Lusta vagyok. Igaz nem volt akkoriban profi öltözetem, de a kezem lábam lefagyott. Ha bringával tekerek hidegben akkor is lefagy, pedig ott is meloóz, mert máshol meg izzadok.
Akkor tehát neked van egy ADSL modemed, és vélhetően rendelkezel egy valamilyen routerrel is. Na szóval ennek a routernek az egyik vezetékes kimenetét (UTP kábellel) kellene elvinned (max. 50 méterre lehet) a szomszédhoz, aki ott feltesz egy saját WiFi routert. Ez sem lesz olcsó, de tuti működnie kell.
Vezeték kell, mert sok a fal. Az a gáz hogy ez nem a,sima tékom net hanwm a 4 eres twlefon vezetékes aztán csak avval a routerrel megy amit adtak hozzá. Haverál meg wifi kellene szóval a tékom router-vezeték-wifi router kialakítás kellene
Most ,október 7.-én talán szilas tetőn,vízszintesen esett ránk a havaseső,de nem vinnyogott senki
Az a vicc,hogy én terepre juniusban pont ugyanúgy öltözöm fel mint novemberben
Csizma,térdvédő,nadrág,atléta,protektoring,mez,kesztyű,sisak + van nálam egy öklömnyire hajtogatható esőkabát s ha nagyon szakad vagy nagyon fúj akkor azt még felveszem
Pár éve amikor volt az a -10 akármennyi és előtte felolvadt, visszafagyott, ráesett a hó, akkor találta ki a céges biztonságiőr főokostojás, hogy tüntessem el a motort a garázsból.
Muszáj volt menni, de nem csaptam nagy motorozást és olyan óvatosan sem kezeltem még a gázt és féket
Miért? Szerintem az endurosok puhányak inkább. Szöges gumival minden hülye tud lefagyott úton motorozni
Én rendes sima országúti gumival tolom. https://1drv.ms/i/s!ArYQ5r5KRF2jm0MSNFOHqvrWWPPZ
Végreee leteeelt, és irány a kocsmaajtó
Az a vicc,hogy én terepre juniusban pont ugyanúgy öltözöm fel mint novemberben
Csizma,térdvédő,nadrág,atléta,protektoring,mez,kesztyű,sisak + van nálam egy öklömnyire hajtogatható esőkabát s ha nagyon szakad vagy nagyon fúj akkor azt még felveszem
Vagyis de azokat a júliusi melegeket utálom
Haver a horvát autópályán több,mint 3km-t tolta nyáron bőrbe verve az SP2-t, mert a fesszab kihalt
Muszáj volt menni, de nem csaptam nagy motorozást és olyan óvatosan sem kezeltem még a gázt és féket
Én rendes sima országúti gumival tolom.
https://1drv.ms/i/s!ArYQ5r5KRF2jm0MSNFOHqvrWWPPZ