Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma elloptam a kulcsát a derricknek nem áztam el a nyenyőcèn melóba jövet.
Anyam nem birta, tesom lusta diszno volt, maradtam en ...
Nem kell megdongetni, de szerintem jol megertenetek egymast... Amugy igen, Neked mar O sem fiatal a 31 eletevevel, cserebe ugy viselkedik neha mint egy 6 eves, de az meg mar tul fiatal, mi?
Ezt már kitárgyaltuk hogy ő tuti nem örülne a 17 másodperces aktusoknak
Szóval tuti bukó lenne a barátság.....
Meg gondolom már nem is fiatal
A sok szénhidrát miatt tömegeltél be
Amúgymeg pakolgassa a gazakat az aki kitalálta, teljesen igaza van a faterodnak
De amugy most igy belegondolva... Bazdmeg, tesom tenyleg hozzad illene. Az is tudja tenni a vadbarmot es anyamek mar nem is basztatjak, mert csak jobban elrontja, amit megis odaadnak neki.
En meg vagyok annyira seggfej idiota, hogy igyekszem maximalista lenni.
Oh, hogy rohadna meg a fajtatok.
Amugy ezt a szaros D es E kiegeszitot is apam miatt csinalom, kurvara nem akarok nagykategoriat oktatni. Csinalja az, akinek van benne tapasztalata is..... En megmondtam, hogy max A-t es B-t fogok. Esetleg meg a C beleferhet, de a tobbi nem.
Kikerem magamnak, en az 50 kg-s leandert is egymagam pakoltam, mert apam puhapocs volt es baszott segiteni barmikor is a haznal szerinted miert lett tobbek kozott ekkora hatam es vallam?
Ezért is utálom a nőket mindig kitalálnak valamit....
Hol szülni akarnak hol meg csak simán nyávognak hogy nem tudják megemelni a mosgépet
Hiába baszogatom őket már krudik megszokni
Pedih lassan buzi lesz már mindenki
Főleg a bmw-s targoncázó kereskedő
Amúgy egy reggelben mi a jó? Főleg egy hideg reggelen amikor fel kell öltözni
Menj a faszomba bazdmeg
Mara inkabb drukkoljatok, hogy ne a teherautoba szuljek meg. Megyek D es E oktatoi vizsgara Kecskemetre, a kurva anyjukat. nem baj, hogy neha ulni alog birok, annyira befeszkelte a bordam ala a jobb labacskajat Alien... De meg alul is ugy tud nyomkodni a buksival, hogy akaratlanul is feljajdulok.
Lehet egy vajudast kene eljatszani, hatha pikk pakk atengednek kinjukba
Kerlek szepen, megtenned? akkor talan lehetne egy CB1300-asom
Picim legalább a káddugókat villanthattad volna! Most biztos lehetne vele ánuszt törölni...
Akkor baszassad fel az agyukat nosza... Reggelt!
Nagyon lenyugododt a nép.
Mondjuk azt ugye tudod hogy a 3 henger jobb?
Nem billeg rajta az üveglap
Ha gyűjtést nem is de a 650f jó lenne.

Csinálnék belőle 3-4 csinos dohányzó asztalt és tarolnank vele.
Másra úgy se jó.
Akkor most rendezzünk gyűjtést, itt a fórumon nektek?
én már másnak nem csinálok semmit, a legutolsó robogó projekt kiakasztott teljesen
azóta többször is beszéltem a gazdával mindig mondja hogy örül neki hogy alattam szart be nem az asszonya alatt este 10 kor a pusztában.....
Jaja, a 250 métert illik betartani!
Vidd arrébb 10 méterrel a házat.
annyira nem volt rossz, na de most egyszer izzadjak a kocsin utána meg a csajon????
ez egy nagyon szar üzlet lett volna
főleg úgy hogy mondta hogy a szervízben kalapálták a vízpumpát vagy 2 órát mire kijött
főleg ha kiderül......márpedig szerintem kiderült volna, 100 méteren belöl egy szomszédot se illik megmocskolni vidéken
Legalább megért két feltöltőkártyát?
autó is lenne
pl szomszéd kiscsaj jön hogy cseréljem le a tigrán a vezérlést, mondtam neki hogy nem tudsz te olyat ajánlani amiért én azt neked megcsinálnám
utána asszonyt kis híjján meg kellett pofozni mert ő ajánlgatott hogy milyen fasza ügyes vagyok.....mármit a vezérlés cserében.......
És a bmw-seket.