Reménytelenül naív vagy.
A kapcsolatrendszer arra való hogy használd!
Kapcsolati tőke. Ez is ugyan olyan tehetség, kérdése mint a más szakértelem.
Egyik a másik nélkül nem sokat ér ha boldogulni akarsz.
Tudom hogy ez hülyeség meg csak önámítás, és hogy rohadtul nem célra vezető. De mint ahogy tudjátok nekem sok ilyen hülyeségem van. Többek között ez is.
Meg volt a lehetőségem amúgy a felvételkor hogy kihagyjam a szűrést mert felajánlották de én elutasítottam. Direkt az ilyen felhangok elkerülése végett.
amúgy sima egyszerű telefonos diszpécserként kezdtem, majd kapcsolt munkakörben előbb rendszer tesztelő lettem, majd rá 2 évre ugyancsak kapcsolt munkakörben megbízott csopvez helyettes és onnan kerültem ide ahol most vagyok. 8 most már majdnem 9 évem van ebben. De a szamárlétrát mindig megmásztam saját erőből. A kapcsolat rendszeremet pedig sosem használtam a céljaim elérésére. Én sokra tartom azt hogy az önbecsülésem ne szenvedjen csorbát egy ilyen kihasználás miatt. Nekem ez nagyon fontos. Rám azért legyen szükség mert az vagyok aki nem pedig azért mert az a rokonom szülőm vagy ismerősöm aki. Ez nekem nagyon fontos.
Nem nem. Ezt kikérem magamnak. Én a céghez annó a rendes felvételi eljárást és szűést végigvittem. ehez én magam írásban ragaszkodtam. Akkor bekerültem egy amolyan utolsó utáni munkakörbe ahol 5 évet lenyomtam majd az ott megszerzett területi kontaktjaim és rugalmasságomnak közsönhetően egy éppen akkor induló projektbe kerültem be ahol a munkám révén a végén felajánlották a projekt végeredménye alapján keletkezett koordinátori melót. Aztán a vezetést váltottunk és a fasz rossz oldalára keveredtem. Meg volt a lehetőségem a szülői kapcsolatrendszert kihasználni de kníosan odafigyeltem arra hogy nehogy ehez nyúljak. Gerinctelennek érzem az ilyet még akkor is ha sok esetben ezzel lehetne csak lépkedni. Megmásztam a szamárlétrát ami ide vezetett mert közben sajnos sokszor változott a létra iránya.
amúgy baszki még csak most esett le a dolog......
szüleid révén belekerültél egy nem a képesítésednek megfelelő munkakörbe, és most meg minden erődet megfeszítve meg kell tartanod, még akkor is ha méretes faszokat tologatnak le a torkodon minden nap
Meg mi a masik? Tele van papirokkal de segghulye. Volt nalunk egy 40x eves no, kozgaz diplomaval a kezeben, 20 eves irodai tapasztalattal. Egy kibaszott kezi kp-s szamlat nem tudott kiallitani az idiotaja...
ez ismerős
a vasútnál volt egy csomó képesítésem ami a "rendes" világban szart se ér
csak azt látják hogy vasutas......aztán az hülye.....
egy céghez akartam elmenni raktárba mindenféle adatbázisokat kezelni rendeléseket összerakni stbstb, de mire odaértem akkukat kellett volna pakolnom egyik raklapról a másikba, mert nincs számítógépes papírom
mondtam is az embernek hogy te ennél a cégnél nem tudsz olyan programot mutatni aminek a kezelését ne látnám át egy órán belül, de akkor sem kellettem
mondjuk ma már örülök neki mert ott is rengeteg a túlóra
Különben gondoltam már rá. De szerintem inkább valami hasznosat csinálok. Mondjuk fát fejszézek vagy valami hasonló. Nexiát meg nem ér bántani az egy nagyon jó kis kocsi. Öreg már az igaz de még mindig abban van az udvarban a legkevesebb kilométer.
A MOLnal hivatalosan a tulora dupla berrel es plusz szabival jar. Gyakorlatilag meg orulj, ha az egyiket megkapod. Van meg ket MOLos baratom, az egyik a semmi penzert szop, a masiknak egesz jo nettos fel millas a fizetese, de a reszlegen most van egy nagynagy leallas, 2 honap, hetfotol vasarnapig reggeltol estig melozik. Szerinted ezt mikor fizetne ki es csusztatna le? Januartol marciusig nem is kene dolgoznia es kaphatna a fizetest ugyanugy
Van egy rozsdás nexiád.
Vegyél egy bontókalapácsot.
Ha nem akarod feszkólevezetésként szétverni keress egy bontót a kalapáccsal és némi pálinkáért beengednek levezetésként.
Akarom a változást. Csak nem jött még össze. Panaszkodni meg néha kell mert ha nem engedem ki akkor felrobbanok miatta. Itt meg nem lehet mert csak baj lesz belőle így ti vagytok az áldozatok.
Rajta is vagyok a sztorin. Viszont sajnos az önéletrajzom nem kellően kívánatos más cégek számára. Itt a helyemet lelkiismeretes melóval értem el végzettség nélkül. Ez viszont a váltásnál nem sok lófaszt ér.
A tapasztalat azt mutatja hogy lófaszt.
A tesónak lejárt a szerződése egy cégnél,nem találtak neki előrelépést jelentő pozíciót,feldobta az önéletrajzot álláskeresőre,fejvadász egy het mulva már kínálta a pofavizitet másik cégnél.
Megfelelő tapasztalat és képzettség kell.Meg akarni kell a változást.
A folyamatos panaszkodás nem segít.
A kapcsolatrendszer arra való hogy használd!
Kapcsolati tőke. Ez is ugyan olyan tehetség, kérdése mint a más szakértelem.
Egyik a másik nélkül nem sokat ér ha boldogulni akarsz.