Ennyi.
Jó esetben soha nem kerülne levegőre.
Ha lövöldözni akarok akkor van a közelben lőtér és ott megteszem legálisan, de szeretem ha van "B" terv minden esetre és utálok függeni másoktól.
Lehetne ilyen "nemzeti" túlélő csomagot kiadni, lőszerrel, valami marokfegyverrel, gépkarabéllyal lezárt és leplombált dobozban, ami riaszt a rendőrségen ha kinyitják, és szigorú feltételek mellet lehetne tárolni, meg tartanának hozzá egy vizsgát, alapkiképzést, de ha gebasz van akkor legalább nem csak lakossági áldozat lehetnék.
Én tuti vennék, mert nem úgy néz ki mintha a békés irányba haladna a világ.
Sok mindenről marad le az ember fiatal kora okán. Például szerettem volna beszerezni egy Jawa 350/638 vagy TwinSport modellt, a 27 lovas alu hengerest, de mire oda jutottam, már elszálltak az árak. Nemrégiben egy Alfa Romeo 33-asra vágytam, az 1.7-es boxer motorral, 135 lóerővel. Akadt is egy nagyon jó vétel, de mire felhívtam, már mentek mások a kocsiért.
Ilyen a roham karabély is, számomra is megnyugtató lenne, ha lenne egy a háztartásban, imádtam vele lőni régen és jó lenne a tudat, ha bármi zavargás tör ki, nem az én udvaromban fognak keresgélni kaját meg benzint a prolik. Vagyis megpróbálni lehet.
Emlékszem, az oroszpiacokon csak a tárat rakták ki, de mindenki tudta hogy annak van tartozéka is.
Csak akkor még taknyos kölök voltam, de kellet volna szerezni.
Most meg túl kockázatos.
BE vannak szarva a tenoristáktól, tuti nyilvánosan felakasztanának a parlament előtt, ha megpróbálnék szerezni.
Pedig a lakossági önvédelem, gerilla harcra berendezkedés, annyira nem lenne hülyeség, ha már hadseregünk nincs.
Csak ezek a saját polgáraiktól is fosnak, ez kb. mindent elmond.
Régen amikor mentek ki a ruszkik vettünk hk akkut a nagy dög kátrányos fadobozos verziót tőlük. De eladtak bármit.....
Akkoriban a kalasnyikov gombokért ment, még kézigránátot is lehetett kapni olcsón
A lőszer olyan áron volt hogy a láda pl 200ft volt üresen teli meg 300
ha ittas voltam régen mindent felgyújtottam, sosem dohányoztam de öngyújtó mindig volt nálam
egyszer haver csajára vártunk aztán eluntam magam és felgyújtottam előttük az árokpartot
én a honvédséget utáltam a 365 napból kb 250 napig
akkor volt jó amikor nem voltam bent(kb 70 nap szabim volt összesen)
a kitelepüléseket kedveltem(akár helyben akár bakony) és a lőgyakorlatokat is
lőtem többféle kacattal és többször, nem csak a 3 lőszer/év+ 1 kézigránát volt nekünk
amikor robbantási gyakorlat volt kb végig ált a farkam, imádtam a robbanóanyagokat
nekem az tetszik benne hogy ordít a csengőhang, de nem kicsit hanem nagyon, ha a motoron a táskában van menet közben simán meghallom
ellenben az a buzi pannon gsm szokott mindenféle sms-t küldeni, na arra az egész család felébred, mert sokszor éjjel küldi
ami szar benne hogy a led elég gyenge benne, kulcslyuk még megvan, de ha hugyálni kell menni sátrazás közben akkor már határeset
nem sok pixelből áll a kijelző
pinát nézni meg van egy p8lite, kezd kicsit az akkuja kihalni de idén még nem cserélem le kivárom a jövő évi fekete pénteket aztán bízok hátha lesz egy p10 olcsóééééé
Jó esetben soha nem kerülne levegőre.
Ha lövöldözni akarok akkor van a közelben lőtér és ott megteszem legálisan, de szeretem ha van "B" terv minden esetre és utálok függeni másoktól.
Lehetne ilyen "nemzeti" túlélő csomagot kiadni, lőszerrel, valami marokfegyverrel, gépkarabéllyal lezárt és leplombált dobozban, ami riaszt a rendőrségen ha kinyitják, és szigorú feltételek mellet lehetne tárolni, meg tartanának hozzá egy vizsgát, alapkiképzést, de ha gebasz van akkor legalább nem csak lakossági áldozat lehetnék.
Én tuti vennék, mert nem úgy néz ki mintha a békés irányba haladna a világ.
Bár nekem is van egy zsír új
Ilyen a roham karabély is, számomra is megnyugtató lenne, ha lenne egy a háztartásban, imádtam vele lőni régen és jó lenne a tudat, ha bármi zavargás tör ki, nem az én udvaromban fognak keresgélni kaját meg benzint a prolik. Vagyis megpróbálni lehet.
Csak akkor még taknyos kölök voltam, de kellet volna szerezni.
Most meg túl kockázatos.
BE vannak szarva a tenoristáktól, tuti nyilvánosan felakasztanának a parlament előtt, ha megpróbálnék szerezni.
Pedig a lakossági önvédelem, gerilla harcra berendezkedés, annyira nem lenne hülyeség, ha már hadseregünk nincs.
Csak ezek a saját polgáraiktól is fosnak, ez kb. mindent elmond.
Akkoriban a kalasnyikov gombokért ment, még kézigránátot is lehetett kapni olcsón
A lőszer olyan áron volt hogy a láda pl 200ft volt üresen teli meg 300
pedig hihetetlen mód nyugodt vagyok de mindig sikerül valami szarba belenyúlni
egyszer haver csajára vártunk aztán eluntam magam és felgyújtottam előttük az árokpartot
akkor volt jó amikor nem voltam bent(kb 70 nap szabim volt összesen)
a kitelepüléseket kedveltem(akár helyben akár bakony) és a lőgyakorlatokat is
lőtem többféle kacattal és többször, nem csak a 3 lőszer/év+ 1 kézigránát volt nekünk
amikor robbantási gyakorlat volt kb végig ált a farkam, imádtam a robbanóanyagokat
csak a felesleges és drága dolgokat szoktam megcsinálni 2 fillérből
ellenben az a buzi pannon gsm szokott mindenféle sms-t küldeni, na arra az egész család felébred, mert sokszor éjjel küldi
ami szar benne hogy a led elég gyenge benne, kulcslyuk még megvan, de ha hugyálni kell menni sátrazás közben akkor már határeset
pinát nézni meg van egy p8lite, kezd kicsit az akkuja kihalni de idén még nem cserélem le kivárom a jövő évi fekete pénteket aztán bízok hátha lesz egy p10 olcsóééééé