egyszer beszoptam egy réten, volt rajta 6-8 centi víz ami befagyott, direkt rámentem ugráltam rajta faszán tartott
nagy bátran mentem rajta, aztán egyszercsak beszakadt alattam ahol több volt a fű
utána jött a tömény szívás mert párszáz méterig törte az első kerék a jeget, a motor alig ment, többet toltam mint amit vitt a motor
na ez az olvadófélben lévő kemény-kásás fos hó is ilyen szopás
a lekeményedett hó járhatatlan mindennel ami nem szöges-csavaros
pár éve pádisról fordultunk vissza mert nem lehetett menni, az eleje elsüllyedt a hátulja kapart egyszerűen nem ment a motor
friss hóban nagyon jót lehet veretni a sima bütykössel is, ha a talaj nincs megfagyva
Egy időben mániám volt, hogy jan. 1-én át kell lépnem valahol a határt így éveken át egyedül vagy ha találtam rá társat akkor vele mentünk egy kunkort ha volt hó ha nem.
Az első hóbagolyon volt egy pár egy szép busával amihez folt futó és hólánc, amit ugyan nem kellett használnia akkor, de a kedvünkért feltette, azt mondta, hogy az elefánttreffenen kint volt és arra kellett a hólánc.....vannak azé' bolondok.
ennyi lány után nem is csoda hogy le akarod fagyasztani a golyókat
én régebben minden elsején mentem egy kisebb-nagyobb kört, az utóbbi 2 év a kivétel
réges-régen kutyaláncot tekertem a szimó kerekére és úgy verettem a hóban
nagy bátran mentem rajta, aztán egyszercsak beszakadt alattam ahol több volt a fű
utána jött a tömény szívás mert párszáz méterig törte az első kerék a jeget, a motor alig ment, többet toltam mint amit vitt a motor
na ez az olvadófélben lévő kemény-kásás fos hó is ilyen szopás
pár éve pádisról fordultunk vissza mert nem lehetett menni, az eleje elsüllyedt a hátulja kapart egyszerűen nem ment a motor
friss hóban nagyon jót lehet veretni a sima bütykössel is, ha a talaj nincs megfagyva
https://www.sportmotor.hu/vide...
De egyszer kiprobalnam, bar max terepgumival...
én régebben minden elsején mentem egy kisebb-nagyobb kört, az utóbbi 2 év a kivétel
réges-régen kutyaláncot tekertem a szimó kerekére és úgy verettem a hóban
nem látom sehol sem