Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én már lejöttem a cuccról
Ezért nem írtam le 20x is ugyanazt, elég volt 19-szer, jó dolog a fingfűrészelés, de büdös.
Ennyi. Mindenki elmondta a véleményét rendesen körüljárva. Aki akarta megértette a másikat, aki meg nem az úgy sem fogja.
Az a cikk engem is bántott, de engem már nem hoz lázba. elengedtem
Zoli azt a precedenses cikket miért nem engeded már el?
Jól esik mérgelődni? Nagyon rákattantál.
Mondjuk MuZ helyében is hagynám, semmi értelme 20-adszorra is elmondani ugyan azt.
Egy darabig szórakoztató oltani, de már, akkora hülyeségeket beszéltek az önigazolásra, mint a falra hányt borsó.
... lehordóheveder kisodorja... Kimaradt...
Nem. Csak a kirakodást alacsony belmagasságnál is meg tudja oldani. A hátulja felnyílik, a gabonát meg ilyen kisodorja olyasmi megoldással, mint a trágyaszóró. De a trágyaszóró hátulja ugye nem zárt...
Magyarul trágyaszóró !
Egy órája keresem, de megvan. A raksúly 30+, a saját súly 11...
Faszságot mondtam. De ez az a súly, ami a forgalmiban van. Ha telivágják, több. Nem is billent, kihordócsigás, vagy ilyen kotrós.
2 millió /db a 936 Vario Fendt hátsó gumija...
A gép volt majd 70
És?
Ezek.
Az MTZ tényleg fos,receptek az újak kurvakenyelmesek.
A gumi kurva drága, és ezek üzemórás gépek
Jogsi kell a vontatóra nem jó a b kategória
Csak a lassú jármű(piros rendszám) vezethető a kocsi jogsival
Nekem régen a papír jogsiba benne volt hogy állást vállalhatok a vontató+nehézpóttal
Amióta megvan ez a kategóriám 1x ültem traktorba, pedig a szomszéd régen basztatott sokat a bála hordással, de napi 10 ezerért én nem zötykölődök a fos mtzben egész nap
Hát rendszám szerintem van rajtuk
Nincs tachográf, pihenőidő, jogsi, és újabban 50km/h sima ügy
De a TSanyival rendes közúti járművekről beszéltünk , nem ezekről a trágya batárokról ! Ezek külön kategória , a mezőgazdaságban is ! Ide kell megint kajak húzni , na meg levegő megállítani , főleg azokkal a nulla súlyú traktorokkal , amit néha napján körösztbe basz mint a szart !
közúton mire jó traktorral szállítani? ezt sosem értettem
elég drága az ilyen szállítás
Ez ganyészóró
Baszott nagy ballonos kerekekkel, hogy a talajnyomást csökkentsék
Valami hasonló !
Van, amelyik ürítőcsigás. Eredetileg a kombájntól a szállítójárműig hozná ki
Akkor tudom mire gondolsz , Csepreg után az Osztráknak vannak ilyenek , meg lánctalpas John deere monstrum cibálja !
Akkor biztos hülye vagyok és felfér
Fendt húzza, mert annál a cégnél azok vannak, mert közúton ügyesebbek, mint a John Deere, de igen