Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem csak azzal, és nem csak az MS, de alkottak új dolgot kein Problem
Majd írd le milyen programokat.
Végeselem analízist akartál egy telefonnnal csinálni?
Viber mindig is fos volt. Addig volt jó míg nem kapták fel, és kezdték el "fejleszteni"
áttértem whatsappra. Az legalább jelez, és gyorsan fut.
nem lehet sajnos
Torrenten nézegettem a program kínálatot, kb olyan bőséges volt mint egy etióp falunapi reggeli menü...
Az, hogy nincs hozzá semmi az nem a telefon hibája, és nem is igaz teljeen. Az alapdolgokhoz megvoltak az alkalmazások, máshoz meg basztak fejleszteni, így az emberek nem vették a bevezetés után, amiért nem vették meg még úgy sem fejlesztett senki.
Bár én eddig midnent találtam hozzá, csak azt áruld el, mi a tökömet akarsz egy telefonnal csinálni amihez nem volt alkalmazás. Ezt már évek óta nem tudtam megfejteni
Az a rohadt viber valogatos. A 10-esen nekem sem jelez, az M7-en meg kurvara minden pittyeg
Kolleganomnek is ifosa van, fogalmam sincs hanyas, neki se jelez, csak ha belep es frissit. Anyam 4s-e szinten. Haver p9-n szinten muXik. Nem ertem a logikajat.......
Parszor fogtam windowsost a kezemben. Ugyanugy vagyok vele, mint az ifossal gusztustalan, undorito a felulete, szamomra. Ettol fuggetlenul nem fogom elitelni, aki azt szereti, de ha fizetnenek sem kene egyik sem.
Nem függ össze.
MS a béna üzletpolitikájával nyírta ki.
Szerintem meg azért mert kb semmi sincs hozzá
Az hogy mi hogy működik megszokás kérdése
Pl xp után a w7 fura volt. Most meg ha egy xp gép kerül hozzám az a fura
Amúgy az android rendszer az egy dolog, ezen belül kb minden gyártónak más a "kialakítás" mint a linuxon hiába ugyanaz az alap ha az ablakkezelő más akkor kb minden más rajta
Picit azért elfogult, meg bénázik.
backi, nekem ilyenkor sorra jönnek a busmanok... nincs telo 0-24be a kezembe h egyből válaszoljak...

De már ithon iszogatók
Nem, hanem az emberek annyira ostobák, hogy nem bírnak egy amúgy tök egyszerű rendszert kezelni
Pedig még anyámnak is megy
kb. kiteszed csempébe a használt alkalmazásokat, beállítod, hogy a legördülősávban mi jelenjen meg és pont..
Biztos azért nincs mert annyira jó....
Sógoréknak van gyerek figyelő ip kamera androidon is látható
Ellenben a viber a win telefonon nem mondig jelez, és a ájfón7en meg sosem
Ami fura hogy az asszony négyesén mindig fasza a viber
Nekem a win telefon egy totál káosz havernak van nézegettem már, de kb az első negyed órában dobnám a kukába és megkeresném az 5100 telefont
Ez szomorú. Nagyon melegszik állítólag amiből sok jó nem sülhet ki hosszú távon. Rohadjanak meg, pedig régebben jó telefonokat csináltak. Sok évig volt Nokiám.
Windows telefont szerintem már nem lehet venni. 1,5 éve volt az utolsó sorozat a 650. Lehet rosszul tudom.
Ilyen szempontbol tenyleg a windows elvileg a legjobb, hallomas szerint mondom, de fater is hasznalja ceges szarokra az ifost es kamerarendszer, outlook, stb hibatlan mukodik rajta. Akkor vegyen azt az ember es kesz. De egy windowsos progi a legjobban egy windowsos op rendszeren lesz a legjobb... Mint ahogy a gmail az androidon.
Bar szemely szerint pl az outlookot gyulolom. Amit fater kuld nekem vagy forditva, egy csomoszor nem erkezik meg. Es nincs a szerverrel baj, csak az outlook kocsog egy csomoszor. Gepen is.
Ez faszság
Nekem a,45 ezres kiírja mennyi mail van a t-mailon ikon állapotban is
Kopogtatni mi a fasznak kell? Ott a ki-be gomb 1x kell nyomni, ha ujjlenyomatos akkor még azt se
A többit nem tudom, telefonon sosem szervezkedtem
Kiszálltál egy megállóban megnézni ? Csak mert ilyen sokára találtad meg !
Bkv
Arriva vagy bkv?
Nekem már csak ma iccakaaa, aztán pihi
Nekem most telik le azt mèg 2ő.