Tudod nekem meg valahol kötelezettség kicsit ott nézelődni. Szerelés meg ugye nálunk egy picit más. Meg a Friesz meg is haragudna ha nem hozzá mennék hiszen saját parkolóm van már szinte nála
Nem tudom még hogyan lesz. De az biztos hogyha leakasztok egy pár újat akkor viszont a következő csere esetében (ami nálam nagy eséllyel még a szezon alatt meg lesz nem veszek előre megint újat hanem csak hátsót. Mert a végén nem tudom majd mit kezdek azzal a halom enyhén megkopott első kerékkel odahaza. Így is van már 2 tartalék elsőm otthon tök feleslegesen. És mivel vékonyak így még anyámnak virágágyás magasításnak sem jók
Nem csak megszoktam az R17 keresőjét gyorsan átlátok benne kb mindent. Aztán mikor döntést hoztam jöhetnek az egyéb oldalak is hogy az árakat hasonlítgassam.
Csak sima fillér baszásból gondoltam arra hogy meghagyom az elsőt. Mert amúgy az most is Power 3 és szerintem a nagy nyomaték miatt. Mire megeszem a hátsót addig elöl jó ha a harmada elkopik az abroncsnak. Már most is a 2 használt hátsót kiszolgált az első és még simán festhető rajta a barázda olyan mély. Nem is értem hogy miért van az hogy ennyire gyengén kopik az első. Bár a nagy nyomaték és az én súlyom is mind a hátsót zabálja.
Na de elég a rinyálásomból. Már én is unom saját magam ami azért már veszélyes. Viszont kéne vennem a télen legalább egy hátsó abroncsot. Van valakinek ötlete a Power 3-as körüli árban valami hasonló de még a Power 3-nál is jobb egyéb márkájú abroncsra? Ez a stílus amit ez hozott tetszett nagyon. most csek emlékezetből mondom hogy a Power 3 asszem most 40E alatt van csak hátsó.
Na majd ha megmelegedtem az új helyen és gondolkodás nélkül hazatalálok a melóból akkor majd lesz valami. Csak mert kibaszott gáz ha a csajtól kell megkérdeznem hol lakok mert nem találok haza
Teszek is. Felszívtam magam amúgy az utóbbi időben. Váltani is fogok méghozzá igen hamar, azonban pénzből él az ember és így karácsony előtt nem fogom itt hagyni a majmoknak az év végi lóvét ha 10 forint lesz akkor is kifizettetem velük mert nekem az megjár. Utána meg itt hagyom ez az életképtelen bandát a francba.