Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na Laller megálmodtad már a Kawa kérdést ?
Egyet kellett volna görgetned az egereden vagy egyet húzni a telódon, kb. 3 hsz.-al lentebb van, de ítélkezni azt nagyon kellett.
Számomra a motor simogatás az piperkőc marhaság, mégsem szólogatok be érte.
Persze nálam is akad ilyen egyenként csomagolt szemüveg törlő kendő vagy a múltkor talán a KIK-ben vagy hol volt ilyen visszazárható alkoholos törlőkendő. Ha találok olyat akkor azt teszem be a tanktáskába. Mert tényleg nagyon szar mikor kutas takarítás után az első 100 méteren megfejelek plexi középpel éjjel egy molylepkét. olyankor jól jön. De ugye a beömlő nem a plexin van így azt törölgesse a nyári villám.
Na, félértelmiségi:)) fogalmazás egyes, elözményböl pont az nem tünik ki
Ha olvastad volna, a Gilera-ra írtam...de semmi baj, szövegértés 1-es.
Hát én ugy vagyok vele, nem rossz az ha lát is az ember:) hosszabb utakra a tanktáskába is bedobok valami takarito cuccot.
Plexit mosok,a többi mellékes.Néha letakarítom de hakimarad azt sem bánom,nem csinálok lelki problémát ha koszos marad a motor vagy a bukó.
De nem a belsejében vannak felkenődve hanem a külső felületen plexin. Tehát nem a szúnyog tetembe dörgölöm bele az okos fejemet. Meg most tényleg. Megállok egy kúton letakarítom a sisakot elindulok. Megyek 10 Km.-t és úgy néz ki mintha semmit nem tettem volna vele az előbb. Ha tisztának akarnám tudni 2 Km-enként megállhatok takarítani.
Ráadásul elég nagy mérvü:)
Na meg simsonon nem annyira szaporodnak a bogarak, ott lehet elég tényleg évente is:))
Engem nem zavart, takarítás után 10 perc alatt újra olyan lett, más meg sosem érdekelt, úgysem látják motorozás közben. Ilyen marhaságokra sose volt időm, évente egyszer ledzsuváztam a gépet tavasszal aztán mehet.
végülis a koszos bukót nem a fejedre húzod, nem baj ha ott rohadnak rajta a bogarak. Ez akkor is igénytelenség
Arról inkább ne is beszéljünk. Mindenhol valamilyen motoros cucc van. Van ahol egy dzseki van ahol bakancs vagy páncél. Vagy sisak. a Dohányzó asztalon épp egy félig összeszerelt láncoljazó lakik. De hát egyedül lakok benne. Nem jön az asszony hogy lebasszon érte. A magánynak is van előnyös oldala.
Ezt funkcionalitásnak nevezik, ezek csak tárgyak, mosogassa a tarka fasz. A ház más, abban lakok, de a motor az csak egy jármű. Nem vagyok az a vasárnapi motor mosogatós, én inkább mentem.
ezt nevezik igénytelenségnek, akkor gondolom a házban is ugyanilyen rend lehet.
Én totál megértelek, anno mikor a Gilera-val jártam, azzal már lehetett 100-150 közötti tempót közlekedni és az is szúnyogtemető volt elől. A két kocka lámpát néha kivakartam, hogy kivilágítson rajta, a többi helyen úgy voltam, hogy az első vonalas szúnyog fronton lepattan a többi támadó és ennyi, egy idő után beáll egy fix bogarasodási szint, mert több már nem fér rá.
Sisak ugyan ez, lehúztam a plexit valami mosogatószeres bizbasszal, kiláttam, kész, indulunk.
Nem az a gond hogy időben ott van valami vagy nem.Hanem az önálló munkavégzés és a folyamatos nyavajgas/követelések tudtak megoriteni és az hogy folyamatosan taviranyitani kell valakit.
Amúgy jogos. De mikor hazaérek csak felbaszom a sisakot a Hűtő tetejére aztán mikor indulok meg szívom a fogam mire letakarítom a dögöket róla. Nevezhetjük feledékenységnek meg mindennek. Vagy hogy szezonban késő éjjel szoktam haza esni. Mindegy, teljesen jogos az észrevételed. motort is nagyon ritkán mosok.
