Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ettől csak még jobban utálom a telet.
Azért mert azok is
Ha ilyen képet tesztek fel, akkor a sportmotorosok papírkutyáknak fogják érezni magukat....
ja és olyan ez mint a seggbedugás........ van aki az első alkalom után rabja lesz van aki nem próbálja meg többször
egyszer beszoptam egy réten, volt rajta 6-8 centi víz ami befagyott, direkt rámentem ugráltam rajta faszán tartott
nagy bátran mentem rajta, aztán egyszercsak beszakadt alattam ahol több volt a fű
utána jött a tömény szívás mert párszáz méterig törte az első kerék a jeget, a motor alig ment, többet toltam mint amit vitt a motor
na ez az olvadófélben lévő kemény-kásás fos hó is ilyen szopás
Akkor ezt eszben tartom bar lehet nem nekem talaltak ki, de amig nem probalom ki, addig nem tudhatom
a lekeményedett hó járhatatlan mindennel ami nem szöges-csavaros
pár éve pádisról fordultunk vissza mert nem lehetett menni, az eleje elsüllyedt a hátulja kapart egyszerűen nem ment a motor
friss hóban nagyon jót lehet veretni a sima bütykössel is, ha a talaj nincs megfagyva
A legkozelebbi havas elmenyem csak ez volt...
https://www.sportmotor.hu/vide...
De egyszer kiprobalnam, bar max terepgumival...
Egy időben mániám volt, hogy jan. 1-én át kell lépnem valahol a határt így éveken át egyedül vagy ha találtam rá társat akkor vele mentünk egy kunkort ha volt hó ha nem.
Mi nem voltunk ilyen kemenyek, csak '13-'14 szilveszteren tettunk battarol a Velencei tohoz egy karikat de csak hűvös volt, ho nem...
Még az oldalas jawam is látszik a sátrammal együtt, ez se most volt.
Az első hóbagolyon volt egy pár egy szép busával amihez folt futó és hólánc, amit ugyan nem kellett használnia akkor, de a kedvünkért feltette, azt mondta, hogy az elefánttreffenen kint volt és arra kellett a hólánc.....vannak azé' bolondok.
ennyi lány után nem is csoda hogy le akarod fagyasztani a golyókat
én régebben minden elsején mentem egy kisebb-nagyobb kört, az utóbbi 2 év a kivétel
réges-régen kutyaláncot tekertem a szimó kerekére és úgy verettem a hóban
Találtam egy képet hirtelen, valami jan-1-es kép.
hol van az a kanna??
nem látom sehol sem
Eddig senki se szolt be, max a szinere
Ja, jó rég
Ez még megvan?
Rég volt, tán igaz se vót.
No igen, ezt látjuk itt hetek óta.
Egy jó medvevéres medencés buli...