nekem nincs
asszonynak van egy 4s, a gyereknek egy 5s meg egy 7 plus
én nem adnék ki ennyi pénzt telefonért, bár most agyalok valami 6 colos készüléken, ha lesz a fekete pénteken valami izmosabb akció lehet veszek egyet
ár a 4s hibás azt ingyen kaptuk felfújódott akkuval, szar a töltö áramköre és fél évente másik akku kell bele épp most rendeltem egyet 2500ért
ami nem ragasztott kurva egyszerű szerelni csak megfelelő eszközöket kell beszerezni
ragasztott akkuval azért össze lehet hozni egy kijelző törést ha türelmetlen az ember
kb olyan egyszerű a telefon mint régen a kvarcjátékok, amire nem is emlékszel mert még a zacsiban se voltál
a buzi ájfón miatt kellett vennem 5 ágú csillagcsavarhúzó készletet
Akkor egyetértünk. Szerintem is jó cuccok, de ennyit nagyon nem érnek.
Fotós, videós, azért használ almát, mert a grafikai alkalmazásokra tradicionálisan a Mac nagyon jó, illetve ezekben a körökben ez terjedt el, mert manapság a PC is tudja ugyan azt. És ha már Mac gépe van ahhoz logikus az iPhone.
elektronikát csak kínából szabad venni, kb minden megjön ingyen postával eddoóig még minden fasza volt amit onnét rendeltem
gyerek haverja a telefont is onnét rendelte
legutóbb vettem 70 centért egy 2 amperes telefon töltő elektronikát beletettem egy régi nokia autóstöltőbe aztán egész olcsón lett egy fasza autós töltőm
Ahogy néztem a régi szerkezeteket használják, minimális ráncfelvarrással ami jó hír mert jó konstrukció volt.
A benne lévő erőforrás és megbízhatóság kérdéses lehet, de jó az ára, lehet majd bepróbálkozok, ha ezt elhasználtam.
Pedig éppen a WP10 kezelőfelülete barátságosabb akár az Androidnál, akár az iOS-nél. Sajnos vége a dalnak, bejelentették hogy nem támogatják tovább a platformot, illetve az utóbbi időben az alkalmazások száma is elkezdett drasztikusan csökkenni, lassanként minden megszűnik. Kár érte, én nagyon szerettem, pedig csak egy olcsó Lumia 650 DS em van (50 ezer forintért fém ház, AMOLED kijelző, meg amit akarsz). A nejemé egy évvel fiatalabb (ugyanilyen), az övét tavaly karácsonykor 37 ezer forintért vettem, kártyafüggetlenül, boltban. Telefonálni, netezni, mailezni meg végszükségben GPS-nek a mai napig tökéletes (amúgy dedikált GPS-t használok a kocsiban és a motoron is, a telefoné az csak a tartalék).
Kb 7-8000 egy kijelző és szinte bárki ki tudja cserélni.max elviszi mobilszervizbe.Ha ezek után olyan hülye hogy aranyáron csinálja az megérdemli. https://m.ebay.com/itm/Origina...
Az még WP7-es volt? Az tényleg szar volt. Mondjuk a 600-as széria valóban az alja volt, de azok is jól működtek, és ugye nem hajlamos a lassulásra. Lényegesen jobb a memória kezelése.
A felület nekem bejön, de ez ízlés kérdése, megértem ha valakinél kicsapta a biztit a csempe :D
Van androidos tablettem az ODB programozás miatt, szerintem a win-en logikusabb és áttekinthetőbb sok minden.
Szoftverek hiánya szégyen, pl. az ODB szoftverekből sem találtam normálisat, de alapvetően minden van amit én használok, ezért jó ez is.
Nekem 830-as van Win10-el, és sok PC-s Win10-es program is fut rajta, ez azért javít egy kicsit az elhanyagoltságán.
Ismerem az iFos-t, nemregiben vettem meg a 350-ert a 7+ -t (mielott ki jott az uj). Penz lenne ra, csak az eszemre hallgatok inkabb
Elobb meg felreneztem. Amugy akkor meg: windowst hasznalnak programozo ismeroseim kozott egy hasznal almat csak... De az iFos buzi
asszonynak van egy 4s, a gyereknek egy 5s meg egy 7 plus
én nem adnék ki ennyi pénzt telefonért, bár most agyalok valami 6 colos készüléken, ha lesz a fekete pénteken valami izmosabb akció lehet veszek egyet
ár a 4s hibás azt ingyen kaptuk felfújódott akkuval, szar a töltö áramköre és fél évente másik akku kell bele épp most rendeltem egyet 2500ért