Itt nálunk a kereszteződésben a stop ellenére a faszi behajtott, motoris havert barátnőstől lenullázta, utána azt mondta, ő pécsi, nincs helyismerete. Há mondom Pécsen nem nyócszögletű a stop tábla?
Amúgy megvan a címe. Utálja is mindenki azt a kocsogot.
Azt se tudta hogy az utcája végén stop tábla van. Mikor mutattam a kèpet azszomdja elég kopott alig lehet felismerni.
Exstunt
De akkor sem alkottam maradandót
Emlékszem egy hasonló vitára, talán CrazyJoe egyik 3 telin vudeója alatt. Amikor már az út szélén az unokáját pisiltető őzig jutott a nép
Ez a vita rég túlvan azon a ponton, ahol bármi konklúzió esélyes. Én veled vagyok, de már nem írok semmit ezügyben. Remélem Z ezt se olvassa el
Egy menetben le lehet rendezni az eljáró szemétláda rendőröket,bírókat,ügyvédeket,előadókat és mindenkit akiről úgy gondolod nincs igaza.
Csak egy bozótvágó kell,vagy egy fiskars x27-es.
azért szerintem nagyon sok "ha" mondat lezajlott már nem egyszer az életben csak nem tudunk róla
és ott épp nem történt, de bármi megtörténhet
de látom annyira elvakult vagy hogy ha 100 példát találnék hirtelen akkor se lennél meggyőzhető
A balesetedkor te mért nem csaptad torkon abban a minutumban az eléd kihajtót?
Hisz még utána is úgy gondoltad neked van elsöbbséged.
Így jogos felháborodásban és ijdtedben hajszaaa,forgórúgás oszt megoldódik.
És senki se sajnál egy vétlen motoros elgázoló szemét autóst nem?
Már vártam a "bezzeg ha a te gyerekedet" !
Az a "baj" íni,hogy nem történt ilyen s mint stuntos kollégánk szokta mondani a " Ha-val kezdődő mondatoknak semmi értelme"!
Nem szabad lezárni azt a csomagtartót!!
Mikor feszíti fel megvágja magát és kész a baj.
Ott helyben elvérzik egy ütőeres vérzéssel aztán lehet leülni a büntit.
Nem az a kérdés hogy jól tette e hogy utánna ment, hanem hogy azzal hogy utánna ment ő felelős a haláláért? Mert csak ezzel kapcsolatban mentették fel hogy nem ő őlte meg. De ha valaki megsérűlt vólna üldözés közben miatta azt ő idézi elő. (Szerintem)
Azt se tudta hogy az utcája végén stop tábla van. Mikor mutattam a kèpet azszomdja elég kopott alig lehet felismerni.
Már fenem a baltát.
De akkor sem alkottam maradandót
Emlékszem egy hasonló vitára, talán CrazyJoe egyik 3 telin vudeója alatt. Amikor már az út szélén az unokáját pisiltető őzig jutott a nép
Ez a vita rég túlvan azon a ponton, ahol bármi konklúzió esélyes. Én veled vagyok, de már nem írok semmit ezügyben. Remélem Z ezt se olvassa el
http://youtu.be/j22VSFfCsM8
De az is csak a stílus kedvéért.
Csak egy bozótvágó kell,vagy egy fiskars x27-es.
Az produktívabb.
és ott épp nem történt, de bármi megtörténhet
de látom annyira elvakult vagy hogy ha 100 példát találnék hirtelen akkor se lennél meggyőzhető
Hisz még utána is úgy gondoltad neked van elsöbbséged.
Így jogos felháborodásban és ijdtedben hajszaaa,forgórúgás oszt megoldódik.
És senki se sajnál egy vétlen motoros elgázoló szemét autóst nem?
Az a "baj" íni,hogy nem történt ilyen s mint stuntos kollégánk szokta mondani a " Ha-val kezdődő mondatoknak semmi értelme"!
Mikor feszíti fel megvágja magát és kész a baj.
Ott helyben elvérzik egy ütőeres vérzéssel aztán lehet leülni a büntit.
Nem az a kérdés hogy jól tette e hogy utánna ment, hanem hogy azzal hogy utánna ment ő felelős a haláláért? Mert csak ezzel kapcsolatban mentették fel hogy nem ő őlte meg. De ha valaki megsérűlt vólna üldözés közben miatta azt ő idézi elő. (Szerintem)