a wp a biztonságra élezte ki magát, és kurva jól csinálta , mire felteszel egy appot a "store"-ba, 5x átgondolod, az életed is... androidnál minden fost felengednek ( legutóbbi tudomásom szerint)
Városban fasza
Pl miskolcon kezdtem beírni hogy körcsarnok és mindenféle cím nélkül odavezetett, a sygic meg még címmel is hibázott
De szegeden is volt nem egy utca amit nem ismert
Ha nem vinne fel mindig a pályára akkor fasza lenne a google térkép, de hiába van a pálya kikapcsolva akkor is örökké felvinne
Nem kell fizetni. Azért felesleges a torrent, mert minden megoldható ingyenes eredeti helyről letöltött progikkal, és még csak nem is olyan idegesítőek mint az androidos fosok.
Anno a Zuram is torrentrol hackelt fel iGo-t, amikor meg a waze nem volt. Nem szerette a android tervezojet... Szoval valamikor azert jol jon. Igaz, en se szoktam onnan.
Navit????? Rajta van gyárilag!!! offline kurvajó térkép, folyamatosan frissítve a mai napig.
Másik meg a Wazze. De nekem megy a GoogleMap, meg volt rá fizetős valami nagy nevű, de szerintem a kutya nem vette meg mert minek?
Nem sokat baszakodtam vele és volt vagy 2éve
Azóta volt nálam vagy 15 mindenféle más készülék és nem tudok ennyi mindent megjegyezni
Az androidon is van navi, városban királyság, kint ahol pálya nincs ott is ahol pálya van ott hibázik, szóval oda se árt egy rendesebb navi
Nem tudom, en barmikor nezek valami progit gepnel, es ott van toltse le a telefonjara is, szinte soha nem latok 2 lehetosegnel tobbet. Az pedig az android vagy az iOs.
Nekem semmilyen plusz csilivili nincs a telomon. A Zuramnak meg még annyi szarja sincs, mint nekem, megis utalja a ceges win telojat, es semmi penzert nen valtana androidrol.
az hogy ez meg az sincs réá nem egyenlő azzal hogy szar, csak a szarokat nem gyártották le rá, amikre a sok usernek szüksége lenne, a csili vili szarokra, ez üzleti világképnek indult, nem tegyünk rá 500 fos témát, meg még 400 színes fost, teljesen elkülönült világ
ha tetszene az embereknek akkor fejlesztenèk, de mivel a tulnyomo tobbsegnek nem kell az a szar ezert nem is fejlesztik, ezt csak te nem tudod megerteni.
Pl havernak akartunk navit rátenni és csak több éves volt.
Még volt valami kívánsága de az meg nem is volt a torrenten
Nem emlékszek már mi volt az
De a symbianra 10x több minden volt
En csak windowst hasznaloktol hallottam, hogy ez sem, az sem es amaz sem, semmi sincs ra. Valodi tapasztalatom nincs , de fura, ha mar ennyi felhasznalo szidja.
Lehetséges, hogy más a neve?