Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A jelenlevők mindíg kivételek
Dehogynem !
Hát most nem leszünk tekintetes urak az biztos. De így tanították vagy nem tanították meg őket vezetni. Itt is minden a pénzről szól. Úgy viszik ki a forgalomba őket, hogy nem tudják kezelni a kocsit. Nem beszélve a KRESZ ről csak a vizsgára készítik fel, csak a tesztlap meg a válaszok és már mehet is. Tisztelet a kivételnek....
En nem, max a vizsgabiztos de ilyet nem is engednek vizsgara sem.......
Én is megvettem a powert , de csak tavasszal cserélem ! És bár tudom itt sok embernek a véleményét a megkezdett olaj , az ugyan az ami a motorban áll ! Tehát tavasszal a frissel ! Egyébként a tiedbe tök mindegy / nem azért mert csak egy dukáti / hanem azért mert a szaunába semmi nem történik az olajjal !
Kemerázunk is!
az kell a jardoknak , ha már lúd legyen kövér ! Meg amit szoktam mondani gyáva népnek nincs hazája !
Egy kèrdès csak, hogy teljen a nap. Lecserèljem most az oljat, vagy elèg szezonkezdès előtt addig ugye savasoggyon vagy mi.
Ja azt leáll betoljuk jègen. Akkor viszek egy lityi páleszt is, hogy izgi legyen!
Arról levesszük a pedált !
De milyen igaz ! Azt már le sem írom , hogy fejétől bűzlik a hal ! Volt már hogy lámpánál oda mentem az oktatóhoz és mondtam neki hogy üljön át a volánhoz , és vegyen pár órát egy jobb oktatótol , mert a tanulója jobbat érdemel ! Nem volt őszinte a mosolya , de a tanulónak tetszett !
Így nincs leírva , de mire kiérnek , majd találnak rá valamit ! Környezetkárosítás vagy hasonlót !
Főleg a babócon!
De ti engeditek át az ilyeneket a vizsgán.
Bocsi de ez akkora. Magas labda volt
Addgra meg kéne ekecselni a felhajló lábtartót ! ?
Mèrt a kresz tiltja a jègen motorozást
Amíg ki nem ér a jard !
Na majd a 3as tavon ha befagy baszassuk a nyenyőcèkkel!
Nálunk inkább a drágám vezet, mert nő vezet èlvezet!
Meg a baba kék , de az csak SÖRegy !
Sor2ő...
Egy idő után már belefárad az ember abba is , már én is leszarom , de ha valaki szembe előz a kamionnak , már nem biztos hogy levinném az útról , a tehert !
mentünk pécsre(150km), odafelé asszony vezetett, visszafelé már nem bírtam ki és én vezettem, kb fél órával kevesebb ideig tartott a visszaút
és max pár előzésnél nem tartottam be a sebességhatárt, de ott is a bünti határon belül voltam mindig
az összes emelkedőn simán előztem a bénákat talán 2 kocsi előzött csak rám egész úton
csak nagyon utálok vezetni mert legszivesebben megpofoznám az összes 70el közlekedő pöcsfejet
Bármennyire is anyáznak , pont így látom , pedig a kedvesem is megy mindennel , a bicajtól az űrhajóig ! Érdekes , hogy a V8-assal kibaszottul szeretett csapatni , azzal nem bénázott , és nem gondolkodott túl sokat , mindig lépett mikor lehetett ! Most meg megy , nézeget , lemaradozik , de az istenért sem ugorja át a balfaszkodókat !