Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

munkaerő ára nem hinném hogy annyit nőt volna az elmúlt 2 hónapban hogy 300 forinttal többet kérnek érte
de a legjobb a tojás ügy
nekünk van 9 tyúk, eddig tojtak 8-9 tojást, most meg 6-7, ez azért nem indokolja a dupla árat
nagyüzemileg meg nincs ennyi eltérés, amíg világítottunk addig nekünk se volt ekkora eltérés, csak az egerek megrágták a villany vezetéket
szóval ez a tojás drágulás csak hiszti
Én voltam ma motyorolni, hát te? (Igaz, csak 125 km-t, és sz*rrá fagytam a végére....)
Amúgy a december a legszarabb hónapok egyike.
Alapból olyan holdkorosak jönnek elő hogy csak kapkodom a fejem.
A hulyebb hulyebb maximálisan egyedinel egyedibb agymenesekkel.
A vicc az hogy a munkaerőhiány és a növekvő kereslet miatt a gyártók 99% már idejére október végével besokallt,(ez sok éve inkább nov eleje-kozepe szokott lenni).
De még mindenki kering,válogat,keresi a legjobbat-legolcsobbat-legszebbet-maximalisan sajatmagara szabottabbat.
Holott amit beraktaroztak az van.
Ez gyakorlatilag azt jelenti multinal hogy amit ő szeretné eladni az van,a kicsiknel meg amit még talál,és el nem kapkodott aki gyorsabb volt.
És ez sosem a leg személyre szabottabb.
Mindenki csak les mint hal a szatyorban hogy nemaaaa csak január.
Negatív egy banda.
Én csak olyat láttam hogy a húsvéti csokinyuszit a csokimikulast csak az alufolia csomagolás színe különböztette meg.
Jo, persze, az is kozrejatszik, de a Karacsony is a sajat szememmel is lattam mar ilyet, hogy pl egy doboz csokit 1000ft-ert arultak altalaban, majd jott valami unnep (talan husvet) es kinn volt, hogy akcio -x% es 999 Ft
Nem amiatt,emelkednek a fizetések,hiányzik a munkaerő.Emiatt a termékek ára is emelkedik.
Alap közgazdaságtan.
Majd lemegy. Nem akarok dagadek maradni, max husis
Pff, jon a karacsony es az emberek mindent megvesznek, mindennek felmegy az ara, csak kozben meg melle is irjak, hogy "AKCIO -50%" ....
hiszed........hetekig olyan hasad lesz mintha valami kispárna lenne ott
de az igaz hogy előbb leszel vékonyabb mint én
mogyorót, de a vaj is érdekel, kevés foggal a vajat egyszerűbb enni
de a mogyi volna a legfaszább, de most valami lehet a levegőben nem csak a tojás ára emelkedik hanem a mogyoróé is
Most foldimogyit vagy cukormentes nutellat keresel?
Ah, nem tudok ra haragudni, tudom, hogy agyilag rokkant, nem tehet rola
Lehet, hogy most rohadt nagy vagyok, de en egy honap mulva kisebb leszek egy pillanat alatt
Amugy meg szeretek dundi lenni, nem fazok annyira telen, mint masok
De a Te kedvedert kevernek egy kis ciant a foldbe, csak hogy legyen ertelme megetetnem Teged aztan mehetsz tesom alapjaba
teljesen atom vagyok, csak az izületeim fosok, ami a vicc hogy leginkább azok amin nem szoktam járni
ez a majdnem ketogén kaja bejött, csak a tükörtojás szalonnával szokott bebaszni, azt azért nem szereti a gyomor
pedig már egész visszafogtam magam csak 6-7 tojást eszek 10-15 deka szalonnával reggelire
Olyat hozott tesó usakbol,de az is sos volt.
Szerintem nem a zsír vagy az izom a sok benned hanem a két veséd vagy 70kg.
lehet, a lidlben csak sós van, netet is bogarásztam, de semmi rendes találat
mogyoróvaj téren találtam csak jót viszonylag olcsón
a mogyi nagyon fasza
bezabálok egy zacsival, lefojtom 10-12 tojással és meg is van a délelőtti kaja
vagy a délutáni
bár most délután inkább tejfölös túrót ettem mazsolával
holnap kipróbálom a tejfölös túrót darált mogyoróval, szerintem ütős cucc lesz
namitmondtam....
áááááá
akkor az igazság:
olyan csúnya dagi vagy hogy nem esne jól az a kis finom föld sem
nem akartam ezt így direktbe de kikényszerítetted
Megölnéd, fehérjében veri a legvadabb húsokat és a vesét terheli meg állat módon. .....bár ahogy a nőkről beszél megértenélek.
Kell a pénz a dolgozók berere,ezért a mogyoróvasarlokon akarják behajtani.
Hülye telefon,hajolni szabad?