Te Gergö ez ne legyen probléma .Idejöhetsz hozzánk a céghez , szívesen fogadunk , válogathatsz mixerek vagy még inkább a pumpák között , annyit dolgozhatsz amennyit csak akarsz , egész nap baszadhatod neki , legalább több lenne nekünk is a szabadidõ .200 alatt nem igen keresnél .
Tudod, nem bántásként de ez a sportmotor, nem lelkisegély. Megértem hogy a tököd tele van a munkahelyeddel, de ha minden nap leírod itt, attól jobb nem lesz. Illetve ez a felület nem is arra való hisz ezt mindenki olvashatja. Nem itt kell lelkizni, arra ott vannak a szülők, barátok, orvosok :)
Csak tudod az kibaszottul bánt hogy az a tudás az a kapcsolatrendszer amit az utóbbi 8 évben ki tudtam építeni az mind kárba vész. Úgy hogy soha nem tanultam ezt amit végzek mégis akkor tudást halmoztam fel a témában hogy a szakági mérnökök is sokszor jönnek hozzám tanácsért, ezt mind kibaszom a kukába és elölről kezdem egy tök más területen. De közben várom is veszettül. Mert a depresszió jeleit már magamon is észreveszem.
Igen különben egyre jobban így is érzem. Megölt ez a meló lelkileg, de úgy néz ki van kiút a dologból. Találtam magamnak egy új helyet és a váltás után (Kibaszott jó fej a leendő főnök, kivárja hogy esetleg kapunk ilyen karácsonyi lóvét meg hasonlókat) visszatér a pozitív világképek. Itt ahol vagyok minden nemű tenni akarást kiöltek belőlem az utóbbi másfél éve, motivációm 0 azaz zéró. Kibaszottul el tudja az ember munkakedvét venni hogyha az utóbbi másfél évben hogy egy "köszönöm ez jó volt" mondatot nem hallottam. Hogy is szokták mondani. "A lovat sem lehet csak ostorral etetni"
Lehetőleg 20-24 fokot eső nélküli időt. Maximum enyhe szellőt. Ezzel simán kiegyeznék. Karácsony és szilveszter között jöhet 1 hétnyi hóesés de az minden nemű átmenet nélkül, latyak nélkül tűnjön el és varázscsettintésre újra legyen 20-24 fok ... Asszem ezzel kiegyeznék.
Ne is mond itt egy rakás szar amit időjárásnak lehet nevezni. Hideg van fúj a szél az éjjel esett de a szél nem fújt annyira hogy világgá vigye a leveleket szóval frankón esett arra a levelek arra megint eső. Szóval olyan korcsolyapálya van hogy kicsit öregecske abroncsokkal ugyan de 3.-ban is el tudom forgatni a kerekeket a Nexián pedig kereken 20 éves és 90 aszfaltszaggató lóerő dolgozik a gépben. De még így is megy.
Felétek is ilyen szép motorozós idő van?
Öntöttvas persely élettartama kb 1/10-e a nikasil-nak.
Nem ma kezdte.
http://www.abzmotortuning.com/...
Olyan ez mint a kemény krómozás. Nyilván abból is van silány ami lepereg fél év múlva.