Figyelni kellene az évfordulót és előtte maximum pont egy hónappal felmondhatod ha találtál olcsóbbat különben ha kicsúszol az időből már marad következő évre a régi biztosításod ugye ami legtöbbször emelkedik évfordulókor, mondom legtöbbször. Nekem majd február. 5-én lesz tehát már idén december elején lehet keresni olcsóbbat ha lesz és megéri...
Néztem biztosítás .hun ott 13500 környéke,de most azonnal kellett így bementem ugyanabba a K&H ba.
Ott a hölgy 12500 ért írta meg.
Nem rossz,bónusz 8 ban.
Nem a nő lökte fel , az ő autója akkor sérült amikor a motoros elesett nem akart átmenni rajta és és nekirántotta egy másik autónak ! Amíg nem velünk történik ilyen , addig szegény bűnöző , kár érte , hogy elhunyt ! De ha belegondolok hogy a városban legtöbbször a gyereket viszem iskolába mint ahogy többen is a dipó táska jobb egy ülésen , igaz hogy csak zsíroskenyér van benne meg a menet levelek ,, de ha akkor törné rá valaki az üveget amikor a gyerek is benne ül , biztos hogy szívesen ledarálnám a picsába azt kinyomnám a betonpumpán egy alapba !
Nekem van még egy praktikus érvem is.
A fasznak van kedve 5 évnyi ügyvédi díjat fizetni a szajre miatt.
Tudja fene de ha Jo az ügyvéd belekerül pár millaba a felmentés.Viszont a kedvenc táska megvan .
Ez ám a jó üzlet.
ha a lezárt csomagtartóban van akkor nem viszi el senki....... ha értékes iratokat szállít még akár a széf se rossz ötlet, vagy egy segég azon a másik ülésen....
mindenképp jobb egy bajt megelőzni mint orvosolni
én pl a teljes havi béremért nem kezdenék el kergetőzni a városban autóval egy motoros után...de ha nekem bebasznák az ablakot ott helyben ráhúznám a kocsit az elkövetőre.....
amúgy ha épp a szabályosan közlekedő asszonykád(akit épp eltapos a felbőszült önkéntes bűnüldöző) és a gyereked kerülne kórházba egy ilyen felelőtlen kergetőzés következménye miatt akkor is ilyen boldogan pártolnád? igaz hogy eltört 12 bordája meg fekszik 8 hónapot a gipszágyban de az igaz ügy miatt sérült le, szóval végülis megérte.......... nos?
Dehogy,igazi ragadozokent a fogaiddal kell az elkövető torkát feltepni,majd az agonizalo delikvens gyomrában szteppeli addig míg csak vér és széklet keverék én taposol.
Mindezt úgy hogy a gyereked látja.
Ezután ujjal belenyúlva a gőzölgő vérbe törzsi jeleket rajzolsz vele a csemete arcára hogy véletlen se feledje mi a követendő példa.
Ezután jól beleorditasz a lemenő holdba hogy te vagy a vezeruru.
Igen,tényleg felelőtlenség a táskát vezetés közben autó ülésén tartani !
Ilyen esetben csak a csomagtartóban lévő,lecsavarozott,titánkerámia széf használata az elfogadott!
Ellenkező esetben ha rablásra kerülne sor csak és kizárólag a sikítozás,mutogatás ,"tolvaj fogják meg" szöveg üvöltözése az egyetlen elfogadható viselkedési forma!
Az esemény lezajlása után haladéktalanul vissza kell térni a legközelebbi karámba !
Nem a sajnálatról volt szó.....
Kb senki sem sajnál senkit
Én még a,nőt sem, mert ha értékes dolgot szállítok akkor nem úgy teszem ahogy ő tette
A rablót sem mert ezt tudnia kellett hogy bármi előfordulhat, ez nem bolti csoki lopás
Engem igazándiból a folyamat zavart, de senki sem fogta fel ennek a lényegét. Kb csak a zoli volt azon hogy azért ennek nem így kellett volna történni
Ja,és az egész fő "poénja" hogy sehol sem voltak tények leírva, hol elgázolta hol elesett stbstb
Amúgy ennek a vége bármi lehetett volna, most csak szerencéje volt a meghalton kívül mindenkinek, de akár 10x ennyi temetést is össze tudtak volna hozni
Ott a hölgy 12500 ért írta meg.
Nem rossz,bónusz 8 ban.
2 éve nem volt egész 10 ezer, utána kicsit több, idén meg olyan 12 ezer körüli
A fasznak van kedve 5 évnyi ügyvédi díjat fizetni a szajre miatt.
Tudja fene de ha Jo az ügyvéd belekerül pár millaba a felmentés.Viszont a kedvenc táska megvan .
Ez ám a jó üzlet.
mindenképp jobb egy bajt megelőzni mint orvosolni
én pl a teljes havi béremért nem kezdenék el kergetőzni a városban autóval egy motoros után...de ha nekem bebasznák az ablakot ott helyben ráhúznám a kocsit az elkövetőre.....
amúgy ha épp a szabályosan közlekedő asszonykád(akit épp eltapos a felbőszült önkéntes bűnüldöző) és a gyereked kerülne kórházba egy ilyen felelőtlen kergetőzés következménye miatt akkor is ilyen boldogan pártolnád? igaz hogy eltört 12 bordája meg fekszik 8 hónapot a gipszágyban de az igaz ügy miatt sérült le, szóval végülis megérte.......... nos?
Mindezt úgy hogy a gyereked látja.
Ezután ujjal belenyúlva a gőzölgő vérbe törzsi jeleket rajzolsz vele a csemete arcára hogy véletlen se feledje mi a követendő példa.
Ezután jól beleorditasz a lemenő holdba hogy te vagy a vezeruru.
Ilyen esetben csak a csomagtartóban lévő,lecsavarozott,titánkerámia széf használata az elfogadott!
Ellenkező esetben ha rablásra kerülne sor csak és kizárólag a sikítozás,mutogatás ,"tolvaj fogják meg" szöveg üvöltözése az egyetlen elfogadható viselkedési forma!
Az esemény lezajlása után haladéktalanul vissza kell térni a legközelebbi karámba !
- Egy K-val !
- Nem is anyáddal !
Kb senki sem sajnál senkit
Én még a,nőt sem, mert ha értékes dolgot szállítok akkor nem úgy teszem ahogy ő tette
A rablót sem mert ezt tudnia kellett hogy bármi előfordulhat, ez nem bolti csoki lopás
Engem igazándiból a folyamat zavart, de senki sem fogta fel ennek a lényegét. Kb csak a zoli volt azon hogy azért ennek nem így kellett volna történni
Ja,és az egész fő "poénja" hogy sehol sem voltak tények leírva, hol elgázolta hol elesett stbstb
Amúgy ennek a vége bármi lehetett volna, most csak szerencéje volt a meghalton kívül mindenkinek, de akár 10x ennyi temetést is össze tudtak volna hozni
http://totalbike.hu/hirek/2017/11/07/anyam_mit_guritott_a_moto_guzzi/
Zolit meg hagyjátok, már kivetkőzött magából.
Megdöglött egy bűnöző, nem baj, jó helyen van a föld alatt, egyel kevesebbet kell etetgetni a kóterban. A nőt felmentették, kész, ügy letudva.
Irtam sokmindent,de kitöröltem.Jó baltasdobálást kívánok.Meg jogos kiillt mindenkinek.Sörözés mellett jól mutat a portfólión.