Te Gergő, meg ne haragudj de te igénytelen vagy :D Én sem pucolgatom mindig, de idegbeteg lennék ha koszos sisakkal kéne motorozzak meg koszos motorral. Este az életemből 10 percet vesz el hogy ráterítek egy nedves rongyot majd letörlöm a bogarakat róla
Amit nemrég vette ugye abban nagyon jó minőségű kényelmes a belső és meglepően csendes a csupaszon töréstesztje 4-es és majd egyidős a sisakgyártásuk a motorok megjelenésével. A legtöbb gyártó azért tud házon belül (más néven) jóval olcsóbbat is gyártani mert az egyel korábbi fejlesztésükre már nem kell költeni, tesztelni, stb meg a meglévő gyárcsarnoka mellé felhúz még egyet azt mehet a gyártás "fillérekből".
A stunt talán inkább 4 éves széria. legalábbis már erősen létező sisak volt mikor én két éve vettem az Expón. Akkor drift még nem volt. Az lehet most olyan 2 éves széria. Én is mindig azért akadok meg ezeken mert vállalható áron nem sült-ös de csőrös jellegű sisakok. Bár ez a forma is vesz el az ellenállásból. Hiszen azt már gyerekként megtanultuk hogy az egyik leg tartósabb forma a tojás ez meg ugye csőrös. De valahogy én a gömbölyűbb sisakokban enyhén klausztrofóbiás vagyok. Jobban kedvelem a csőrős kivitelt.
A stunttal amúgy nekem sok bajom nincs. Kicsit könnyebben tágul a forma miatt. Meg a csőr oldalán lévő két beömlő kissé zajossá teszi a sisakot. De egy nagy nakeden szélvédelem amúgy is zéró így a csendesebb sisak is effektív zajos. Meg engem nem feltétlenül zavar. a dolog.
Az biztos hogy 2 év olyan 30.000 Km után is nem pereg a szövete nincsen zavaró nyikorgó hang a plexi mechanikából meg a szemüvegből. Egyedül talán a csőrben lévő rugós nyitható zárható mechanikájával lehetne némi ellen érzetem mert az néha ragad de ezt sem a sisak problémájának tudnám be hanem a sajátomnak. Mivel rohadt mocskos lusta disznó vagyok és talán ha egy szezonban 2-szer ha letakarítom a sisakom és amikor már mérlegen mérhető mennyiségű szúnyogtetem meg minden van a sisakon akkor az már bejut oda is és a szúnyogtetemek mérhető mennyisége már zavarja a működést. De olyankor 8-10-szer kikattintom bekattintom és megint fasza.
A Stunt meg Drift talán 2 évesek ? Én is olyat akartam venni, tetszett a formája, előtte is Cabergem volt, nem is drága bukó volt az, talán 40ezer és nagyon jó volt. De a Drft meg a stunt közelében sem volt sajnos a régi bukómnak, nagyot csalódtam akkor a márkában Egyre jobban nyomják le a középkategória minőségét hogy a prémium még drágább lehessen és mégjobban azt érezd hogy az a csúcs, pedig csak a többit rontották le. Ez az én véleményem. Vagy csak válogatós lettem.
Na ha kezzel irott akkor lehet hogy nincs az a nyajas nezes....... Vagy szerencsetekre havi egy szamlat talan kernek tole es meg ugyanaz a tomb van a fiokban, amibe Nektek is irt.
Az eredetit az egy dolog meg kell tartani, de a szigoru szamadasu melle nem art ha lefenymasolod es oda lefuzod, hogy ha ellenorzes van, ne kelljen keresgelned utana.......
Vannak jó arcok én a minap kaptam egy pályatikettes büntit de nem volt meg a szelvényem és bár 1,5 napig keresték a kúton de meglett lefénymásolták nyomtak rá bélyegzőt és már mehettem is rendszám átiratni a felügyelethez. Én voltam a fasz mert nem figyeltem de nem mindegy hogy 15E-55E-ig terjedő bírságot füzetek vagy egy karakter módosítást 1500-ért
Ha jofej aranyos kedves akkor vissza keresi a gepbol es ad egy hiteles masolatot.........
Nem tudom most a Caberg hol tart. azt merem róla állítani hogy az ár értékaránya jó. Én most ugye stuntot hordok de a driftel szemezek. Egyértelműen a középkategóriába sorolnám ezt is azt is. Viszont az ára helyenként az alsó kategóriás sisakokéval vetekszik. ebből a szempontból becsülöm ezt a márkát. De persze az elismerem hogy ennél sokkal sokkal jobb sisakok is léteznek. Persze ez az árukon is látszik.