Különben mindegyik rendszernek meg van a maga sara és a saját pozitívuma is
WP: Ugye kihalóban van de rendes vassal kifejezetten stabul tud lenni, gyenge vassal viszont fagy
IOS : Szépen lassan sunyiban el lehetetleníti a régebbi típusok gazdáit az én 4-esemre már nem tudok 8-as IOS-t frissíteni viszont így semmilyen aplikáció nem megy fel rá. Ellenben stabil mint a veszett fene még szar vason is
Android : Nem igazán érzékeny a vasra annyi rá az app mint a szemét ellenben a szoftveres sérülékeny pont a milliónyi app miatt mert tolnától Baranyáig bárki bármit fejleszthet rá kontroll nélkül. A googlePlayen meg mire kiszűröd a halom szemét közül azt amire szükséged lenne a nap is lemegy és inkább megunod.
A legjobb mobil a világon a Céges Nokiám. Tököm tudja mi a száma. Gombos 2 szim kártyás nem okos mobil de már face ha kéne van rajta meg olyan mintha valami lebutított Windows futna rajta. egy töltéssel úgy hogy telefonálok vele egész nap 3-4 de akár 7 napot is elmegy. Pillanatok alatt feltölt.
Nekem nem volt bajom a régi androiddal. Sajna a vas halt el alatt. Az akku elfáradt. aztán idővel a vas is kevés lett alatta. De amúgy nem volt vele bajom.
Akkor ti különlegesek vagytok. Az biztod hogy nem véletlenül nem kell senkinek a wp, elég nagy a világ, biztos van akinek fáj hogy nincs tovább de a túlnyomó többségnek nem kell.
Iphone meg egyszerű, nem gyártott silány telefont, csak prémium telefonja van. Megteheti hogy irreálisan drágán adja. Bmw audi mercedes lexus stb...
Levi szerintem azért mert ők is az alsó polcos WP-vel szenvednek. Ha van alatta vas akkor frankón elmegy de ha nincs akkor viszont tényleg fagy. Mint a céges mobiljaink. (nekem szerencsére gombos butafónt adtak azzal jól el vagyok)
Nagyon, nagyon késve lépett be, pedig egyedurakoldó volt még a 6.0-ig, de az MS azt mondta a mobilos oprendszer nagyon kicsi piac nem érdemes rá fejleszteni, aztán amikor észbe kaptak már lemaradtak, és mikor kezdett volna beérni az erőfeszítés, megint kiléptek a barmok.
Mindennel ezt csinálják. Kifejlesztik a jó dolgokat, az Apple meg felfuttatja és meggazdagszik belőle :D
WP: Ugye kihalóban van de rendes vassal kifejezetten stabul tud lenni, gyenge vassal viszont fagy
IOS : Szépen lassan sunyiban el lehetetleníti a régebbi típusok gazdáit az én 4-esemre már nem tudok 8-as IOS-t frissíteni viszont így semmilyen aplikáció nem megy fel rá. Ellenben stabil mint a veszett fene még szar vason is
Android : Nem igazán érzékeny a vasra annyi rá az app mint a szemét ellenben a szoftveres sérülékeny pont a milliónyi app miatt mert tolnától Baranyáig bárki bármit fejleszthet rá kontroll nélkül. A googlePlayen meg mire kiszűröd a halom szemét közül azt amire szükséged lenne a nap is lemegy és inkább megunod.
A legjobb mobil a világon a Céges Nokiám. Tököm tudja mi a száma. Gombos 2 szim kártyás nem okos mobil de már face ha kéne van rajta meg olyan mintha valami lebutított Windows futna rajta. egy töltéssel úgy hogy telefonálok vele egész nap 3-4 de akár 7 napot is elmegy. Pillanatok alatt feltölt.
Legkirályabb mobil a világon.
Ügyesgyerek
A többség otthon lesi a tv-t és hamburgert zabál. Főleg ott ahol nagyon viszik az Iphone-t.
Ráadásul pénze is van..
Ja itt is van a cégben ilyen iphone-os bmw-s cicababa. A mai fiatalság megtestesítője.
Emberileg meg egy nulla.
Iphone meg egyszerű, nem gyártott silány telefont, csak prémium telefonja van. Megteheti hogy irreálisan drágán adja. Bmw audi mercedes lexus stb...
Kritizálod az én vicces megnyulvánulásaim, de te leragadtál három kifejezésnél:
Szánalmas vagy
vicc vagy
Pink vagy.
Költő veszett el benned...
Mert ugye csóró vagyok még új motort is venni
Mindennel ezt csinálják. Kifejlesztik a jó dolgokat, az Apple meg felfuttatja és meggazdagszik belőle :D
Gondolom a saját 20 éves bandádból merítesz akik a seggüket is telefonnal törlik