Itt is ez van. Mindenki kifelé kacsingat. Idén év elején volt egy megcélzott létszám leépítés ami olyan 200 főt érintett volna eredetileg. ebből elbocsájtottak 100-at és további 200 ember meg megunta és lelépett. Most meg itt állunk ahol a part szakad üres meló hegyek. Senki nem jön ide dolgozni mert látják hogy semmi más történik csak a szart próbálják bearanyozni de mindenki nagyon jól tudja hogy az egész belülről rohad. A mi osztályunkat is 3 havonta átszervezzük de ez a csökött agyú paraszt nem érti meg hogy átszervezheti ezt a rakás szart 20-szor is. A meló ugyan annyi marad embere meg egy szállal sem lesz több.
nálunk már lassan a komcsi besúgó szint van
fizetés előtt mennek a sumák gecik és pakolgatják a sunyi jelentéseket a főnök kezébe
és nem csak a csoportvezetők hanem a sok seggnyaló is
nálunk van olyan hogy mozgóbár ami pofára megy, na idén ebből én még nem sokat láttam
Általában nagyobb cégek élére politikai, ismeretségi alapon kerülnek emberek, de még középvezetői állásokba is. Pont egy ilyen helyen melózok, katasztrófa ami zajlik.
Egy ismerősömnél nem f..deszes ejtőernyős lett a nyakukba dobva, plusz az irodába egy párt hittérítő, aki minden nap a párt szarságait akarta prezentálni nekik...sok mérnök távozott onnan igen gyorsan.
Akkor ezzel tisztában vagy. Ezt még úgy ahogy meg is tudnám szokni. De az utóbbi években egyre alacsonyabb szintre is beszivárog a slepp. Már ilyen sima egyszerű csoportvezetőket is hoznak. Nem csak a zsíros melókra jön a slepp hanem a pici szarokra is. No meg bosszúállók. Anyum meg apum állására is kihat ha valami szart keverek. pedig a vízmű tök különböző területein dolgozunk. Közös főnököm faterral a Termelés főmérnök Anyummal meg csupán a vezérigazgató. De még így is komoly esélye van hogy szart keverek nekik.
a vasúttól egy cég se nagyobb "pártos" dolog ott voltam 20 évig, ennyi idő alatt annyi nagyfőnököm volt hogy a zp-ben nem dugtam meg annyi muffot.....
szóval nem kell mondani milyen a politika
Így van. Vezető nem abból lesz aki vezetőnek jó mert okos és tudja hogy mit kell csinálni. Nem is abból aki kellően fasz ahhoz hogy akkor is üssön mikor már a beosztottja halottként fekszik a földön. NEM itt az a lényeg kinek ki a haverja rokona gyereke. Ez a lényeg. Meg hogy ki kinek szállítja az infókat.
Ini. Egy dolgot ne feledj. Ez a cég egy állami közműszolgáltató ahol minden kormány váltáskor vagy gondolatváltáskor a teljes vezérkart kidobjuk az új meg hozz a sleppjét. Mindegyik vezetőmnek iszonyatos politikai háttere van. Azon kívül az én szüleim is itt dolgoznak akik már innen kívánnak 50+-os koruk végett meg az itt eltöltött 30-35 évük miatt innen szeretnének nyugdíjba menni. De ha én szart kavarok és végül elküldenek akkor nyugodtan elkönyvelhető hogy ha őket nem is teszik ki miattam akkor is évekbe telik mire újra helyre áll a respektjük. Amit nagyon szeretnék hogy így legyen. Csöndben meghúzom magam itt puffogok egy kört és keresem az új melómat.
ezt a vasútnál eljátszottam
egyik kolléga beteg lett és a főnök jött be éjszakára dolgozni, tette vette magát hogy most mi is van
aztán ártatlan képpel mondtam neki hogy neked mindent kell tudni amit a dolgozók tudnak plusz még egy kis exrtrát ami miatt főnök lettél
besértődött úgy hogy nem szólt hozzám egy ideig
én vagyok olyan geci hogy ha van rá mód megszopatom aki engem ok nélkül baszogat vagy megszopat
szóval ha én dolgoznék ott a főnököd már tuti nem lenne ott(lehet én se de akor is megérte)
és nem felejtek, ha 5 év múlva van lehetőségem beszopatni hát akkor 5 év múlva lesz az egyenlítés
szerintem nem csak idióta hanem pszihopata is vagyok egy kicsit
amúgy fújd be a kipufogóját reggel purhabbal, akkor legalább lesz egy jó napod, ha ránzel tudod hogy hamarosan megszívja
Nálunk nem lehet átvinni. A kifiztés néha összejön de kb 2-3 hétnyi állandó küszöbre állás hozadéka mert olyankor nem csak egy hanem minden főnök lebasz hogy mit képzelek magamról hogy nem vettem ki időben. az a főnököm is lebasz ilyenkor ezért aki amúgy nem enged el szabira. imádom azt is.
