Természetesen de azért ennyire nem kell egyformának lenni, megértem ha más a pink Ducatit szereti, a fekete Honda helyett
Csak nem tudom miért kell szégyellnie a pinkre festett gumit, hogy névtelenül árulja
Hat nem tudom, hogy pl az intim dolgokat, hogy lehet megoldani ekkora allando pocakkal, de tegnap mentem dokihoz es tobb mint fel ora vaksizas kellett egy kis eredmeny eleresehez... ja es persze kozben 20x leizzadtam...... A Zuram meg kirohogott, a kis kocsog
szerintem még mindig az én hasam a nagyobb
bár kicsit ment lejjebb, már a zoknim fel tudom húzni, de a köröm vágás még nem megy, az olyan 135 felé fog meni csak
eddig -7kg van meg +24555642% agresszivitás ha sütit látok
Nekem Anyum is hiaba dundika, ettol fuggetlenul szep. Senki nem mondja meg, hogy 50 eves, csak a kezen latszik. Mikor 45 evesen tologatta az elso unokat, azt hittek O az anyuka, es buszken vagta ra, hogy nem, O a nagymama
20 év múlva örülsz ám ennek a smink mentességnek
nekem nemrég volt egy 20 éves osztálytalálkozóm aztán teli volt vén picsákkal hiszen már mindenki 44-45 év körüli
azért aki fiatalon "csinike" volt némi segítséggel mostanra már olyan fejjel rendelkezik hogy szörnyű még a vakolat alatt is
aki natúrban nyomta sokkal faszábban nézett ki
de olyan 35től felfelé már elég látványos különbségek vannak, ezekre mondjukhogy jól áll neki a távolság
motor nekem is csak a gyári, max a tükör amiben van eltérés a gyáritól meg extraként kézvédő
Nem én sem viszem túlzásba. Felni csík, meg azokat a nagy matt gyári fékkarokat dobáltam le és tettem rá ilyen picikét. A gyári tükröm meg már alapból le volt cserélve ilyen picikére. Meg a körlámpát cseréltem ki egy kicsit fiatalosabb enyhén szögletesebb lámpára.
Sose jutott eszembe, hogy barmivel is ekesitsem a motort. Natur parti vagyok mindenben. Sosem erdekelt a csilivili kinezet. Egy kezemen megszamolom hanyszor voltam kisminkelve is...
Én pirosra emlékszek még nyárról.