Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezer féleképp megszopathat
mondju én se haverkodok egyikkel sem. jónapot, igen-nem kb ennyi az összes párbeszéd
amúgy ha kérdez valamit(miérttel kezdődő mondatok) arra sosincs jó válasz, nem is szoktam erre mondani semmit
bár mostanában nemis igen foglalkoznak velem rájöttek hogy reménytelen, ennél a cégnél volt annyi eszem hogy beállítsam magam egy komplett idiótának, azóta nyugi van
Nálunk ez az időszak megszakítás nélkül több mint 1 éve tart. Mármint nem az hogy mindenki szabira akar menni hanem az hogy "most sok a meló majd ha kevesebb lesz elmehettek szabira" Ez. A tököm tele van már. Meló van látástól vakulásig.
Kérdezd init.
ma pl szól cimbi vigyáz jön a góré a parkolóba,és kit érdekel ?? cigizek,aztán kotródok haza mert lejárt a műszakom ,nem tudom mire rettegnek,ugyanolyan büdöset szarik mint én.Amig a munkát megcsinálom rendesen hozzám csak akkor szóljon a fizu emelés van.
Mellé.
Imperialista elnyomó vagyok.Csak már nincs kit elnyomni.
Sajnos lehet hogy igazad van. Belátom. Puffogok meg minden a de végén újra beállok a szopó sorba,
ez a főnök dolog fura
itt magarországon (többségében) fél a dolgozó a főnöktől, így "bírja rá" a munkára a dolgozót
szóval még véletlen se azért van hogy segítse a dolgozót a munkában hogy még többet vagy még hatékonyabban tudjon dolgozni
és az elvégzett munka nem érdemel semmi "becsületet" egy cégnél, még akkor sem ha többet is nyújt a dolgozó mint az elvárt
Főnöknek sem könnyű. Mindig vannak olyan időszakok amikor mindenki szabira akar menni. Hiába bármilyen táblázat meg előre bejelentkezés, szarnak ezek mindenre. Jönnek az embernek, hogy hadd menjek szabira.
Én szabadságkérő sorrendet vezetek. Aztán van aki megszopja és nem engedem el. Bekaphatja
ezért kell üzemi balesetet csinálni ahol a cég vagy a kolega a hunyó :D Amikor elütött a targoncás jobban kerestem mintha dolgoznék,és otthon vertem a gyíkot 2 hónapig :) eleinte kicsit szar volt botozni de érdekes,kuplungolás közben nem zavart a részleges achilles szakadás,így még a fusi is ment lassan.kár hogy csak 2 hónap volt
Te kommunisták gyöngye. Igazi munkásember
Akkor ezentúl olyanon leszek.
Faszé nem jutott ez előbb eszembe.
Adnak pénzt és tápot veszel rajta....ennyi
Sose voltam táppénzen.Milyen az?
Tudod ez úgy működik, hogy amíg a főnök lojális az alkalmazottaival, a hozzáállásod korrekt. Ha nem lojális veletek, akkor te miért legyél vele?
Akkor beleszarok és csak a kötelező minimumot teljesítem, és egy picit sem töröm magam, pl azt hogy náthásan is bent szenvedjek.

De amúgy komolyan mondom, ezt a dupla pénzen fizetett szabit a főnöknek kell jóvá hagynia, a HR-el számoltasd ki, és dugd az orra alá, hogy mivel nem enged el szabira, ezt alá kéne írni. Probléma megoldva. Vagy gazdag leszel, vagy szabin, mindenképpen te nyersz, de ne hagyd magad balekra venni hogy kamu szabira elküld, meg elsumákolja, mert az törvénytelen.
én azóta voltam vagy 2 évet
válltörés, térdszalag szakadás, bordatörések, csuklóműtét......ezek mind több hónapos bulik
most csak a körmömmel itthon lazultam 3 hétig, mondjuk ezt pont elkaphodtam mert első héten sokszor kivérzett még
az ingyen dolgok már csak ilyenek..........
az első 15 nap még válalható
én voltam már 3 hónapig is betegállományban, és mégse haltam éhen pedig a cég nem volt tb kifizetőhely és kb 2 hónap múlva jött meg az első pénz
2006-ban voltam utoljára táppénzen részleges ínszalag szakadással.
Manapság már nem azt a világot éljük, hogy adott munkahelyen nyugdíjig lehet dolgozni. Egy jó főnök után jön egy kretén, aki megkeseríti a mindennapokat, sajnos megannyi helyen ez történik. Lehet lassan eljön a váltás ideje, nem?
Betegszabival az a baj, hogy szarul fizet.
Mosolyogva közölném a főnökömmel, hogy köszönöm azt a rengeteg pénzt amit a bennragadt szabadságaimért duplán kötelező kifizetniük a munka törvény könyve alapján.
Másnaptól szabin lennél év végéig.
dehogy nyomod te le
most kicsit durva leszek:
azért szopatnak mert hagyod magad, ez kb olyan mint amikor a strici minden nap megveri a kurvát és elszedi a pénzét de mégis megy neki pénzt keresni
szóval kb olyan érzrlmi szegény idióta vagy mint a ribi aki bizonyítani akar.......
szeretem a munkám.....
szereted te a szart minden nap panaszkodsz, és a főnök a munka része, én egy cégnél nem voltam még ahol a főnök ne lett volna gyökér, aki nem gyökér az nem is főnöknek való
szóval te ehhez a megterheléshez nem vagy elég
A Zuram tobbek kozott ezert nem hagyta ott a MOL-t. Minek? Van egy fasza fizetese, senki nem basztatja es legkesobb 15.20-kor bebassza a sarokba a laptopjat es becsukott fulekkel elindul a kocsijahoz. Egy kezemen megszamolom hanyszor tulorazott a 6 evunk alatt. Pont leszarja a ceget. Nalunk lehet tobbet keresne, de mar idegbeteg lenne a problemaktol...
Mondjuk akkor én se
félre ne érts ha beteg vagyok én is táppénzen maradok és telefonnal melózok ha nagyon muszáj de ha nincs bajom akkor nem megyek táppénzre