Én a kék motorhoz már gondoltam arra hogy persze nem az egészet hanem mondjuk minden 5. bordába húzok egy narancs csíkot. a Kékkel a narancs jól mutat. Ezért is volt fent olyan felnicsík meg olyanok a fékkarok is.
Ez egy fura dolog
Én pl piros ruhát se veszek fel mert nekem az már kicsit buzis
Piros kocsit se vennék, ellenben volt piros -motorom igaz ki akartam fehéríteni de nem kaptam fehér tankot gyári méretben csak 24 literesben
Oldalidom amúgy is fehér volt farokidomot szereztem csak fennakadtam a tankon
Amúgy szerintem tök faszság ez a női szon meg férfi szín, csak ezeket is belénk nevelik mint pl a buzikat utálni kell( azért az is fura ha 2 nő fajtalankodik kb minden férfinak tetszik)
Maradjunk annyiban,hogy max. állva pisil!
Engem nem zavarnak a ratyik amíg nem tolják a képembe a dolgaikat,de szerintem hetero férfi nem visel,hord,használ rózsaszínt
Nem tudom. Ha egyszer, valamiért mondjuk pinkre, vagy akármilyen színre pingálnám a gumit, könyörgöm valaki innen basszon fejbe egy baltával, mert akkor tuti valami durva agybajom lett, és nem akarok zombiként élni.
Én szívesen meghallgatok minden tanácsot. Az már hogy használom vagy nem már más kérdés de én szívesen hallgatok meg tanácsot bárkitől. Max ha nem úgy gondolom válaszolok rá.
Te Janó, most őszintén, itt ki a faszomnak adjunk tanácsot? van értelme? Én már elengedtem az ilyen neten segítünk dolgokat, oldja meg mindenki a saját baját. NA meg jópofizni sem fogok itt senkivel, meg amúgy is azt mondták skizofrén vagyok, itt egy igazi köcsög személyesen meg egy jófej gyerek, és igazából ez így is van.
Cuskater meg nem ratyi, igazi buzi. A nője csak álca
Már akinek bejön ez a kombináció
Én pl piros ruhát se veszek fel mert nekem az már kicsit buzis
Piros kocsit se vennék, ellenben volt piros -motorom igaz ki akartam fehéríteni de nem kaptam fehér tankot gyári méretben csak 24 literesben
Oldalidom amúgy is fehér volt farokidomot szereztem csak fennakadtam a tankon
Amúgy szerintem tök faszság ez a női szon meg férfi szín, csak ezeket is belénk nevelik mint pl a buzikat utálni kell( azért az is fura ha 2 nő fajtalankodik kb minden férfinak tetszik)
Egyszer volt fent egy galeri kb. 20 másodpercig "versenykandúr" néven ahol egy nagy Fazer volt ilyentén elcsúfítva
Nem arról van
Engem nem zavarnak a ratyik amíg nem tolják a képembe a dolgaikat,de szerintem hetero férfi nem visel,hord,használ rózsaszínt
Mar nem alapozunk, igy nem tudnalak elrejteni, a bortonben meg nem lehet motorozni, szovaaal...
Cuskater meg nem ratyi, igazi buzi. A nője csak álca