Meg az Android időben lépett. Az IOS az IOS akkor is ha 3-4 évet késett volna mert az almás fanok fenntartják. A Windows szerintem egy picit. Legalábbis én így érzem. Késve lépett be a mobil piacra. Hátrányból meg nagyon de nagyon nehéz nyerni. Sajnos nem is sikerült neki. Nekem mondjuk nem gyere be mert számomra túl ridegnek hat de elfogadom ha egy rendes vason szépen és stabilan fut.
Ja az lehet... de egy időben ugye át lehetett állni 8.1-re. nekem meg már a 10-es van.
Most agyalok a leváltáson, de ahogy olvasok, huawei meg társait nem biztos, hogy kéne venni. A Nokia 5 votl még egy rmeénység, de arról se olvasok jó.
Ennyi, prekoncepcióval elástátok a WP-t, esélyt sem kapott, nem is akartok vele foglalkozni, és gőzötök sincs mi ez, aztán csodálkoztok hogy valójában jobb.
Ezt cseszte el az MS, a Google meg mindenhol nyomta az arcodban a marketinget, ezért nyert.
Akkor segíts nekem hogy a faszba érem el, mert nekem ilyen nincs az áruházban
Térkép nevű alkalmazás van. Azt használom.
De például a Here tranzit is jó volt.
Na ez meg a másik.
Lehet hogy sok az app, de mindegyik hozzá akar férni mindenemhez, amihez kurvára nincs köze.
Mondjuk nekem kamu reggel megy, szóval hozzáférhet
Sajnos a WP-nek az az átka az a rossz hírének forrása. hogy sok nagy létszámú cég mint például a miénk is arra állt rá. De a fillérbaszás miatt az okos WP telefonok laját belépő szintjét vették meg. Mert százával vagy ezrével úgy már ezek a készülékek használt papírzsebkendő árban jöttek. Majd ezt adrák oda a kisvezetőknek. akik közül sokat hidegben hóban fagyban esőben dzsuvában retekben jártak ezekkel és mivel rájuk erőltették az állandó elérhetőséget minden formában. (telefon, SMS, net, E.mail) mindent be is lőttek a teleefonokon. így ideje korán túltöltötték a mobilok teljesítményét és mechanikailag és szoftveresen is ideje korán széthullottak ezek a mobilok és mindenki megutálta őket. Persze egy komolyabb készülők amit pl a nagyvezetők kaptak már évek óta stabilan ketyegnek de a többség ezt a szart a kapta. Szerintem innen ered a rossz hírük. Amúgy navit meg pár ilyen alap dolgot ezen is szépen stabilan el tudtak faterék futtatni mindaddig míg el nem kezdett beszinkronizálni a telefon vagy nem kellett netet megosztaniuk (mobil modemként és amolyan Wifi hotspot-ként is kell a cégnél ezeket a mobilokat használni) Szóval ezekből ered a rossz hírük pl nálunk.
700-as alatt nekem soha nem volt, azokhoz van.