Nekem is anyuci es apuci veszi meg, bar mas dolog, hogy igazabol dolgoztam is reszeert, persze egy sajat hazra biztos nem tellett volna meg egy megindokolt fizu mellett sem ennyi idosen... Viszont megbecsulom, amit kapok. Szoval nem mindenki csak a nyalat csorgatja es kapja, bar meg mindig ugy gondolom, hogy en a kevesebbek koze tartozom, akik elvezik a szulok adta anyagi javakat, de igyekeznek erte tenni is...
veszi???!! megveszi neki anyuci meg apuci becsülni meg nem tudja azt sem IS
szarnak sok minden szar itthon, de menni kell előre, sokan feketén meg így -úgy dolgoznak, aki meg normálisan , bejelentetten, fél fizuját levonják... tök jó
Én valójában így vettem a malacot is. Akármennyire is furán hangzik. Pucér motort szerettem volna. És persze azért az egónak a nagy lökettérfogat is fincsi. De elmentem egy halom helyre felültem egy halom motorra. Majd megláttam ezt. Eljöttem a szerelőmhöz hogy mondjon róla dolgokat. Elmondta hogy korábban ő szervizelte és bár felületi rozsda akad rajta de mechanikailag rendben. Meg jó motor. Visszamentem megint felültem. Még mindig jó volt. Adtam a nyálast persze hogy "Ez nagy" meg "Végülis minek ekkora" (De ezen elfértem kényelmesen) Aztán végül a 1 120 000 Ft-s motorból így lett 400 000 Ft meg két rendszámos nagy robogó (400-as merci lámpás burgmann meg Leonardo 125 ST) adva úgy hogy ebben már a rendszámozás névre írás forgalmi minden szar is benne volt. Doboz rendszerrel meg mindennel együtt.
Az élet minden területén így kellene, hogy működjön a költekezés. Persze mint tudjuk a magyar valóságban nem így működik, mert meg kell mutatni, hogy ki mekkora faszagyerek. Veszi a prémiumterméket, mert neki az jár (csak épp nem akar érte megdolgozni).
Aztán jönnek a gondok, hogy nem elég a magyar átlagfizu, aztán már a külföldi sem, meg a törvényes út se...
6000-ért vettem utoljára nagyi telefont egy túrára talán mediamarkt-ban. Meglepően sok mindent tudott, minuszban sem merült le, pedig külső zsebben volt. Alis telefonnal az a baj, hogy nem kapsz hozzá alkatrész és elég silány a minősége mindennek. Pl. javítottam mikrofon hibával, szétszedtem és az összes csavar rozsdás volt bent... a csatlakozók szerencsére nem... A kínai amennyire lehet letolja a gyártási költségeket, mert nekik az a lényeg ha legyártanak valamit 5000-ért, azt ő 5200-ért fogja adni. Kevés hasznot tesznek rá, így többen tudják megvenni. A másik az, hogy ha silányt gyártanak az hamar tönkremegy, hamar vissza is kerül hozzájuk fém-műanyag hulladék formájában amit megint eladnak, csak újra megmunkálva. Eszméletlen pénz vándorol a kínaiakhoz a kereskedelmi mentalitásuk miatt, és sajnos tönkreteszik a többi ország vállalkozásait, amik a helyi emberek megélhetését jelenik. Csodálkozom, hogy komplett autókat nem árulnak még itt...
Igen azt kell tudni objektívem megszabni hogy mire kell mire akarod használni. Mert ha az első kérdésre az a válasz hogy villogjak vele akkor új fél millás Almás kell. Ha arra az a válasz hogy arra kell amire használom akkor meg kell szabni azt. Ha nem kell a 20 magos proci meg a fél terás háttértár hanem a dzsuvában meg a retekben kell hogy működjön ha kell 2 hétig akkor kell egy Iron mobil. Amolyan törhetetlen vízálló minden álló butafón. Ha dolgozol vele fejlesztesz rá akkor kell egy okos nagy felületű vas kemény hardverrel és akkor azt kell megvenni. Nekem pl nagyon lényeges a méret. Én motorozáskor álltalában zsebben vagy combtáskában tartom. Ezért jól jön ha nem tepsi fone. Telefonáláson kívül naphi szinten nem sok minden egyébre használom így án jól el vagyok egy kissebb teljesítményű mobillal ami nem valami nagy.
