Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na meg amikor a gixer750 a rossz o gyűrűk miatt az utánégtőnél visszaszívta az olajat és elégette azért füstölt... nem azért mert a kipufogószelepnél "befolyt" a kipufogóba és ott égett el... nem igazán tudta hogy működik az az utánégető(másodlagos levegő)
Ez angol-angol.Mondhatnam vers british. De mivel nem tudok úgy csak a képeket nézem a haynes ben.De ez az ipse good.pl.
http://youtu.be/cvRzpg55T2c
És az angol nyelvűből sem mindegy hogy melyik nyelvterület.
Amcsik tudnak olyan neveket adni hogy csak vakarom a buksim.
Szerencsére a Haynes végén van egy angol-amerikai szótár
Mondjuk mivel angol nyelvű szerelesibol dolgozom nekem a másodlagos levego rendszer mindig is SAI lesz és reed Valve,meg van benne air solenoid.Ami egy kibaszott összevissza gumicsizma és elektromos csatlakozók kuszasaga kis helyen és közé van a kornyezervrdelemhez.
Neki ez valami utanegeto vagy mi a rosseb.
Én csak az itteni megnyilvánulását ismerem. Beégette magát az alpári stílusával, nem kellet segítség hozzá.
Meg az inhaust szelep...........
Ja, azokért kár.
Meg sose ertettem minek egy bandithoz vagy zx6 hoz külön tréner mire eccer leesett.
Videókat én is néztem, jók voltak. Az ember, meg olyan amilyen. Az én motoromat tuti nem tapogatta volna, mondjuk én megoldom magamnak a tapogatást.
Nagyon kis részét se olvastam a vitának. Tudja fasz mi volt.
A videokért kar. Lassan melóznom kell munkaidőben. Az meg maga a világvége
Az AntiDrive volt...
Tasit nem kellet csesztetni, rendszeresen házhoz ment a lófaszért
A Levi tényleg köcsög, illetve inkább ratyi.
Fogd már fel hogy nem nyalhatod meg a golyoimat bárhogy hizelegsz.
Nem ő itt az egyetlen.
En van akivel engedékenyebb vagyok. Sok embernek nem szóltam be, és soha nem is fogok. Valószínűleg ők azok az emberek akik mondanak számomra hasznosat is.
Viszont Te levivel egy ütnivalo köcsög vagy. Hónapok alatt is nehezen hoztok össze egy értelmes mondatot
És ne feledjük az AntiDive-t.
Egy igazi tuskó, tajparaszt, nem kell ezt szépíteni.
Én csak néztem.
Az ugyfelkezeleset kritizaltam.
Meg azon röhögtem amikor ecsetelte a gsxr1100 nak 200 felett visszarug 3-ba és simán lenyomja a zzr1400-at.
En azért sajnálom.
Mondjuk nektek jellemzően mindenki szar, geci és hozzánemértő és addig basztatjátok amig eltűnik.
Meg a hozzatok hasonlóak.
Ja,eltűnt mint az apró a kocsiulesben.
Tasler garagéval mi lett? Eltűnt faszbúkról. Pedig már kipattogattam a kukoricát.
Ja semmi, a gugli válaszolt is.
Ott inkább ciki nyerni, egy egyben lévő, megfelelően kikopott, könnyen forgó Jawa 350-nel...