Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minden évben megnézem a netrisken, de csak a gagyik az olcsóbbak párszáz forittal
Figyelni kellene az évfordulót és előtte maximum pont egy hónappal felmondhatod ha találtál olcsóbbat különben ha kicsúszol az időből már marad következő évre a régi biztosításod ugye ami legtöbbször emelkedik évfordulókor, mondom legtöbbször. Nekem majd február. 5-én lesz tehát már idén december elején lehet keresni olcsóbbat ha lesz és megéri...
Néztem biztosítás .hun ott 13500 környéke,de most azonnal kellett így bementem ugyanabba a K&H ba.
Ott a hölgy 12500 ért írta meg.
Nem rossz,bónusz 8 ban.
Nem a nő lökte fel , az ő autója akkor sérült amikor a motoros elesett nem akart átmenni rajta és és nekirántotta egy másik autónak ! Amíg nem velünk történik ilyen , addig szegény bűnöző , kár érte , hogy elhunyt ! De ha belegondolok hogy a városban legtöbbször a gyereket viszem iskolába mint ahogy többen is a dipó táska jobb egy ülésen , igaz hogy csak zsíroskenyér van benne meg a menet levelek ,, de ha akkor törné rá valaki az üveget amikor a gyerek is benne ül , biztos hogy szívesen ledarálnám a picsába azt kinyomnám a betonpumpán egy alapba !
nekem egyre drágább
2 éve nem volt egész 10 ezer, utána kicsit több, idén meg olyan 12 ezer körüli
Amúgy a jó hír a biztositasom olcsóbb mint tavaly.
Folytassam?
Nekem van még egy praktikus érvem is.
A fasznak van kedve 5 évnyi ügyvédi díjat fizetni a szajre miatt.
Tudja fene de ha Jo az ügyvéd belekerül pár millaba a felmentés.Viszont a kedvenc táska megvan .
Ez ám a jó üzlet.
Na húzzatok vissza a fenébe a cikkhez...
ha a lezárt csomagtartóban van akkor nem viszi el senki....... ha értékes iratokat szállít még akár a széf se rossz ötlet, vagy egy segég azon a másik ülésen....
mindenképp jobb egy bajt megelőzni mint orvosolni
én pl a teljes havi béremért nem kezdenék el kergetőzni a városban autóval egy motoros után...de ha nekem bebasznák az ablakot ott helyben ráhúznám a kocsit az elkövetőre.....
amúgy ha épp a szabályosan közlekedő asszonykád(akit épp eltapos a felbőszült önkéntes bűnüldöző) és a gyereked kerülne kórházba egy ilyen felelőtlen kergetőzés következménye miatt akkor is ilyen boldogan pártolnád? igaz hogy eltört 12 bordája meg fekszik 8 hónapot a gipszágyban de az igaz ügy miatt sérült le, szóval végülis megérte.......... nos?
Én nyugodt vagyok.
Szóval te.
Szélsőséges túlontúl mindkettőtök tök feleslegesen! Ilyen ítélet született és kész ennyi. Szopjatok lovat azt megnyugszotok!
Dehogy,igazi ragadozokent a fogaiddal kell az elkövető torkát feltepni,majd az agonizalo delikvens gyomrában szteppeli addig míg csak vér és széklet keverék én taposol.
Mindezt úgy hogy a gyereked látja.
Ezután ujjal belenyúlva a gőzölgő vérbe törzsi jeleket rajzolsz vele a csemete arcára hogy véletlen se feledje mi a követendő példa.
Ezután jól beleorditasz a lemenő holdba hogy te vagy a vezeruru.
Igen,tényleg felelőtlenség a táskát vezetés közben autó ülésén tartani !
Ilyen esetben csak a csomagtartóban lévő,lecsavarozott,titánkerámia széf használata az elfogadott!
Ellenkező esetben ha rablásra kerülne sor csak és kizárólag a sikítozás,mutogatás ,"tolvaj fogják meg" szöveg üvöltözése az egyetlen elfogadható viselkedési forma!
Az esemény lezajlása után haladéktalanul vissza kell térni a legközelebbi karámba !
- Fiam megyek vikkendre !
- Egy K-val !
- Nem is anyáddal !
Nem a sajnálatról volt szó.....
Kb senki sem sajnál senkit
Én még a,nőt sem, mert ha értékes dolgot szállítok akkor nem úgy teszem ahogy ő tette
A rablót sem mert ezt tudnia kellett hogy bármi előfordulhat, ez nem bolti csoki lopás
Engem igazándiból a folyamat zavart, de senki sem fogta fel ennek a lényegét. Kb csak a zoli volt azon hogy azért ennek nem így kellett volna történni
Ja,és az egész fő "poénja" hogy sehol sem voltak tények leírva, hol elgázolta hol elesett stbstb
Amúgy ennek a vége bármi lehetett volna, most csak szerencéje volt a meghalton kívül mindenkinek, de akár 10x ennyi temetést is össze tudtak volna hozni
Èn nem sajnálom. Aki korpa közè keveredik azt megbaszhassák a disznyók!
azannyát:
http://totalbike.hu/hirek/2017/11/07/anyam_mit_guritott_a_moto_guzzi/
Nem hangulat keltésnek szántam.
Ez a "nem folytatásnak" melyik része?
Zolit meg hagyjátok, már kivetkőzött magából.
Túl lett már magyarázva az a történet...

Megdöglött egy bűnöző, nem baj, jó helyen van a föld alatt, egyel kevesebbet kell etetgetni a kóterban. A nőt felmentették, kész, ügy letudva.
Téged mi az,ami nem bánt?
Az utolsó HSZ-em 2017. nov. 9. 0:33.De te még mindig rugózol rajta meg az agresszív kismalac kolléga is.

Irtam sokmindent,de kitöröltem.Jó baltasdobálást kívánok.Meg jogos kiillt mindenkinek.Sörözés mellett jól mutat a portfólión.