Kétszer cseréltem autót,tgk,szgk,tgk.
Mindig lenulláztak mert eltelt több mint két év.
Ráadásul olyan hat személyes szarok voltak amik a zunijóban nem is számítanak tehernek.
Sógoromnak nem lehetett jogsija, de az Ő nevére vettük a motort, mondjuk nem gondoltam, hogy ettől több lett a kötelező, most már nem az Ő nevén van így ez már mindegy, de sok oka lehet annak, hogy egy jogsi nélküli nevén van egy jármű.
Á nem a méret számít, hanem az, hogy hiába van 3 jármű is a nevemen B10-es kategóriába, az új autó, meg motor A0-ban indul és olyan díjszabással, mintha én ütöttem volna el azt a köcsög rablót
még mindig nem értitek
nem az itéletről írok napok óta, ne is arról hogy védjük meg magunkat ha megtámadnak
hanem arról hogy az autós üldüzés elég felelőlen dolog, amiből lehet egész nagy baj is
nem tudom miféle érték lehetett abban a táskában, de ha azt veszük hogy egy nagyobb kaja bevásárlás egy gazdagabb családban sincs 100 ezertől több, egy fasza telefon legyen 100 ezer pár extra parfüm meg egyéb szarok 100ezer
akkor van nagyon túlzón számolva 300 ezer érték amit elvittek, aztán anyuci odabassza a kocsi elejét valami betonoszlopnak a kocsiban lesz ennyi kár + a büntetések + az oszlop ára
Mindig lenulláztak mert eltelt több mint két év.
Ráadásul olyan hat személyes szarok voltak amik a zunijóban nem is számítanak tehernek.