Na jo, csak Neked, csak most, megteritek Neked egy piknikhez az udvaromon. annyit zabalhatsz, amennyit akarsz, szerintem 0 kalorias, szoval meg a vonalaidra is odafigyelek
inkább azongondolkozzunk hol lehet olcsó (pirított, sótlan, kabát nélküli)földimogyorót venni
múlt hónapban vettem a teszkóba 500forint felé fél kilót most meg valami 850 ugyanaz
aztán sokszor betúrok egy zacsit naponta szóval nem mindegy mennyi az ára
Szerintem 7 perc maxon menekülés után belátta, hogy ilyen forgalomban ripityára fogja törni magát rövidesen. Inkább a büntetés egy ép testben, mint a tolószék.
Hát ja, becsülendő a rendőr kitartása is, nem adta fel és a végén felülkerekedett bár nem tudom, hogy miért adta fel a "kistakony", az a helyzet nem volt annyira gáz a többihez képest, talán megjelent több rendőr vagy elfogyott a benya?
Mindkettő nagyon tud és a rendőrnek könnyebb a dolga, neki követni és utolérni kell egy villogóval segítve amit a menekülőnél a forgalomban résztvevők még nem biztos, hogy láttak mondjuk ezzel nem a menekülő mellé állok csak konstatálom, hogy elég jól ment, de szerencsére a végén bukta volt neki, ahogy néztem én kb. az első 10mp-ben eltaknyoltam volna.
Nagyon tud a rendőr a kis takony gyereknek meg óriási mákja van, mindig azt vártam, hogy elkottázik valamit.
Nekem a kedvencem az, amikor az éppen abban a pillanatban motort el rabló tizenéves hülyegyereket egy rendőr két lövéssel kiteríti, na azt se kell már a börtönben etetgetni.
"... hogy mijjafaxnak nekem sarplaninac, mikor egy tacskót is ugyan olyan messzire el lehet sétáltatni..."
Ráadásul még kevesebbet is fogyaszt százon....
De, de itt lakunk az utolsó házban az erdő előtt, akkor meg miért ne örömködhessen kicsit, van ott egy csomó szagnyom, imádja szagolgatni őket. És nagyon jó kutyus, igazából egy cérnával is el lehet vezetgetni, szépen sétál, nem vonszolja az embert, pedig megtehetné a "kicsike". (ojjé, minnyá megkapom hogy mijjafaxnak nekem sarplaninac, mikor egy tacskót is ugyan olyan messzire el lehet sétáltatni....)
Nem pont rád gondoltam, a gtr is van má elérhetőbb áron, a zizi meg télleg olyan, mert nekem is reklamáltak a lábtartó poziciója miatt........Az 1100-en nem, még az 1200-n is jó helyen van, ezen elbaxtak valamit.
Nagy zizit szeresük, a gtr-t is, csak a gtr még meghaladja azt a szintet, amennyit én hajlandó vok erre áldozni, a zizikét meg Zsuzsika leszavazta a hátsó ülés/lábtartó meg az előredőlés miatt. Hát ez van. Azé' nem fakadok sírva, elég csak kimennem a garázsba egy wd-s ronggyal oszt mán boldog is vok.
Nem hinném, ügyes gyerek. Az más kérdés, hogy ő is ilyen balfax mint én, egy idő után nagyobbra vágyott, oszt a Dl azóta a múlté, egy gésát vett helyette.
Betegszabin vok, ilyenkor még az ilyen alacsony szintű eszmecserék is szórakoztatnak, kutyát már 2x megsétáltattam, Artúr is jóllakott, idő is szar, valami szórakozás nekem is kell.
múlt hónapban vettem a teszkóba 500forint felé fél kilót most meg valami 850 ugyanaz
aztán sokszor betúrok egy zacsit naponta szóval nem mindegy mennyi az ára
Nekem a kedvencem az, amikor az éppen abban a pillanatban motort el rabló tizenéves hülyegyereket egy rendőr két lövéssel kiteríti, na azt se kell már a börtönben etetgetni.
Ráadásul még kevesebbet is fogyaszt százon....