Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én zsebem likas nyugodtan belenyúlhatsz lófaszt találsz benne!
Faszom,mekkora menő lettem volna a suliban ha BMW-t tolnak alám.
Nagyon helyes! De azért engem is pesztráljatok mert napok óta nem hallok a kettő márkáról amiket én és a kiCCSaládom hajt cigánykölcsönre!
ezt a zsebben turkás téma is kibassza nálam a biztosítékot
ez a csalószeméthazug pénzes emberek favorit dumája
kb ugyanaz mint a papok "ne kisértsd az urat" szövege, amikor már minden érvből kifogytak akkor mindenki bedobja az aduászt
Na akkor Neked milyen telod van Battya? Es a havi fizud? Hogy van a bomcsi?
Tegnapelőtt az én kocsim votl fikázva, most Levi van a soron. Kezd helyreállni a világban az egyensúly
Napi poGram zsebben turka! Jó napot mindenkiNET!
Te tamogattad a kezdest, majd a Fiad tamogat oregkorodra.
van-volt támogatva de ha nekem elkezdene arcoskodni avval amit én vettem neki tuti pofánverném
bár ő múlt hónapban keresett kb 400 ezret én meg 130at szóval egy ideig nem kell támogatnom
A gyerek támogatása nem azt jelenti, hogy minden szart aláteszünk. Modnjuk egyes csökkent képességű szülének lehet.
Hanem olyan instrukciókkal kell ellátni amivel boldogul az életben. Az anyagiakkal lehet adni ehhez egy kezdő lökést, hogy mondjuk a gyerek előrébb legyen pár évet.
És nem azért hogy az SM-en vergődjön a prémiummobillal
Lehet, hogy van ilyen, sot, biztosan, de nem lehet mindenkire ezt rahuzni.
En elhiszem, hogy kurva jo az ifos, de az en szememben egy szar. Ahogyan autoban a BMW es a Mercedes nekem ciganyauto. Elhiszem, hogy valakinek ez jo auto, nekem ingyen se kene. Ahogy nem kene BMW motor sem. Egyszeruen a markatol undorodom es kesz, megmagyarazni nem tudom.
De ha valaki fikaz valamit, sosem jut eszembe az irigyseg szo. Lehet, hogy rossz tapasztalata volt vele es kesz. Ahogy en szoptam az Anyamtol megorokolt Peugeottal, valaki meg agyondicseri, hogy milyen fasza. En kifogtam egy szar peldanyt es tobbszor nem is kellene es kesz. De elhiszem, hogy valakinek meg az autok RollsRoyce....
Nem kellett annyi,csak előtte mátyásföldre elhévezni,volt egy kurvahosszú utca,szatyorba be a hengerfej vissza a hévhez és haza.Kétszer megycsináltm de a hengerfejcsavarok ki voltak nyúlva,fél fordulat és mind beleszakadt.
Kibasztam a blokkot és ment egy másik bele.
ez nem irigység, csak irritáló
igazándiból nem tudok olyat mondani ami most nekem nagyon kellene, és nem tudnám megvenni

amúgy az is irritáló amikor tudom hogy egy szemét gazember a "pénzes" ember aki lop-csal-hazudik és utána meg x idő után úgy van elkönyvelve hogy ő mekkora nagy segítő ember, ilyen is van felénk nagyon sok
Emese irigy rád, aztakurva
Az alapvető probléma, hogy Te azt hiszed az emberek irigyel a telefonodra, és azért irigyek, mert ők azt nem tehetik meg.
Persze van ez a réteg is.
Meg van az a réteg aki azért nem vesz olyat, mert más a prioritása, másra költ.
Lehet az ingatlan, vállalkozás, szerszámok stb...
most meg már örülsz ha feláll

Értem én hogy mit mondasz, viszont a háttér történetet nem ismered, nem is akarom ismertetni, felesleges.

De Te nem támogatnád a gyerekedet ahogy csak tudod ?
a wartburg hf csere kb fél óra, emlékszem hogy valahol volt egy réz félig befűrészelt 6os csavar ott kellett légteleníteni
mi inkább a megszakítókkal szoptunk meg 1x a trafókkal 3ból kettő megmakkant
Akkor azt mondtam hogy tudat alatt vagy irigy, mivel túlnyomó többség így van. Nem teheti meg, lehet hogy ez nálad nem igy van, de vagyik rá, mive nincs pénz rá, ezért szarozzuk. És ez nem így szokott lenni ? De, naugye :)

Lehet ez telefon, autó, motor, kamera stb...
Faszom
Szarok ra, hogy mije van vagy hogy mibol es hogyan. O dolgozott meg erte , hogy itt tartson
Meg emlekszem ra mikor mi is a panelban laktunk es Anyam ket napig nem evett, hogy en es a Noverem tudjunk zabalni amig Apam kitudja hol melozott hetekig....... Bar nagyjabol en mar a joba szulettem bele.
Most azt nem is neked írta, hanem nekem.
Annyit szereltem azt a szart hogy el nem tudod képzelni.
Tulajdonképpen igaz.
Tegnap is ezzel jottel az ifosnal es sehol nem volt kerdojel se elotte se mogotte...
huszonévesen nekem is volt sok új dolog.....
van aki jobban kezeli a dolgokat van aki szarabbul, ha tényleg okosügyesstb vagy előbb utóbb belátod amit írtam
pl a kedves emese sokkal jobban "viseli" hogy aszód éves költségvetése legalább 2x megvan faterjának.........bár azért ott is van pár anomália
ja és tényleg nem vagyok irigy, mindig is utáltam huszonévesen álló farokkal reggel hugyálni