Anyam nem birta, tesom lusta diszno volt, maradtam en ...
Nem kell megdongetni, de szerintem jol megertenetek egymast... Amugy igen, Neked mar O sem fiatal a 31 eletevevel, cserebe ugy viselkedik neha mint egy 6 eves, de az meg mar tul fiatal, mi?
De amugy most igy belegondolva... Bazdmeg, tesom tenyleg hozzad illene. Az is tudja tenni a vadbarmot es anyamek mar nem is basztatjak, mert csak jobban elrontja, amit megis odaadnak neki.
En meg vagyok annyira seggfej idiota, hogy igyekszem maximalista lenni.
Oh, hogy rohadna meg a fajtatok.
Amugy ezt a szaros D es E kiegeszitot is apam miatt csinalom, kurvara nem akarok nagykategoriat oktatni. Csinalja az, akinek van benne tapasztalata is..... En megmondtam, hogy max A-t es B-t fogok. Esetleg meg a C beleferhet, de a tobbi nem.
Kikerem magamnak, en az 50 kg-s leandert is egymagam pakoltam, mert apam puhapocs volt es baszott segiteni barmikor is a haznal szerinted miert lett tobbek kozott ekkora hatam es vallam?
Hiába baszogatom őket már krudik megszokni
Pedih lassan buzi lesz már mindenki
Főleg a bmw-s targoncázó kereskedő
Amúgy egy reggelben mi a jó? Főleg egy hideg reggelen amikor fel kell öltözni
Menj a faszomba bazdmeg
Mara inkabb drukkoljatok, hogy ne a teherautoba szuljek meg. Megyek D es E oktatoi vizsgara Kecskemetre, a kurva anyjukat. nem baj, hogy neha ulni alog birok, annyira befeszkelte a bordam ala a jobb labacskajat Alien... De meg alul is ugy tud nyomkodni a buksival, hogy akaratlanul is feljajdulok.
Lehet egy vajudast kene eljatszani, hatha pikk pakk atengednek kinjukba
én már másnak nem csinálok semmit, a legutolsó robogó projekt kiakasztott teljesen
azóta többször is beszéltem a gazdával mindig mondja hogy örül neki hogy alattam szart be nem az asszonya alatt este 10 kor a pusztában.....
annyira nem volt rossz, na de most egyszer izzadjak a kocsin utána meg a csajon????
ez egy nagyon szar üzlet lett volna
főleg úgy hogy mondta hogy a szervízben kalapálták a vízpumpát vagy 2 órát mire kijött
főleg ha kiderül......márpedig szerintem kiderült volna, 100 méteren belöl egy szomszédot se illik megmocskolni vidéken
autó is lenne
pl szomszéd kiscsaj jön hogy cseréljem le a tigrán a vezérlést, mondtam neki hogy nem tudsz te olyat ajánlani amiért én azt neked megcsinálnám
utána asszonyt kis híjján meg kellett pofozni mert ő ajánlgatott hogy milyen fasza ügyes vagyok.....mármit a vezérlés cserében.......
Nem kell megdongetni, de szerintem jol megertenetek egymast... Amugy igen, Neked mar O sem fiatal a 31 eletevevel, cserebe ugy viselkedik neha mint egy 6 eves, de az meg mar tul fiatal, mi?
Szóval tuti bukó lenne a barátság.....
Meg gondolom már nem is fiatal
Amúgymeg pakolgassa a gazakat az aki kitalálta, teljesen igaza van a faterodnak
En meg vagyok annyira seggfej idiota, hogy igyekszem maximalista lenni.
Oh, hogy rohadna meg a fajtatok.
Hol szülni akarnak hol meg csak simán nyávognak hogy nem tudják megemelni a mosgépet
Pedih lassan buzi lesz már mindenki
Főleg a bmw-s targoncázó kereskedő
Amúgy egy reggelben mi a jó? Főleg egy hideg reggelen amikor fel kell öltözni
Mara inkabb drukkoljatok, hogy ne a teherautoba szuljek meg. Megyek D es E oktatoi vizsgara Kecskemetre, a kurva anyjukat. nem baj, hogy neha ulni alog birok, annyira befeszkelte a bordam ala a jobb labacskajat Alien... De meg alul is ugy tud nyomkodni a buksival, hogy akaratlanul is feljajdulok.
Lehet egy vajudast kene eljatszani, hatha pikk pakk atengednek kinjukba
Nem billeg rajta az üveglap
Csinálnék belőle 3-4 csinos dohányzó asztalt és tarolnank vele.
Másra úgy se jó.
azóta többször is beszéltem a gazdával mindig mondja hogy örül neki hogy alattam szart be nem az asszonya alatt este 10 kor a pusztában.....
ez egy nagyon szar üzlet lett volna
főleg úgy hogy mondta hogy a szervízben kalapálták a vízpumpát vagy 2 órát mire kijött
főleg ha kiderül......márpedig szerintem kiderült volna, 100 méteren belöl egy szomszédot se illik megmocskolni vidéken
pl szomszéd kiscsaj jön hogy cseréljem le a tigrán a vezérlést, mondtam neki hogy nem tudsz te olyat ajánlani amiért én azt neked megcsinálnám
utána asszonyt kis híjján meg kellett pofozni mert ő ajánlgatott hogy milyen fasza ügyes vagyok.....mármit a vezérlés cserében.......