Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy ilyenre licitáltam 50centet, de elvitték előlem valami 3dollárért
Vanitt valami csillivilli villantósarany gombos.Essedrága.

https://www.ebay.com/itm/1000m...
Ezt ugye nem gondolod komolyan hogy annyira merevek ezek a csizmák hogy törjön a lábszár?
Anyuéknak ilyen van, lehet hogy olcsó de nem jó. Kicsik a gombok rajta, kesztyűben nem tudod nyomkodni, csak összehangolod és mindig pofáztok, meg a kilógó antenna zavaró tud lenni, ellenben nem nagyobb a hatótávja. Amit fényképeztem az egy gombnyomással összekapcsol ha beszélni akartok aztán szét is kapcsolod ugyanazzal a gombbal, a nagy kerek cuccal halkitod hangositod, zenét váltasz. A telefon piktogrammal egyértelműen felveszed lerakod a telefont, a másik gombbal kapcsolod ki-be, párosítod, 4ilyen szart lehet párosítani és ahányszor nyomod meg ahoz kapcsolódik
Ja, így törik csak igazán a lábszár
Ja persze. Szöveg az van
Na jó baszki két interfon ér valamit kínából 4,5 rugóért?Vagy valahol átbaszás van?

https://www.ebay.com/itm/2-x-1...
Az tartotta helyén a generátor deklit.
De nem is ez a lényeg, hanem az idáig vezető út
Megcsináltam a jogsit kb novemberre, nem sokkal utána vettem egy Jawa350-est ami 25 éve állt egy garázsban.
Jó állapotú volt, de elektronika szétgányolva, a dugattyúk bele rozsdásodva vastagon a hengerbe.
Ezt csavarlazítóval, kalapáccsal és csiszolópapírral javítottam. A motor csodák csodájára beindult, szóval némi rendberakás után el is vittem műszakira, aztán rögtön utána volt egy nagy csapatos túra amin magabiztosan indultam.
Szóval viszonylag friss jogsival és éppen összerakott Jawaval voltam. Oda felé még 1 hengerrel mentem mert reggel elfüstölt az egyik gyújtótrafó és kb. Hatvannál megálltunk, ott egy autós boltban vettem Trabant trafót és amíg a többiek cigiztek én gyorsan kicseréltem, onnan már volt 2 henger és tudtam 80 felett is menni.
Gondolhatod milyen állapotban volt a motor, amin a hengerfaláról a rozsda nagyrészét a csiszolópapír, a maradékot a gyűrűk vakarták le, ezért a reggeli induláskor tolni kellet hogy elinduljon. Ezzel nem is volt baj, csak aztán be is indult én rámarkoltam a gázra ahogy azt illik, persze végül elengedtem, de a generátor dekli elrepedt.
Ott a semmi közepén a Sástói kempingnél sokmindent nem tudtam vele kezdeni, mindeni vakarta a fejét hogy most mi lesz. Én meg némi fejvakarás után odamentem a kerítéshez (ami ugye zöld drótkerítés volt), kifejtettem belőle némi drótót és azzal kötöttem fel, hogy a gyújtás és dinamó védve legyen.

Na azóta legenda a Kéri Laci ződ kerítésdrótja
Nagyon tutik hogy egy mikronnyit nem mozdul semerre benne a lába az embernek.
Amúgy ezek jók vastag lábszárra vagy csak a pilinckákat részesítik előnyben?
azt hiszem ilyet is próbáltam de az eladó mutatta hogy könnyedén oldalra elhajlik a bokánál a csuklós cucc ellenére. De utána nem néztem hogy tényleg igy van-e.

Igazából csak az a lényeg hogy jól nézzen ki
Kit érdekel a tartósság. Csizmát azért veszünk hogy védjen
Nekem pont ilyen van
Én most egy ilyet vettem, kiváncsi vagyok mennyire lesz tartós. Crossban elég jók...
"ződ kerítésdrót", oké, visszavontam, az gányolás gyanús erősen.
Mire használtad fel amúgy?
De persze de azok olyan 60-70 Euró között mennek.
Ez egy sidi vortice utánzat. Az eredeti az jó nagyon. De ez nem turabakacs. Cserében jó merev. Véd az eséskor. Bár a kínai ehet nem véd
Nincs páros szett.Mintha láttam volna?
10/db, bocs nem voltam pontos, tehát 20ezer a pár.
Na ez a sisakbeszélő is akkor kell mint a hígfosás.
Na közben indulok, mert hívott, hogy nem szeretnék-e esetleg elmenni érte a munkahelyére. Persze nekem minden vágyam ez és most indulok is.
A fotó sorozathoz képest (ha nézted) csak annyi előre lépés történt hogy a váz is le van már színterezve, illetve igazából megvan minden alkatrész.
Az ülés kell megvarrnom még, meg összepakolni mindent, esetleg még polírozgatni az alu részeket.
Az úton én vagyok az úr, ha nem fér a bőrében ott hagyom azután gondolkozhat.
/ db? Magamba enélkül is elbeszélgetek, de ha a mögöttem ülővel szeretnék csak kellene egy ilyen.
Régi motorosoktól kérdezd meg hogy ismered e "Kéri Lacit" és ha igennel válaszold akkor kérdezd meg hogy mi az a "ződ kerítésdrót"
Szóval maradjunk annyiba hogy megtanultam én a szakszerű gányolást is pénz hiányában, de amúgy ja, én is jobb szeretek jó cuccokkal dolgozni.
Jól meggondoltad te ezt? Nem jobb ha legalább motoron nyugtod van?
Jah csak figyelem. 10-es per darab. és Eryk neked kettő kell.