Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Idegroncs lennék hama
Pont most olvastam.
Gyertek , ha megírjátok előre mikor jöttök, akkor várni fogom a társaságot . Csak az időjárás legyen olyan, hogy ne a szánhúzó kutyákat kelljen beütemezni. Szerintem várjatok amíg motorozós idő lesz ! Mert most egy ideig alighanem inkább hóembernek való idő lesz B+ !!
Nem kell , van faszenes is , lávaköves is , gázos , meg zsámoly is van bográcstartóval ! :)
Nem volna abból sem gond! Helyileg megolvadna a jég,a tűz kialkudna,és semmi több! Pár méterrel arrébb ugyanolyan vastag és erős maradna a jég!
A spórkemerárnak van hermeticke toktya.
Ja, és a el ne felejtsék felvenni venni valami vízálló kamerával
inni na így jó, te vagy a homár
ne buziskodjatok már vazzeg
hordjatok össze 30 köbméter gallyfát aztán csináljatok rendes tüzet
Ilyen kerekes faszenes sütőn csinálhatnánk.
Na az még tényleg fasza lenne egyet sütni főzni a tó közepén ! Az üdcsinek ütnénk léket !
Köszi! Még bármi megtörténhet!
Az sem rossz gyere Te is!
Esetleg egy nyársalós szalonnasütés a tó közepén??
Megbeszéltük!
Ha nem lenne munka eső miatt , jöhetsz ! Akkor én is ekecselek !
Igen !
Keddtől itthon leszek 10 napig, ha nem zavarlak szívesen mennék lábatlankodni... holtig tanulunk pláne én.
ez egy korábbi kép lehet, itt még egybe van a Shark buksi ha jól látom.
Performanci mért van Lacikánál
Én meg éppen most takarítom - ápolom a motort, és megy az is a helyére. Tegnap gurultam még egyet a jó hűvösben (ki kellett belőle járni a 95-ös benyát) és felöntöttem OMV 100-assal. Persze ha télen lesz szép napos idő 10 fok körüli hőmérséklettel, akkor azért meg lesz járatva, mint mindig.
Csendélet a disznyóólba !
tegnap voltam Lacikával , megvettünk mindent olajat szűrőt , a rettenethez is , mert azt is folytatjuk ! Ill. a kawához megyek majd fékbetétért , szelepdekni tömítésért , lapkáért ha kell , meg a karbihoz ha kell valami , ahogy szedem , majd alakul ! ?
Tudom tesa le sem szoktam dugózni nincs pára nem is lesz rozsda.