Zoli azt a precedenses cikket miért nem engeded már el?
Jól esik mérgelődni? Nagyon rákattantál.
Mondjuk MuZ helyében is hagynám, semmi értelme 20-adszorra is elmondani ugyan azt.
Egy darabig szórakoztató oltani, de már, akkora hülyeségeket beszéltek az önigazolásra, mint a falra hányt borsó.
Nem. Csak a kirakodást alacsony belmagasságnál is meg tudja oldani. A hátulja felnyílik, a gabonát meg ilyen kisodorja olyasmi megoldással, mint a trágyaszóró. De a trágyaszóró hátulja ugye nem zárt...
Egy órája keresem, de megvan. A raksúly 30+, a saját súly 11...
Faszságot mondtam. De ez az a súly, ami a forgalmiban van. Ha telivágják, több. Nem is billent, kihordócsigás, vagy ilyen kotrós.
A gumi kurva drága, és ezek üzemórás gépek
Jogsi kell a vontatóra nem jó a b kategória
Csak a lassú jármű(piros rendszám) vezethető a kocsi jogsival
Nekem régen a papír jogsiba benne volt hogy állást vállalhatok a vontató+nehézpóttal
Amióta megvan ez a kategóriám 1x ültem traktorba, pedig a szomszéd régen basztatott sokat a bála hordással, de napi 10 ezerért én nem zötykölődök a fos mtzben egész nap
De a TSanyival rendes közúti járművekről beszéltünk , nem ezekről a trágya batárokról ! Ezek külön kategória , a mezőgazdaságban is ! Ide kell megint kajak húzni , na meg levegő megállítani , főleg azokkal a nulla súlyú traktorokkal , amit néha napján körösztbe basz mint a szart !
Jól esik mérgelődni? Nagyon rákattantál.
Mondjuk MuZ helyében is hagynám, semmi értelme 20-adszorra is elmondani ugyan azt.
Egy darabig szórakoztató oltani, de már, akkora hülyeségeket beszéltek az önigazolásra, mint a falra hányt borsó.
Faszságot mondtam. De ez az a súly, ami a forgalmiban van. Ha telivágják, több. Nem is billent, kihordócsigás, vagy ilyen kotrós.
A gép volt majd 70
És?
Jogsi kell a vontatóra nem jó a b kategória
Csak a lassú jármű(piros rendszám) vezethető a kocsi jogsival
Nekem régen a papír jogsiba benne volt hogy állást vállalhatok a vontató+nehézpóttal
Amióta megvan ez a kategóriám 1x ültem traktorba, pedig a szomszéd régen basztatott sokat a bála hordással, de napi 10 ezerért én nem zötykölődök a fos mtzben egész nap
elég drága az ilyen szállítás