Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De valahol meg még sem. Liter vagy egy picit nagyobb blokkok. Injektorosak 4 hengeresek benzin üzeműek. Csak míg az egyik 140-160 Le addig a másik 200-210 Le. Ami addig van csiszolva illesztve míg a veszteség egyre kisebb. Elkönnyítve kikönnyítve hogy ezzel is erőt nyerjenek. De ez valahol visszaüt. Vagy tévedek?
Ezert jo az 5300 kobcenti. Kis fordulat. 1 millio km.
Biztos mosolyt csal az ember pofájára ilyet ni:
kb krazt hasonlítasz egy ifához
1,6 sport, japp de azon látszik:D
Én ezt a minél kisebb blokkból minél több erő dolgot amúgy nem igazán értem. Ugyan ez van a motoroknál is. pl az én vagy az XX-esek blokkja (Enyém 140 LE XX-é meg asszem 168 LE) mindezt 1100+ pár Ccm-ből el van akár 200-250.000 Km-t is egy gondosabb gazdával. Egy pörgősebb kisebb de erősebb blokkal szerelt modernebb motor hasamra ütök mondjuk egy S1000RR blokkja meg gondos gazdával de szerintem már becsülendő futásteljesítménynek tekinthető egy 6 jegyű szám azaz 100.000+-os futás. Rommá vannak hegyezve és rettentően érzékeny a kis kopásokra is.
Csináltak szvittybe is valami gt-t nagyon mokány lehet.
Suzuki sx4 minimális költséggel 150 ló. Nagy meglepi.
A H100-ba egy 6 literes vényóc kéne,drag kerekekkel.
kija vagy hunyadi
távol-keleti 1,6 motor kis, könnyű kaszniban, rendbe rakott perifériákkal

nem, nem Honda
Ahha
Ahha....... .
Nem hoz már lázba az ilyen, mert megmosolyogtató gyerekes.
nekem jobb ötletem van sleeperre
A vőm 1.9 tádé 4es golf megnyerte idén az országos szlalombajnokságot.
Jó lenne sleepernek,rárohadna a thuléra a ketteslétra,oszt szopatnám a béjemvéseket.
szkúzi:, VW vonalon gondolkodtam: 1,9 szívódezső
Most esik le mit írsz! A béjjemwéé nem gyártott dízelt 1.9-be csak benzinest! 1.8-2.0 stb... a dízelek.
Eccer mondta szerelőm Attila, Pityu elporladhat körbe a kasztni, ha van hová bedugni a slusszkulcsot ez elfog indulni akkor is. A következő szériás motornál 318i 1999ccm 4hengeresnél már 200ezer futásnál lóg mint gatya a lánc! Súlycsökkentés ugye...
aztán meg minek? nem kell sietni a kanapéval, nem hűl ki.
De,olyan a gastra is. Ez már elmegy.
https://www.ebay.com/itm/Astra...

Koppra beleillik a sima szívo 1,6 helyére.Pár csavar a segédvázon.
Lófaszt,mindnek szar az indexe.Meg leég......megmegm,eg
Az ám kérlek, bőven kerüli a 2kilót... és leadja a max nyomatékot 2500-as fordulatnál.