Gondoltam hozzászólok A galériához,a dukis srácnak akartam írni valamit,de mint kiderült le vagyok tíltva (gondolom sokakkal egyetemben)
Mivel egyszer sem trágárkodtam vele ezért engem már nem győz meg senki,hogy ez az izé komplett
Részemről nem pazarlok több szót a témára csak mint érdekesség jegyeztem meg
Menne a halál gyalog 10 óra meló után ilyen hideg nedves szar idoben.
Ha nem jarnek kocsival húsz éve simán hev-eznek.Vagy busz.Tudja fene mivel járnak manapság.
Előbb megyek gyalog.
De komolyan. Újpestről jártam ki Ferihegyre, az 25km. és ha más nem volt akkor bringával mentem, csak ne kelljen tömegközlekednem.
Hiaba nyomod a tanulo fejebe az ilyen rizikos helyeket, a 90%-uk annyira ideges a vizsgan, hogy ez mar nem jut eszebe es orul, hogy megtalalja a kormanyt a jarmuvon.....
Mivel egyszer sem trágárkodtam vele ezért engem már nem győz meg senki,hogy ez az izé komplett
Részemről nem pazarlok több szót a témára csak mint érdekesség jegyeztem meg
Én hadtapos lennék.
Ha nem jarnek kocsival húsz éve simán hev-eznek.Vagy busz.Tudja fene mivel járnak manapság.
De komolyan. Újpestről jártam ki Ferihegyre, az 25km. és ha más nem volt akkor bringával mentem, csak ne kelljen tömegközlekednem.
Menj motorral.
Nagyon fura volt megszokni, hogy a buszosok is intenek egymasnak. Kicsit motoros jelleguek