Azt magadnak kell megtanulni a megfelelő tanfolyam elvégzése és sikeres vizsga után. Idén még lehet indítanak tanfolyamot nálunk, de jövőre tuti mert kevés az új jogsi tulajos melós.
Nincs aki helyettesítsen sok szabim megmaradt, melóst alig találnak csak ilyen legalja semmirevaló agyhalottakat. Ezért nem tudok még most sem 2+2 ben melózni, hogy rohadjon meg az összes bolond!
Krossz meg superlotyó kerekeket szokott a Zsolti szomszédom műhelyben gumizni. Azzal viszont rettentően kell vigyázni főleg a belsős felnikkel. Mert azok ritka lágy felnik. Azokkal ritka óvatosnak kell lenni mert egy pillanat alatt el lehet görbíteni a felnit. Amúgy itt a környéken sokak gumiznak odahaza magukban
akkor kellett volna venni olyan átmárőben szövetes gumit, méretre vágni és örök élet
nekem meg kellett venni a drága boltit mert az egyik felén egy alu biszbaszhoz csatalkozik
Érdemes megpróbálni a glicerinnel kenegetés, majdnem olyan mint a varjúháj csak kicsit tartósabb, patikában kapható, kicsit felújítja a gumi cuccokat .
http://youtu.be/qPbVh6fTt3k
nekem meg kellett venni a drága boltit mert az egyik felén egy alu biszbaszhoz csatalkozik
Ezért is nem értettem mi ebben olyan drága.
MTZ traktor hűtővízcső pont passzolt volna, ha más nincs