Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

50-55-nél biztosan nem adnék többet érte (az én előfizetésemben). Az listaáron olyan 60-70 ezres telefon.
Mennyiért vennék telefont?
Ja és hibátlan a készülék, az akku kezd kicsit gyengülni olyan 80%-os lehet, rengeteget van töltve
45ért vettem egy éve a p8lite készüléket
Ami akkor már kb 2éves konstrukció volt
Megjelenésekor olyan 80ezer lehetett szóval nem egy extra verzió
20ezerért meg kb mindem teló fos lesz bárki gyártja
"teljesítmény" telóra? Jó oké kell, de ez nem pc, meg laptop...
Akkor kijavítva, nekem nem mérvadó a tömeg véleménye.
Pont azért mert a tömeg olyan amilyen

Ha az a trend akkor zsidókat égetnek, ha az akkor szart zabálnak stb...
Jah mindezt szállítással együtt 20E-ért
Mégiscsak mérvadó mert amit nem vesz a nép azt nem fogják gyártani
Pl ha anno sorok álltak volna a,trabant értékesítőnél még mindig gyártásban lenne bármekkora fos ia
Mondom apum most rendelt az Aliról valami shinundicshu noname mobilt amit S9-es szintre pozícionált az Ali. Berendelte és összeraktam és faszén stabilan fut. Ok ez kb 2 hónapja volt de egyenlőre nem tudok negatívumot felhánytorgatni neki. Működik. Meg őszintén ezeket Ha teljesítmény kell akkor leülök a laptop elé. nincs mobilnet a telómon mert feleslegesnek tartom, innentől kezdve meg annyira nem érdekel hogy milyen hogy hihetetlen :-D
Nem ugyan abban az ársávban gondolkodunk.
Nem foglalkozom azokkal a kategóriákkal amivel Te.
Én csoró gyerek vagyok.
nyilván nem az alsó kategóriákra fejlesztettek kimondottan , azok nem bírták "háttérrel"
Akkor nem hiszem, hogy ismernéd az öcsémet, kb. 2010 körül ment át az arrivához. 1 éve meg tiplizett Münchenbe.
S huawei miért nem jó?
Tényleg egy párhuzamos világban élünk mert én arról az elmúlt 2éven szinte csak jókat olvastam
az oprendszerbe nem nyúlhattak bele ez fix, ha mindenféle szart feltettek, egy ilyen kategóriásra, az meg memória ...
Bár ez csak elmélet..
Szerintem az idő előrehaladtával olyan frissítéseket kaptak amik szétvágták a gyenge mobilokat. Rászorítva ezzel az embereket, hogy vegyenek újat.
Mindenféle ilyen IT biztonsági szarokat raktak fel rá. Nem tudom.
be sem kapcsoltam még, semmi kedvem , de muszáj lesz a fejlesztés miatt
Nekem egy régi Androidom volt (asszem oda is adtam neked a múltkor) azt. az egy 4-5 éves masina. Nem száguldott zt elfogadom de be sosem fagyott. szerintem ez a befagyás nagyban függ hogy mennyire kompatibilis a vas meg a szoftver egymással.
memória túlterheltség , " Lehet belenyúltak a mobilokba központilag olyanok akiknek nem kellett volna" esetleg android szintén, de wpben olyan biztonság van beiktatva hogy beszarsz, szóval tuti nem
Anyuék mobiljaiból indultam ki Lumia az is asszem de nagyon az alja. Azok gyengék voltak. Már megengedte a cég hogy átrakosgassák az emberek a kértyákat saját mobiljaikba. Mert ezeket a gyenge Lumiákat. (Ne is kérdezd nem tudom a számát milyen de alsó polcos) Ezek szarok voltak. Főleg mikor felkerültek rá ezek az IT biztonsági rendszerek. Lehet belenyúltak a mobilokba központilag olyanok akiknek nem kellett volna (Saját IT) Nem tudom. De befagytak jelzés nélkül eldobták a hálózatot ott ahol volt. Telefonálás közben újra indultak. Volt velük baj. Nekem meg csak ilyen tapasztalatom van más nem.
így van, nem véletlenül, így lett implementálva a rendszer, ha fagyni akart, akkor nagyon max újraindult magától, nem neked kellett szarakodni vele, meg kivenni az akksit és társai mint pl android alatt
A leggyengébb 520-as sem fagyott. Szóval jól összerakták ebből a szempontból.