Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk huvelyt-t az emberiség 99,99% a használ így vagy úgy ez nem nagy kunszt.
Bár lehet azóta javítottak, így javítom maga. Az akkori wondows kezelőfelülete egy rakás szar.
Nekem mindegy mit mondasz, windows egy igazi fos, lehet akármilyen stabil cucc jó kamerával, elbasszák az egészt azzal a szar kezelőfelülettel.
olvass már előzményt is...
tehát neked volt egy 200 ezres telefonod viszont iphone-od nem. De trendi azt mondani hogy "iFos". Ez tudod mi? Irigység, látens irigység. Azt mondod nem kell, közben kellene...
Van egy fotos es egy dj ismerosom is. Mindketto huvelyt hasznal
Xiaomit? Exkolleganom is onnan vett es 3 nap utan beszopta, mert szerencsetlen hulye be is torte a kijelzojet, amit aranyert tudott itthon csereltetni, mert Mo-n csak europai Xiaomit szervizel a Xiaomi szerviz
Az nem a telefon hibája hogy emberek topák.
Anyám is elboldogul a lumiával
Biztos velem van a baj, de az összes fotós, videós, dj almát használ. Programozó haverom csak annyit mondott hogy míg az almással megcsinálja a programot addig a windowst helyre tudja pofozni hogy tudjon vele dolgozni. De ehez nem értek. Ha megtehetném olyat vennék, de mivel nincs olyanom valszeg nem tehetem meg :D az a retina kijelző, meg a kidolgozottság, minőségérzet nekem megérne plusz pénzt, de nem ennyit.
Engem zavar, hogy az iFos tulajok 90%-a azert veszi meg, mert harapott alma van a hatuljan. Nekem ezert igy nem kell. Meg amugy nem tetszik az iOs sem. Fater telojat en szinkronizaltam volna, ha nem baszta volna tele az iCloudit faszsagokkal es mentett is volna ra biztonsagit... Szoval baszakodhattam mindennel es kb 3x basztam volna falhoz csak beuzemeleskor, mert mindenfele jelszavakat kert, meg nem ismerte fel, meg ez es az sem tetszett neki... Szoval totalisan meg is gyuloltem
Nekem egy fos az egesz. Ingyen sem kellene.
Vajon az új nokia milyen lehet? Most mar androiddal nyomulnak.
Fater most rendelt egy ilyen Kíni csodafont az Aliról. Asszem 20E volt tokkal vonóval. Olyan S9-es széria körüli teljesítményt ígért. Mivel fater meg nem egy IT zseni így egyenlőre nem bizonyosodott be hogy nem így lenne. Faszán működik minden okés vele.
Ez a része egyébként szégyen, se SD se külső vinyó.... nyaralásokkor is anyu régi samsungját használom hogy a goproról átmásoljam vinyóra a felvételt.
WIN-es telefonom volt még a legelején egy lumia 610 vagy 620, soha többet nem kéne olyan szar kezelőfelület, egy kabaré, 1 év alatt sem tudtam megszokni, akkor még kb semmit sem lehetett hozzá letölteni, meg az a zune levitt az életről.
Ezen vagyok
A presztízst meg leszarom,akinek egy teló a világ az kapja be
Ha olyan előfizetést kapcsolnak hozzá ami passzol a szokásaidhoz akkor megérheti.
Én nem bántom az ifont ,szerintem jók csak zavar ez a mindent csak tőlünk dolog!
Direkt mar neztem Xiamoit, Huaweit, ... mindent az iFoson kivul, de egyikre se adnek ki penzt mar HTC-t se vennek emiatt
Na ez nekem is nagy bánatom.
Nagyjából igen de akkor még így is bőven megérte,most majd megint körbejárom a dolgot s olyan feltételeket választok,hogy ne nagyon legyek átbaszva
Ingyen azért semmi sincs
Nem tudom... Haverom napi szinte tizenorat hasznalja telefonalasra, emailezesre, viberre es wazera. De szo szerint reggel 5tol este 9ig. Most egy eves a p9(?) es sokat baszakszik neki. Pedig viszont durva programokat nem futtat...
Okosórával ,de azokat eladtam
Szóval jó drága telód van, csak nem közvetlenül fizeted
A P8 is valami 160 volt mikor 90 forintért adtak kettőt meg egy samsungot!
Asszongyak, hogy az is jo... De az a bajom, hogy nagyon raalltak az 5" feletti gyartasra a 10-esben is csak azt utalom, hogy geccci nagy...
De ami kisebb, az mar merfoldekkel butabb is