az elmúlt 20 évben belefogtam egy csomó mindenbe
és az összes önhibámon kívül okádott be
pedig kurva sok féle dolog volt, pl a legtutibb melómat a közlekedésfelügyelet baszta el......
anny szerencsém mindig volt hogy sosem szoptam be pénzügyileg, csak nem lett folytatás, bár a szőlészkedés utolsó 2 éve erősen mínuszos lett, köszönhetően egy villámnak ami kipusztította a szőlő 1/6 részét
mostani ésszel motorszerelőnek(+villamosság) kellett volna lennen, felénk nagyon nagy hiány van belőle, de most már nem bírnám elkezdeni, az idegeim feladnák a harcot a sok hülye motorossal
Sose mondanám senkinek hogy legyen kereskedő.
Szar munka.En örököltem.Nem érték máshoz.
Mondhatnám hogy rajtam ragadt mint kiskutyan a farka.
Van azért jó élmény de egy-ket ilyen manőver miatt lehet azért utalni.
Vallkozz olyannal amit szeretsz és tudsz csinálni,bármit az SM fórumon kívül.
Lehet, hogy ott a nagy bmw, de ha tul sokszor szopja be a harcifaszt, akkor lofasz nincs csak minusz. Szerinted miert fuccsol be a legtobb kezdo vallalkozas? Mert mindenki azt hiszi hawaii dizsi lesz , de nem csak belehullik a penz az oledbe, azert esszel kell dolgozni is...
Nincs értelme a harcnak,és a faszom megy ki mindenkihez,így is le vagyok maradva mindennel.
Egy helyi kiszállítást 5000 forintért vállnak helyi srácok ketten,ezért a pénzért be is viszik.
És emiatt is infarktust kapnak,ha egy megnezesert pénzt kérnek lehúzzák a rolót.
ja és mielőtt jönne az aduász akkor legyél te is kereskedő, ez nekem nem fér bele nem szeretek senkit se átbaszni
nekem az már átbaszásnak számít ha egy 30 forintos valamiért 100 forintot kell kérnem
náliunk van egy kis volt, az egész bolt kb fele mint a házam
1db 3.5 tonnás kisteher és 2 személyautót tart a csávó
abból a kis faszom boltból
sose néztem miféle kocsik, a kisteher azt hiszem iveco, némileg lepukkant
én tuti nem vettem volna vissza.......semmi törvény nincs arra hogy azért mert valaki hülye aztárt más szívjon
ha nem ismeri a mérőszalagot x ezerért el kell menni és megmérni előtte
én még csóró kereskedőt nem láttam, sír mindegyik, de amíg ő megveszi a nagy bmw-t addig aki a pult mögött van hazavisz 80 ezret napi 10 órával
vannak vállalkozó ismerőseim, mind sír, de mindenhol kb az a felállás hogy elvállal valamit 2 ezerért, és megcsináltatja 600ért, persze okosban szinte mindent
szóval a másik oldal is olyan torz.......
Pici adalék.
Van egy garnitúra.Egy hölgy bejön hogy xy webáruházban x az ára.Ha akarjuk nálunk ennyiért megrendeli,ha nem megy oda.
Jó az arresem így mikroszkopikusra csökken de legyen.
Megérkezik,mindenki boldog,ma kikuldom két sráccal.
20 perc és jön a telefon.Basszus ez az emeletes ház utcai bejáratnál sem fér be fenn a 2. Ön az ajtó még kisebb.
Odamegyek és a hölgy engem tol le hogy nekem kellett volna figyelmeztetni hogy nem fér be a cucc az ő házába.
No pénz visza garnitúra vissza,....van kb 140e minuszom.Mert ezt míg eladom holt tenger,én nem akartam hogy álljon a pénz benne.
De álljak neki nővel vitatkozni?
Egy vasgolyot is elrontanak.
Ez kb félévente megismétlődik.
Szosszenet az alkalmazotti leten kívül.
Több van,csak évente 4-5% a bérleti díj emelesem.
Önmagában elviszi az egészet amit emlitesz.
Az a baj hogy nem látod csak a te saját kis vilagod.Csak a te bered.
Értem hogy ez neked a legfontosabb.
De emiatt picit torz amit kovetketetesnek levonsz.
lehet 10% az árrés, de ha 10 éve 50 ezer volt ami most 70 akkor csak "több van rajta"
nekem 2012ben 98 volt az alapom most 165, de az átutalás elenyészően több
csomó cégnél szedegetik le a plusszokat ahogy nő az alapbér
ismerek olyan helyet ahol pár éve még 20 ezer kajajegy volt mostanra meg már semmi
Kb mi is 10 eve keptelenek vagyunk a fuvarozasban emelni... Illetve 1 eve fater besokallt es emelt, de az allando megbizok fele olcsobbra valtott..........
Nem ez a tapasztalatom.
Az összes gyártó belehúzott emelés ugyileg.Alapanyag,munkaerő miatt.A legjobban nyár végén amikor volt a minimálbér emelés.
És kb 10 éve ugyanaz az arresem.
7 éve egy fehérvárért 40-et kaptam, 3 éve 42-őt, most 41-et, ez minden relációban a nagyságrendben így van viszont egy csomó dolog nem annyira csökkent, jelenleg alkalmazottnak jobb lenni.
'08...... 9 éve volt....
nagyon éhes lett a kereskedelem, mert az átvételi árak évek óta állnak, energia árak se sokat nőtek az elmúlt években, és a dolgozói munkabérek se sokat emelkednek
Már motorszerelokent.