Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heeelllooooooo
Én éppen égetem az euro6-os csirkelábast
Na mèg semmi reggeli slájmgájsz reggelt!
Egy fickó most váltott WP-ről Androidra. Az első benyomásai az új (4x drágább) készülékről és az oprendszerről:

https://prohardver.hu/tema/win...
2 hónapja cseréltem kijelzőt telómon és ebayről rendeltem
"A turizmus az hobbi migráció" Hát ez kurva nagy
Neked ? Bekötött szemmel háttal ülve is !
nem nagy kunst :)
Neked csak az a baj hogy nagyok a telefonok, így kimaradsz a jóból
Amit most vettem xiaomit (amúgy 70-ért nagyon fasza cucc) az 5,5ös az előző lenovo 5ös volt az azelőtti samsung galaxy ace2 meg valami 4,5 környékén lehet, de a mostanihoz képes olyan mint egy játéktelefon
a mobilarénás tesztek egész jók, a fórumban is lehet kérdezgetni
pl a p8 lite-ről is egész jókat írtak, nem is csalódtam benne, csak mozizni nekem jobb lenne egy 6" nagyságú
de lehet inkább veszek egy 7" tablettet kicsi pénzért
Soha nem volt Sonym, es nem is nagyon van a kornyezetemben, azt hiszem... Egyelore meg varok, hogy valami erdemleges velemenyt tudjak olvasni valahol, nem csak 5 perces hasznalatbol fakadot... Nincs kedvem megint keresgelni egy ev utan...
ez nem ismerem, nekem anno a z2 volt a kedvencem sajna utána a z sorozat már nem volt az igazi
amúgy a sok samsung után a sony z egész más érzés volt, azért érezni hogy mi a középkategória és a felső között a különbség
és úgy hogy a samsungokkal sem volt sosem gondom s3-s4, mini verziók stb, szóval azért nem az alja volt egyik se de a sony valahogy egész más volt
ami a sonyban felbaszott az az hogy a gyárilag feltelepített fáljkezelője(ami egész jó) egyszer csak elkezdett baszogatni napi szinten hogy telepítsük a pro verzót, és nem lehetett evvel mit kezdeni, megvenni nem akartam mert nem kellett a többlet funkció, a torrentest nem hagyta feltenni mert ütküzött a gyárival, de letörölni se lehetett.......
azért ezt nem vártam egy 150+ ezres telefontól
Volt ezen minden csinalva, de anno semmi nem segitett rajta. Nyaralasra kellett kuldeni, kipihente magat es mint ujkoraban
Jelenleg azon gondolkodom, hogy veszek egy Sonyt. Elvileg mar kijott, de most hirtelen nem tudom hanyas, viszont kicsi es okos. A 10-est meg eladom. Nem birtam megbaratkozni a nagysagaval 1 ev alatt sem, pedig azt hittem megtudom szokni...
Nekem nagyon nagyon nem ajánlottâk a nokia 5-öt, állítólag sorba viszik vissza. Most hallgattam rájuk pedig mindig Nokiám volt. Sony-t vettem lehet majd megbánom, az android elég furcsa még.
ilyen nekem is volt egy ideig, de lecseréltem egy e50-re
az még mindig megvan, az az ébresztóőrám, sim nélkül kb 2 hétig megy egy feltöltéssel a 2008as gyári akku
ha gyorsan merül érdemes először egy gyári állapot visszaállítást csinálni
ha sony a telefon akkor fel lehet tenni bármilyen sw-t pillanatok alatt akár visszafelé is (android 6 ról akár a 4.4 lehet) le kell szedni a flashtool progit és mehet is a móka
pl a voda sw helyett fel lehet tenni a sima androidot nincs benne az a sok szar(ettől nem lesz független) én is ezt csináltam anno
Ne keeeezd
Sokféle tok van...
Nokia 6230i, ez volt a legjobb Nokiank. Emlekszem tesom talalta ki, hogy neki kell ilyen es egyszer fater is durvan beadta a derekat. Akkoriban valami 70e volt / db... 6 evig hasznaltam, a traktor is egyszer atment rajta, de ez mindent kibirt. Es amikor meg lehetett cserelni a burkolatot... Mennyi szart vettunk ezekre. Most viszont tokokra koltenek sokat...
Inkább a nokia 3 és 5.
Azért a kőkorba ne menjünk vissza :D
Hat az en M7em senki nem vallalta akksicserere, mert annyira egybeepitettek az egeszet, hogy kb 99% esely van ra, hogy a kijelzo is torik, ha megprobalod szetszedni
Amugy a poen, hogy egy ev allasaba megjavult. Eskuszom. Ez regen 3 ora alatt lemerult. Most hasznalattal kibirja egesz nap
Ez mar fel eve volt, mar hiaba mondana neki barki is
Ha nőből van két perccel pippantas és van új telefon,ha ezt se tudja megcsinálni nem nőből van.