munkaerő ára nem hinném hogy annyit nőt volna az elmúlt 2 hónapban hogy 300 forinttal többet kérnek érte
de a legjobb a tojás ügy
nekünk van 9 tyúk, eddig tojtak 8-9 tojást, most meg 6-7, ez azért nem indokolja a dupla árat
nagyüzemileg meg nincs ennyi eltérés, amíg világítottunk addig nekünk se volt ekkora eltérés, csak az egerek megrágták a villany vezetéket
szóval ez a tojás drágulás csak hiszti
Amúgy a december a legszarabb hónapok egyike.
Alapból olyan holdkorosak jönnek elő hogy csak kapkodom a fejem.
A hulyebb hulyebb maximálisan egyedinel egyedibb agymenesekkel.
A vicc az hogy a munkaerőhiány és a növekvő kereslet miatt a gyártók 99% már idejére október végével besokallt,(ez sok éve inkább nov eleje-kozepe szokott lenni).
De még mindenki kering,válogat,keresi a legjobbat-legolcsobbat-legszebbet-maximalisan sajatmagara szabottabbat.
Holott amit beraktaroztak az van.
Ez gyakorlatilag azt jelenti multinal hogy amit ő szeretné eladni az van,a kicsiknel meg amit még talál,és el nem kapkodott aki gyorsabb volt.
És ez sosem a leg személyre szabottabb.
Mindenki csak les mint hal a szatyorban hogy nemaaaa csak január.
Jo, persze, az is kozrejatszik, de a Karacsony is a sajat szememmel is lattam mar ilyet, hogy pl egy doboz csokit 1000ft-ert arultak altalaban, majd jott valami unnep (talan husvet) es kinn volt, hogy akcio -x% es 999 Ft
mogyorót, de a vaj is érdekel, kevés foggal a vajat egyszerűbb enni
de a mogyi volna a legfaszább, de most valami lehet a levegőben nem csak a tojás ára emelkedik hanem a mogyoróé is
Lehet, hogy most rohadt nagy vagyok, de en egy honap mulva kisebb leszek egy pillanat alatt
Amugy meg szeretek dundi lenni, nem fazok annyira telen, mint masok
De a Te kedvedert kevernek egy kis ciant a foldbe, csak hogy legyen ertelme megetetnem Teged aztan mehetsz tesom alapjaba
teljesen atom vagyok, csak az izületeim fosok, ami a vicc hogy leginkább azok amin nem szoktam járni
ez a majdnem ketogén kaja bejött, csak a tükörtojás szalonnával szokott bebaszni, azt azért nem szereti a gyomor
pedig már egész visszafogtam magam csak 6-7 tojást eszek 10-15 deka szalonnával reggelire
a mogyi nagyon fasza
bezabálok egy zacsival, lefojtom 10-12 tojással és meg is van a délelőtti kaja
vagy a délutáni
bár most délután inkább tejfölös túrót ettem mazsolával
holnap kipróbálom a tejfölös túrót darált mogyoróval, szerintem ütős cucc lesz
de a legjobb a tojás ügy
nekünk van 9 tyúk, eddig tojtak 8-9 tojást, most meg 6-7, ez azért nem indokolja a dupla árat
nagyüzemileg meg nincs ennyi eltérés, amíg világítottunk addig nekünk se volt ekkora eltérés, csak az egerek megrágták a villany vezetéket
szóval ez a tojás drágulás csak hiszti