Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hibátlan terv!
el kell menni valami wellnesz szállóba aztán lefogy a számla, viszel valami kismuffot aztán még le is szop érte reggel-este
aztán olyan mint ha a cég fizette volna a numerákat
Ini ha el is adná és felajánlanád nekem a lehetőséget. Egyenlőre nem élnék a lehetőséggel. Ezt a kibaszott Erzsébet plusz kártyás rohadt számlát kéne valamivel kitakarítanom de kibaszottul senki el nem fogadja.
jövő héten rákérdezek a gyerekre végül mit döntött evvel az sj7-el
legutóbb még azon agyalt hogy el kellene adni
Igen a 4000-es szerintem sem egy remekmű. ezért nézegetem a 5000-est meg a 6-ost a 7-est már drágállom akkor már tényleg egy GoPro de a 6-os áre még olyan szinten van hogy elmegy.
Eddig mindig sikerült.
Szerinted mért lőttem egy használtat 22e-ért?
A plussz akkuval és a külön lcd backpac-al és egy utángyártott plussz tokkal se került többe mint az sj-k.
Én nem a használtra gondoltam, elektronikai cuccból nehéz jót kifogni. Tőlem is túlzás volt az, hogy azt írtam, hogy jobb :D. Nekem SJ4000 van és miután megtaláltam a helyes beállítást azt kell hogy mondjam, hogy a Hero 2-őt simán veri, persze 60 fps-t nem tud, mert a 30-at duplázza :(
az ilyet mindig ár-érték arányokban kell nézni, a drága szinte mindig jobb, de nem feltétlen annyival....
meg azért az sem mellékes mire kell
ezeknek az akciós kamerás felvételeknek jelentős hányada kb egy halom szart sem ér, szóval szinte tökmindegy mi van a bukón, a béna józsika háton pörgését meg mind felveszi úgy hogy hetekig lehessen még röhögni rajta
22e-ért?
Fenét.
És nem csak a brand.
A hero-k jobbak.A stabilizátor és a hang.
Kézben tesztelve lehet jól mutat,de motoron a fény-árnyék átmenet és a hullámzás meg a förtelmes vernyákolás a kínaiaknál jelen van.
Minek fizess többet csak a brand miatt, ha kapsz jobbat olcsóbban?
Használt gopro 3-as.Tuti arra hogy álljon a polcon...............és nem kínai másolat koppintásának a klónja.
Gyereknek sj7 star van
Nagyon tuti kis cucc
Bár most kezd kb rájönni hogy semmire se jó
Az ájfón csak jobb videókat csinál
Akkor S6000, mert ott már lehet külső mikrofont is csatlakoztatni ;)
Onnan egyszer már rendeletem egy ilyen óccsós kamerát de akkora rakás szar volt hogy hihetetlen. De legalább a rögzítői meg a tokja meg a minden jó a sima SJ-hez és rendben is van.
Vidékilányok.hu-n nem fogadja el egyik se például...
eBay.
Kérdezz rá hátha fogadja a kínai az Erzsébet kártyát
7-es már a költségkeret felett van.
SJ5000 legalább de ha kiadja akkor inkább 6-os
A szifonnak gyenge a kamerája
Az ájfon nem ugyanez?
Meg van a kiszemelt kamera? Milyen?
Kösz Pocsi de akciókamerát szeretnék venni az meg itt úgy látom nincs.
De elfogad Erzsébet kártyát majd zárójelben mögé írja hogy nem. Most akkor mi a fasz? Ezt én is megtaláltam de a pipától amúgy már ki se látok az agyamból.
"Erzsébet Ajándék utalvány (a kártya alapú utalványt jelenleg nem áll módunkban elfogadni)"

Nem volt 2 perc kikeresni. Szívesen.