Na az nálam is kicsapja a biztosítékot, amikor már éppen elaludnék mindig berobban egy reklám és felriadok.
A Discovery-n legalább ügyelnek rá hogy ne legyen hangosabb a reklám mint a film, így van esélyem átaludni azt
Cicc. elengedem a témát, vizsgán ügyes legyél. Viszont amikor nem marhulásról meg vicceskedésről megy a téma akkor nem igazán szeretem az ilyen "igen bazmeg" meg a "hagyjuk már a faszba" jellegű mondatokat. Intelligens felnőtt nő vagy értelmes, írásos formában folytatott beszélgetésben veszel részt. Ne legyél már ilyenkor egy 14-16 év küröli lázadó tinédzser. káromkodni szoktam én is. De ha visszanézel az eddigi hozzászólásaimra, az olvasottlanságom ellenére is szerintem egy kezeden meg tudod számolni az összes szitkozódó kifejezést. De szerintem túl sok szóismétlést sem találsz. Nekem pl ez az ami elválasztja a vitát a vitatkozástól. többek között.
Az önvédelem furcsa fogalom Sándor. Az emberek 99%-a leszarja, teljesen jogosan, hiszen ezen emberek 99%-a nem is kerül soha életében életveszélyes, vagy akár csak súlyos testi sértéssel fenyegető helyzetbe.
Ez pont olyan, mint a cápatámadás az Adrián, mindenki tudja, hogy az ezredforduló óta szépen lassan visszatelepültek a nagy fehér cápák, nem picik, kurva nagyok! Mindenki ugyan olyan vidáman úszkál a tengerben, mégis 5-10 évente megtörténik egy súlyos cápa támadás.
Azért is fogalmazódnak meg bennem ilyen gondolatok, mert retek környéken nőttem fel, 10-12 éven át jártam a bulikat, az éjszakát, láttam dolgokat, keveredtem dolgokba és biztosan tudom, hogy ez a fene nagy béke, amit hirdetnek, ez egy mese...
Bárki és bármikor kerülhet olyan helyzetbe, ahol Ő egyedül felel a családért, a hozzátartozókért...ott fog elválni a szar a májtól, hogy mit mersz és mit tudsz megtenni, magadért, másokért.
Nekem sok szívfájdalmam nincs, gátlás se túl sok...3 embert mentettem már ki életveszélyből.
ha meg másfél év alatt nem sikerült megérteni még mindig a szavajárásom, mikor ismersz... akkor olvasd el amit te írtál, amikor lebasztál, én nem ismerlek ....
De amúgy ez olyan, mint a motoron a vészhelyzet. Ha belekerülsz csak akkor fogod megtudni hogy reagálod le. Viszont ha gyakorlod, készülsz rá, akkor jobb eséllyel fogsz jól reagálni.
Kivéve ha arra kell számítania, hogy fegyó van a háznál mert akkor eleve úgy megy oda amelyiknek van mersze és akkor nála is lesz és többnyire az győz akinek elő van véve és nerm a párna elől huzigálja ki és biztosítja és közben még félkómában az asszonyt lövi le maga ,mellett.
Ja, és még a célzás sem probléma.
Talán a babzsákosat még használni is lehet törvényesen, az is jót üt.
Régen voltak a sós puskák, az sem halálos, de rohadt fájdalmas ahogy a bőr alá bejut a sókristály, nem véletlenül használták a csőszök.
A plomba is akkor kerül le amikor letéped és az otthon tartott fegyóval ez a gáz, mi van ha egy levillogott megáll, kiszáll és megrugdos mert hát véletlenül ő az erősebb, akkor jön a letépett plomba meg ilyenek? Ezért jobb ha nkincs otthon a cucc, ha első haragomban elő is venném, de nincs és elmegyek konspirálva beszerezni addig pont elmegy az első haragom ha viszont nem megy el és végigviszem a folyamatot akkor nem hirtelen felindulás lesz hanem valami más.....nem lehet tisztán leredukálni csak az önvédelemre mert egyenlőre még nem tartunk ott, hogy nap mint nap kelljen megvédeni magam.
Igazából te is egy filmbéli idealizált bűnözőt képzelsz el.
Egy átlag bűnöző gyáva és ostoba. Ha lebukik menekül mert így van a legjobb esélye hogy megússza, nem fog küzdeni a becsületéért, csak ha sarokba szorítod, amit valóban nem kell.
A Discovery-n legalább ügyelnek rá hogy ne legyen hangosabb a reklám mint a film, így van esélyem átaludni azt