Általában február, márciusban kérik a nagyobb szabikat nálunk. BEírási sorrend számít.
A maradék szabikért meg küzdelem van
NYiván ha valaki előtte nap szól, és a többiek már előre jelezték, akkor ne csodálkozzon hogy nem mehet sehova
igen egyébként sajnos ez van,kell egy kicsit adni a hülyét,most olyan faszsággal álltak elő hogy éjjelesbe túlóra..nóóórmáális ?? Konkrétan telibe ki lett röhögve és otthagytuk ,fiatalként oda ugrálok ahova akarok,ha nem tetszik neki rúgjon ki,de tudom hogy nem fog mert az neki veszteség,betanitaní,keresni egy hülyét aki ha kell bevethető mindenhol,nincs minden utca sarkon,főleg ilyen remek helyzetben hogy már a nomád lelkületű nagyonmagyarok is kikacsintgatnak már csak a migrante jöhet szóba,meg az ukrán szerb román vendégmunkás,abból meg nem kérnek.persze ha akar és maradok meg tud szivatni de csak akkor ha adok erre lehetőséget,úgy kell csinálni hogy ne fájjon senkinek
Nekem is be volt ez már írva a tervbe Januárba. De a főnököm önmagát az atya úr isten főlé pozícionálta, és csak arra várunk mikor zuhan onnan végre le.
Így van meg is szopat ezer féle módon. Csak nagy ritkán 3-4 havonta mikor TV hír nélkül megoldunk elsikálunk valami szart amit általában ő okozott. Úgy hogy több éjjszakát is átmelózunk hogy a szarját eltakarítsuk amiért amúgy ő majd év végén súlyos teljesítmény bért akaszt majd le, akkor azért nagy ritkán egy köszi böföghetne. De nem általában akkor is lebassza az embert hogy ezt gyorsabban és hatékonyabban is meg lehetett volna oldani. Csak néha próba gyanánt megpróbálhatná azt hogy pozitívan értékel valamit és nem mindig csak lebaszná az embert hátha lenne annak a hülye majomnak Hétfő reggel valamennyi indoka felkelnie azon kívül hogy "már megint be kell menni dolgozni, mert kell a fizetés"
Amúgy a ribis hasonlítod nagyon jó. Mert tényleg úgy érzem magam. Bejövök "elver" mint a rongyot és nekem még örülni is kell neki. Én meg mivel egy szánalmas félős nyúl vagyok még meg is köszönöm.
fizetés előtt mennek a sumák gecik és pakolgatják a sunyi jelentéseket a főnök kezébe
és nem csak a csoportvezetők hanem a sok seggnyaló is
nálunk van olyan hogy mozgóbár ami pofára megy, na idén ebből én még nem sokat láttam
Egy ismerősömnél nem f..deszes ejtőernyős lett a nyakukba dobva, plusz az irodába egy párt hittérítő, aki minden nap a párt szarságait akarta prezentálni nekik...sok mérnök távozott onnan igen gyorsan.
szóval nem kell mondani milyen a politika
egyik kolléga beteg lett és a főnök jött be éjszakára dolgozni, tette vette magát hogy most mi is van
aztán ártatlan képpel mondtam neki hogy neked mindent kell tudni amit a dolgozók tudnak plusz még egy kis exrtrát ami miatt főnök lettél
besértődött úgy hogy nem szólt hozzám egy ideig
szóval ha én dolgoznék ott a főnököd már tuti nem lenne ott(lehet én se de akor is megérte)
és nem felejtek, ha 5 év múlva van lehetőségem beszopatni hát akkor 5 év múlva lesz az egyenlítés
szerintem nem csak idióta hanem pszihopata is vagyok egy kicsit
amúgy fújd be a kipufogóját reggel purhabbal, akkor legalább lesz egy jó napod, ha ránzel tudod hogy hamarosan megszívja
Általában február, márciusban kérik a nagyobb szabikat nálunk. BEírási sorrend számít.
A maradék szabikért meg küzdelem van
NYiván ha valaki előtte nap szól, és a többiek már előre jelezték, akkor ne csodálkozzon hogy nem mehet sehova
Amúgy a ribis hasonlítod nagyon jó. Mert tényleg úgy érzem magam. Bejövök "elver" mint a rongyot és nekem még örülni is kell neki. Én meg mivel egy szánalmas félős nyúl vagyok még meg is köszönöm.