Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főőő kell jelentenyi!
Tegnapelőtt még megvolt a foszöld Niva, a laktanya előtt méregettek - mondjuk most ült is benne egy egyenruhás.
Nem tudom hogy lehet...errefelé már csak rendőrautóból mérnek,és úgy tudom erre szabály is született,hogy nem mérhetnek civil jellegű kocsiból...
Már írtam a törtènetèt a lènyege, anyádmegbaszod! Nem besèrülni!
El kell lopni
Vidéki, és öreg motor, ezért olcsó.
Mondom itt a lényeg, hogy megnézzék mennyi pénzed van, és azt mind lenyúlják.
Nálunk, Kalocsán egy 30 éves, tök rozsdás zöld Lada Niva a sebességmérő jármű, és valahol mindig mér a városban, de úgy, hogy többnyire nem is ül benne senki....
Manapság mindegy. Szakadt piros 2-es Golfban is láttam már trafipaxot.
Amúgy reggelt mindenkinek !!!
Én nem tudom n sem mitől függ. motornál
28 évesen (ami szerintem még erősen kockázati tényező) 140 LE 15 éves és én sem füzetek csak valami 12~13.000 Ft biztosítást egy évre (Pontosan nem tudom de 3000+ 1-200 Ft a negyedéves csekkem)
AnálisanMegB@sz
Aztat neked is
Mi a f@sz nálad az AMB???
Estét.....AMB az mi az?
Mindenkinek AMB! Reggelt
Meg tökmindegy milyen kocsid van
"Ha rendőr vagy, akkor is!"
Különösen mikor az út szélén parkol az autójával.
Mondjuk a Hondáimnál nem tudom mitől függ, mert az öreg CB 84LE az új CBR 91LE az első 12ezer/év, a másik ugyan annál a biztosítónál szintén valami csilliárdos összeg...nem is merem megnézni csak csukott szemmel nyomtam az entert. Szóval nagy lenyúlás ez a biztosítás, de a rinya megy, hogy jaj veszteséges a KGFB...ja azért csinálják ennyien.
Ez nem autó.
Nekem úgy tűnt hogy az autó korától és teljesítményétől függ a bónuszon felül.
Régi autóm 60LE és 20 éves B10 16ezer egy vére.
Új autó 100LE 4 éves A0 65ezer.
Vedd ki belőle a pénzt'...............Ha tudod
Idén anyámra íratva a hagyaték autó de eladtam egy hónap alatt így még vissza is jár 2ő havi köteleződíj.