Motort is így érdemes választani. Persze lényeges hogy mi tetszik és ez sok esetben felül írja a logikus döntést de a tudatos választás minnél inkább előtérbe kerül a későbbi problémák annál kevésbé jelennek majd meg.
Azok akik mobilokat szidnak ők beszopták a marketing cumit és olyat vettek ami nem tudatos döntés volt. Akik nem szidják a sajátjukat azok esetében meg két dolog lehet. Vagy továbbra is szopják még a marketing cumit vagy tudatosan választottak és bejött a döntés. Ilyen egyszerű. Hogy ez a nem szidott telefon milyen az meg mindegy.
De nem akarok még egy kicsit se rádobni. Ha az életemben mindig mindenre egy kicsit rádobnék akkor nem jutnék egyről a kettőre.
Valószínűleg marad az ami van. Majd cserélem ha valóban indokolt. Széttörik stb..
Csak anyámnak oda akartam volna adni (ha találok jobbat), mert az övé meghalt. Valamit mindenképp venni kell. Max neki.
Nekem a régi S4-es is simán elketyeg. Használtba vettem mert nem igényeltem csilli villi újat drágán. Meg nincs igényem arra hogy magától törölje ki a seggem. Szóval egy 20-asért vettem és simán megy. El vagyok vele. (Sajna a régi Androidosom akkuból megadta magát és abba drágább lett volna egy akku)
Mondjuk hogy az Almásokban hogy a picsába bír ennyit az akku azt nem tudom.
Látod ha nem figyeled a sztereotipiakat, kicsit többért lehet tudsz venni iphonet mondjuk se-t, ami 3-4évig tökèletes, ugyanúgy zárt mint a ep, nem fog fagyni, nem lesz vele probléma. Annyi hogy csunya az uj ios.
Szerintem arra amire fater használja a masinát arra bőven megfelelő még talán sok is. 20-ért meg sok mindent nem adnak újban a mobil piacon.Még a nagyi mobilok is 25-30 körül vannak, pedig azok olyan egyszerűek mint a faék.
Gondoltam.
Tudod általában a férfi ha nem borotválkozik pár napig akkor borostás lesz, ha meg jópár napig akkor szakállas
Neked meg gondolom lefújja a huzat is a pinaszőrödet
http://www.szeretlekmagyarorsz...
szarnak sok minden szar itthon, de menni kell előre, sokan feketén meg így -úgy dolgoznak, aki meg normálisan , bejelentetten, fél fizuját levonják... tök jó
Aztán jönnek a gondok, hogy nem elég a magyar átlagfizu, aztán már a külföldi sem, meg a törvényes út se...
Motort is így érdemes választani. Persze lényeges hogy mi tetszik és ez sok esetben felül írja a logikus döntést de a tudatos választás minnél inkább előtérbe kerül a későbbi problémák annál kevésbé jelennek majd meg.
Azok akik mobilokat szidnak ők beszopták a marketing cumit és olyat vettek ami nem tudatos döntés volt. Akik nem szidják a sajátjukat azok esetében meg két dolog lehet. Vagy továbbra is szopják még a marketing cumit vagy tudatosan választottak és bejött a döntés. Ilyen egyszerű. Hogy ez a nem szidott telefon milyen az meg mindegy.
Valószínűleg marad az ami van. Majd cserélem ha valóban indokolt. Széttörik stb..
Csak anyámnak oda akartam volna adni (ha találok jobbat), mert az övé meghalt. Valamit mindenképp venni kell. Max neki.
Mondjuk hogy az Almásokban hogy a picsába bír ennyit az akku azt nem tudom.
Igaz nem win hanem Android.