Az első pár évben én is ilyen voltam.
Aztán megtanultam beleszarni. Az egészségem fontosabb. Ha érzem, hogy lázam van, itt-ott fáj, akkor az bizony a kimerültség, betegség jele. Ideje pihenni egy kicsit
Fizetem azt a kurva TB-t, és mivel hivatalosan van a fizum így nem annyira venni észre pár napot, esetleg egy hetet.
Fő az egészség.
Ez igaz de ... legalábbis nem olyan rég volt értelme annak amit csinálok . Ma már igen ritkán látom értelmét de a régebbi időkből származó lelkiismeretet még nem sikerült levetkőznöm. Ez a baj.
Azt megertem, hogy en betegen is megyek, de en a sajat cegunkben baszom szet magam, a sajat jovomert, de Te mi a fasznak szopatod magad egy multinal?? Semmi kozod a joletukhoz...
De ez faszság csupán. De én ezt a melót szerettem csak amióta ez a fasz megjött azóta megy. De gebedjek meg én tovább bírom majd mint ő. Akkor is. Nem leszek olyan mint a kollégáim akik ha nem mehetnek szabira akkor merő véletlenségből táppénzre mennek. Ez nem én vagyok. Táppénz akkor van ha nem bírok kikelni az ágyból. Hetek óta fáj a hátam most is de leszarom. Jövök mert van meló ha beteg vagyok otthon is szoktam dolgozni. Elmehet az összes vezetőm a picsába ha ezek után egy rohadt nap nem fér be. Majd karácsonykor meg kiíratják a szabinkat de jöhetünk dolgozni. Ha ezt megjátszák tuti lenyomom a főnököm torkán a bakancsomat.
Azért egy kis kamu táppénz belefér, már csak fejben kell rendezned, hogy egy kis torok kaparás komoly szövődményekkel járhat, minimum 3 nap a kifekvése. Ennyi jár a kurva életbe is.
De nem. Bocs ezt nem rád értem de én akkor is egyenes hátat akarok ha minden fasznak körülöttem nem hogy görbe de még gerince sincs. Én soha nem voltam még kamu táppénzen.
Ne aggódj,lehet csak hekkelik az oldalt hogy még látványosabb és nagyívűbb legyen.
Amúgy ha zuckerbergék letiltották szólni kell neki hogy a youtube az a google tulajdona ott mehet a "fotelszerelők a képesen" és a "villáskulcshajlítók" duma.
legyél beteg
hányás hasmenés gyengeség azán a doki még ma kiír
az igazi állami hivatalnok az ilyenből nem csinál ügyet
engem ha szopatni akarnak simán elvakarózok itthon 2 hetet is
Ez rendben van de ebben a szopós játékban miért mindig én kerülök a fasz rossz végére? Ha Hétvégén balhé van én jövök be mert nekem van kocsim és én nem lakok túl messze. Ha éjjel valami szar van én vagyok felkeltve mert ez a halom mérnök nem tud rugalmasan gondolkodni de majd az hülye gyerek aki nem mérnök majd az megoldja. Nem lesz szép de működni fog.
Itt fogom egymagam baszni a rezet a melóban a kb üres épületbe.
A rohadt mocskos édes anyja picsáját a szájba baszott főnökömnek. Egy rohadt napot akartam kivenni Csütörtököt. Egyetlen rohadt napot. Az évi szabadság keretem fele még használatlanul bent rohad. A HR baszogat mert Október végéig a 80%-át ki kellett volna vennem nekem meg még a felét sem sikerült. 1 szájbatekert napot akartam volna. Egyetlen egyet. Amúgy senki nem lesz idebent, ő sem, a kis főnököm sem, meg a nagy főnököm sem a fél vízmű szabin lesz mert most ugye 2 nap szabi révén 5 napos hétvégét lehet csinálni. Én bezzeg nem mehetek el szabira. Én nem, mindenki más igen, nekem nem lehet. Pénteken bejöttem volna csak az a szájbabaszott rohadt csütörtök kellett volna.
Egy szánalmas balfasz majom rabszolga vagyok semmi több. Fosszopó Békéscsabai szőrőstalpú mezitlábas paraszt
Aztán megtanultam beleszarni. Az egészségem fontosabb. Ha érzem, hogy lázam van, itt-ott fáj, akkor az bizony a kimerültség, betegség jele. Ideje pihenni egy kicsit
Fizetem azt a kurva TB-t, és mivel hivatalosan van a fizum így nem annyira venni észre pár napot, esetleg egy hetet.
Fő az egészség.