Ha valakinek szüksége van rá vegye.
Ha kell egy eszköz komoly dolgokra, valamihez akkor jót érdemes venni, mert nem az olcsó az olcsóbb.
De olyan eszközt venni sokért, amire nincs szükségünk az szimplán konzumidiótizmus.
Apam is azert veszi az iFost, mert az osszes havernak az van es ciki, hogy neki nem... De tole meg megertem, mert fonokkent kell a presztizs. De a Noveremnek mi a fasznak, amikor egy rohadt wazet se tud hasznalni, mert idiota hozza, na azt nem.... imadom, amikor a 15 eves gyerek is hisztizik az ilyesmiert. Szanalmas, komolyan.
Amugy az M7 nagyon strapabiro de ez femhazas. En meg soha egy telefonomnak se tortem be a kijelzojet (koppkopp), pedig repultek a lyukas kezembol eleget. Az M7 nem egyszer zuhant a pulcsi zsebembok a kuszobnek, onnan a viakolornak, amikor szalltam be az autoba. Nem is nez ki jol szegenykem, de siman muXik
Még a sony-hoz, sony buzi voltam sokáig, nagyon strapabíróak voltak a még nyomógombosaik és az első kisokosaik is, oszt eljöttek a nagyobbak, na ott már volt gáz bőven, vagy 3-at vettem mire teljesen sikerült kiábrándulnom és most eljött a hüvely korszak. Tényleg a J5-höz még van egy bontatlan komplett kijelzőm, gombokért odaadnám....vagy sörért bárkinek.....
Én meg vettem egy Win-es Nokiát, elsőrangú kamerával, masszív házzal, és soha be nem lassuló rendszerrel
Mindezt egy gagyi kategóriás Samu áráért.
Van pénzem, mint írtam. Kb. 1 heti nettó keresetem lenne a legújabb iPhone, de azért hogy lássák hogy van pénzem soha nem vettem semmit.
Tudása meg bőségesen kiszolgál ez is ami van.
Sajnos a win phone halott már, pedig nagyon jó volt, de Androidból is vannak olyan készülékek ami tudja ezt és annyiért amit elvárok.
130-ezres iPhone, akinek az jön be még egye fene belefér az ésszerű kategóriába. De ugye én most toltam bele a gagyi Nokiámba 64Giga SD-t Ez iPhone esetén ugye nem fog sikerülni.
6e a havi tarifam, annyit telefonalok amennyit akarok es 3 gb net van benne, ami most boven eleg, hogy mar itthon vagyok, ahol meg wifizek. Nalam nem erne meg a havi 15-20 e szamlara. De meg a 10e sem... De az uj p10 se tul olcso, asszem 150 korul van, nem?
Nincs az a pénz ,hogy pénzt adjak egy telóért!
Kétévente bemegyek a pinkekhez vagy magenta mindegy
Elkérem a listát és választok egy valamilyen felsőkategóriás eszközt(két ez hüvely P8 volt, még jó),aláírok megint két évre és csókolom!
Három teló van a cégben ,nem fizetünk ugyan keveset,de még így is jó!
Egymás közt ingyen,korlátlan net az enyémen és elég jó a tarifa!!
Ha ráérek és bemegyek szerintem az új hüvely P9 vagy 10 lesz!!
Anno 200.000-ert vettem a HTC M7-em. 4 evig hasznaltam, majd vettem egy 10-est. Annak lett valami baja, elkuldtem gariba, most ujra az M7et hasznalom. Nem is ertem miert csereltem le. Tokeletes
Nincs az a penz, hogy ifost hasznaljak
Spec az alsó közép kategória átlag igényeket lazán kielégít.Mondjuk nekem a Pro van az nagyobb felbontású képernyő de ugyanez.Aszongyák itten nem rossz.
na meg egy 6s 32gb most 130ezer, tökéletesen elég mindenre egy átlag embernek, 3-4évig hibátlan, pláne ha nem töri össze az ember és évente kicserélteti egy újra
Nekem egy sima 4-es szériájú van. Az már egy lyukas zoknit sem igazán ér. De működik pici elfér a zsebemben. Lehet vele telefonálni. Ha kell netezni is lehet. Ha nagyon muszáj navigációra is alkalmas. Nem kell más.
Ja? Annyit még, hogy igazada van, akinek van léje a csúcsra annak megéri, nekem is megérné a legdrágább is ha lenne rá, én nem köpködöm azt akinek több és jobb van.
2 éve hüvelyezünk és van 4 a családban, nem a csúcs hanem az ócsobbikok.....és végre van fagyásmentes elfogadhatóan gyors telónk, Dórinak van ájfonja, hát az tényleg jobb, de annyival nem tűnik annak amennyivel többe került.
Akkor nézzük azt hogy a 60ezres telefonból volt ami nem bírt ki nálam 1évet mert félbehajtottam (sony) belassult. Utána egy LG az is belassult de az épsegben maradt, gps-nek használom, az akkor 70körül volt. Na ez 130ezer, az iphone 6-osomat vettem 180ért 2eve, azóta hibátlan, talán 2x problémázott. Akkor ott vagyok hogy ennek sokkal sokkal jobb a kamerája, gyors megbízható, simán megérte a több pénzt.
De ugyanez lenne a samsung premiumjaval is. Egyszerűen aki megteheti annak megéri.
A komoly laptop nálam egy mcbook pro :) az viszont nem 150ezer.
Így igaz. Viszont egy sok magos proci, meg 16 - 32 GB RAM az jól jön.
(A múlt héten döglött meg a 6 éves VGA-m a dolgozós asztali gépemben, azóta csak a CPU-ba integrálttal dolgozgatok, főleg 2D-ben).
Átlag felhasználásra meg jó a max 60ezres teló :)
De semmi extra, egy i5-ös proci billentyűzet, egér, meg normális kijelző, nem ilyen egérmozi kell a munkához.
Jó, ne CAD, legyen egy mérési jegyzőkönyv. Arra jó a teló, hogy beírom excelbe a mért eredményeket, de szerkeszteni már laptopon fogom.
Érted mire akarok kilyukadni? Telón elvégezhető feladatokhoz nem kell drága telefon. A drága teló csak attól drága hogy beleraknak mindenféle hülyeséget. VR, meg faltól falig kijelző, aztán program nincs rá, csak pár demó, meg az első leejtésnél eltörik a szép nagy üveg.
Oké játékok jobban futnak rajta. De az a laptopomon is jobban fut, és még jobban is játszható.
Közben a 60 ezres is magnézium házas meg gorilla glass és dobtam is le sokszor, bőven nem szenved az erőforrássokkal.
SZóval 2-300 ezres teló lehet hogy kurva jó, csak épp semmi értelme. Konzumidiótáknak való, hogy villoghassanak vele, mert az igazi nagymenőnek nem kell ilyeneket görcsölnie. Elég neki egy Nokia 70 akármi butateló, mert minden másra ott a titkárnő.
Ha kell egy eszköz komoly dolgokra, valamihez akkor jót érdemes venni, mert nem az olcsó az olcsóbb.
De olyan eszközt venni sokért, amire nincs szükségünk az szimplán konzumidiótizmus.