Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsáss meg cica de néha olyan egyszerű vagy mint egy faék. Ha neked a férfi mint fogalom meghatározása az hogy milyen farokkal rendelkezik akkor van baj. Amúgy igen tudom hogy ma vizsgázol és igen akartam is írni egy SMS-t hogy sok sikert kívánjak. Sőt ha figyelmesen olvastál korábban már utaltam is rá hogy nem most kell válaszolnod mert tudom hogy ma sok dolgod van. De mivel nem hozakodtál ma még itt elő a vizsgáddal gondoltam nem én hozom fel. amúgy sok sikert sem kívánok hozzá mert tudom jól hogy képes vagy rá és teljesen szükségtelen a szerencse a vizsgádhoz. Amire meg nincs szükséged azt nem fogom kívánni neked.
Itt a vákumzáras cuccról volt szó nem a készenéti rendszerről ha mari néni lassabban hozza az almáspitét lehessen megsorozni.
De ne abban figyelj hogy milyen farokra van szükségem, hanem pl kérdezd meg hogy na bazmeg hogy megy ma a vizsga?
Az emberek közé beépült robotok.
R.Daneel volt ilyen,de mintha lett volna több is.
A végén abbahagytam mert annyi volt belőlük.
Most inkább jön a Hórusz lázadás. és az Only War. .
Ne a béna verzióból indulj ki. Egy plombát feltépni, a betöltött tárat a helyére tolni, szánt hátra húzni és kibiztosítani másodpercek alatt meg lehet csinálni.
Haggyál már légyszíves ezzel a társkeresős szarsággal. Idegesít. Légy szíves!!!
Kíváncsi voltam a véleményedre és ennyi. minek kell ezt állandóan túlgondolni. Egyszer az a bajod hogy nem figyelnek/figyelek rád ha meg a véleményedre a gondolataidra vagyok kíváncsi elküldesz egy társkereső oldalra. Én már végkép nem értem.
Lehet hogy igazad van, én is rég olvastam, de szerintem te az Enciklopédistákra gondolsz, akik az Alapítványt csinálták az elején, hogy a birodalom bukása után kivezessék az emberiséget a sötétségből és egybe kovácsolják a galaxis polgárait. A vége felé már voltak telepatikus képességeik, de alapvetően mindig emberek voltak.
Biztos így van, lehet. Engem nem köt le. Ez olyan mint a motorozás. Mi imádjuk szeretjük és vannak olyanok akik meg nem mert félnek tőle vagy nem vonzza őket.
Láttad azt az ammo spam can cuccot?
Ha te azt egy éles szituban félperc alatt kibontod és betárazod én megeszem a carbon bukómat.
Miert itt mi van? Ez nem az internet resze? Annyi hogy én felvallalom a nevem es az arcom. Na a társkereső oldalakon is ez van. Mert ha beszélgettek, stb ugyis alakul. Az enyémre ne legyél Kivancsi, mert számodra egy tok olyan dolog, ami mindegy. Nincs jelentősége. Mert a ( tesó) barátom vagy. Meg ha néha morgok is . Neked nem férfinek kell lenni, hanem barátnak Számomra
Persze,naná hogy a sörétessel eccerűbb beledurrantani valamibe ami a setétbem mozog és eltalálni.
Mondjuk valahol láttam egy röntgenfelvételt amit egy söréttel eltalált mukiról csináltak.
A darátthús jutott eszembe és az hogy mekkora meló a pici cuccot mind kiszedni.
És ez a jó az 5,56x45-ösben hogy kurvagyorsan szilánkosra törik és mikrosebészet kell ahhoz hogy kiszedje az apró cuccot mindenből.
Nem túl vidám környéken nőttem fel, nem gyökerezik földbe a lábam egy tolvajtól, de itt másnak sem, nem 8 évesek vagyunk...
Példa:
4 cigó akáckarókkal felfegyverkezve sétálgatott, matatott, keresgélt egy ismerős udvarában, bentről nézte végig, ami helyes is. Mi van, ha gondolnak egyet és "erőszakoljunk meg minden nőt a házban" terv jut eszükbe?
Na ugye...másik előkerülhetne a leplombált kis doboz, könnyebb a bíróságon magyarázkodni, mint temetőbe járni...
Amúgy kifejezetten kedvelem azt a sorozatot. a régi kifejezetten humoros is a sok kütyüvel.
De látod. Én a te véleményedre vagyok kíváncsi nem egy arctalan talán női tömegnek valahol. igen én sok gondolatot szedek össze beszélgetésből, de nagyon nem mindegy hogy ki a forrás. Mert olvasok figyelek és adok a véleményekre de nem mindegy kinek a véleményére.
A Startrek Discovery szerintem kurvajó.
Most kivételt mindig lehet találni...
De ha ésszerűem gondolkozik az ember a sörét jobb mert terít rendesen aztán amikor ideges meg kapkod vagy épp szar látási viszonyok között nem könnyű pontosan célozni
Menj már,olvasni sokkal jobb.
Ugyan Sanyi...mint azt Laci is írta, ezek leplombázott dobozok súlyos zavargások és erőszakhullámok esetére. Különben meg én szoktam levillogni másokat, mert tötymörögnek, szerencsétlenkednek az úton.
Igazából a te elveid a StarTrek viágából merítkeznek lehet azt nézted sokat.
Ugyan már, manapság simán megnézi a Youtubon a vlogokat
De vannak jó filmek is amin lehet gondolkodni. Vagy elég ha megnézi a South Park összes részét, az is intelligens a maga Tasneres módján.
Az hogy mi könyvön szocializálódtunk, nem biztos hogy mindig így lesz. Sok formája van a gondolat terjedésének.
Az az orosz vadonos megy vagy 6 éve
Le kell szedni torrentről hd-ban sokkal szebb mint a,tv-ben
Ráadásul reklámok nélkül
Na erre jo egy társkereső oldal pl!!
Az a nagy durung golyó amit kilőnek sörétesből az azé szakít.
De akkor (nem muszáj most tudom hogy dolgod van) majd add elő mi a te véleményed női szemmel mitől férfi egy férfi mert én kíváncsi vagyok és érdekel.