Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha látnál is a szemeddel akkor látnál egy kérdőjelet is mögötte :)
Megalapozta vele a jövődet (3 henger)
Epp azert, hogy dolgozz is meg erte
Baszki,én meg kaptam a fatetől egy wartburgot ami hengerfejes volt.
Na ezt az 'irigy vagy' dumat felejtsd mar el... Ez meg engem is idegesit. Szar duma.
Nem mindegy mikepp segiti. Nekem is megvehette volna fater az legujabb gs1200-t felszerelve, de ha kertem volna, akkor sem teszi.
Tesomnal nincs egyensuly, O mindent kihisztizik, es mivel idegesito hulye picsa, Anyam inkabb enged, csak ne kelljen elviselnie.
En meg egesz eletemben azt lattam, hogy idegbeteg lett a kibaszott penztol, volt egy ellenpeldam, milyen ne legyek. Persze, en is szeretem, hogy van, de en tudok gazdalkodni is belole, nem koltom el minden faszsagra. Ahogy megvehetnem 400-e az uj ifost, de tudom, hogy semmi szuksegem ra. En meg a boltban a kajakon a lejarati datumot is megnezem, mert nem szeretek feleslegesen koltekezni. Tesom heti szinten basz ki tobb ezer forintot, mert megveszi a dolgot, de akkor mar kartonszamra, aztan tonkremegy es megy a kukaba... Anyam detto ez.
Vettem magamnak egy ablaklehuzot. Karcher, alapjaraton 18e Ft, de volt 12-ert akcioban a Tescoban. Utanajartam, utanakerdeztem, es a pozitiv velemenyek miatt megvettem. El se mondtam Anyamnak, mert tudtam mi lesz: vegyel nekem is. Na de mi a fasznak tobb darab, amikor egyet tudunk tobben is hasznalni? Hiszen ablakot nem minden heten takarit az ember, egymas kozott kolcson lehet adni... Persze mikor meglatta, egybol akart is egyet es sikerult rabeszelnem, hogy felesleges tobb tizezret kidobni tobbre. (amugy kurva jo, szoval akinek rohadt sok ablaka, 20e-ert is megeri megvenni. Nekem tobb mint 60m2-nyi van, sokkal gyorsabban lehetett vele takaritani )
Na jó nesztek egy kis szerelősvideo szombatthelyről.

http://youtu.be/KiFKlv_rgvQ
A többi meg ini leírta helyettem
Na most olyat írtál az életemről ami még nekem is új
Nem is kell. Nekem is segítettek anno Anyuék a motor cserekor. De bár tényleg némi idő elteltével a tartozásom kiegyenlítette. Amúgy ebből a szempontból legkisebbnek lenni néha a legoptimálisabb. Öcsikémnek persze anyuék ugyan úgy segítenek mint nekem, csak ugye neki még én is szoktam. Pl most akarom odaadni nekik az autómat. Mert itthon áll 4 kocsi meg 1 motor 3 embernek. Idősek de stabilak ellenben a koruk miatt a kutyának sem kellenek. Szóval ha elkészül öcsémnek vagy barátnőjének a jogsija akkor megkapják az én autómat. De szerintem ez valahol így normális.
Mindenem megvan amire vágyom, és a kitűzött célokat belátható időn belül el tudom érni. Akkor mire is legyek irigy?
Irigy vagy? Téged meg a szüleid sem szerettek ?
Az egy HONDA.És nem egy punciezres.
nem az a baj hogy segíti, ez természetes dolog, pl nekem is a szimót is meg a zsigulit is anyámék vették(persze megdolgoztam érte blablabla)
az a baj hogy vannak egyes egyedek akik jóval többet kapnak mint amire a tehetségükből futotta volna, de ők ezt úgy állítják be hogy mekkora nagy májerek mert ez van meg az
pontosabban most nincs agyi kapacitásom leírni
pl mint te, nem mondom hogy nem vagy okos-ügyes-tehetséges, de nem annyira mint amennyire itt megjátszod magad, hiszen egy kis irritáló pöcs vagy, aki apuci segítsége nélkül a közelébe se lenne a mostani kis arcos életvitelednek
érted a lényeget?
Gondolom azért zaklat fel a téma, mert neked is csak onnan vannak az anyagi javak...
A 600-as fosoddal és a 150kiló hájaddal mi a kurva istent erőlködsz itt

Úgyis megdöglesz nemsokára szív infarktusban, vagy valami hasonlóban
Hát,az autó és motorválasztásod után ne csodálkozz.
Nem vettem magamra, csak ismerem a masik oldalt. es ismerem az olyat is, aki varja, hogy a picsaja ala legyen tolva mindenbol a legjobb, a legdragabb, hogy megmutathassa, hogy O a gizdagyerek...
Valahogy neked nem megy ez a dolog.
Főleg azért nem, mert nem olyat hibát emelsz ki ami az adott illetőre jellemző, esetleg karikatúra lenne.
Pusztán teljesen össze vissza erőlködsz.
miért zaklatja fel a sok fapicsa nőt ha lóbálnak előttük egy lompost?
ezeknek a nőknek semmi sem jó......de legfőképp az nem ami épp van
Én ezen amúgy ki tudok égni. Mi van ha a szülő segíti a gyerekét? Fix ha lesz gyerekem, én is mindenben segíteni fogom amiben csak tudom.
Csak janósan trollkodom.
Te sötétebb vagy, mint a profilképem.