Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egész jól el lehet egerészni ezen az útvonalon.Hamár motorzunk és nincs körmöskulcs.
http://youtu.be/zbJ7rBjGhNE;t=64s
Jól teszed!
Elmentem motorozni
Kenyéren a címke
Kevés vagy hozzá és elég homokos hogy az én seggem és a "bevágni" jusson eszedbe már másodjára ezen a napon.
Honnan tudod, hogy pici volt?
Fél méteres erőkarral
Azt vágnám a seggedbe tövig.
Az kicsi,de nagyról beszélsz ami nem fér el a cicapopoba.
Hátsó rugóstagot pl KTM DUKE-on?
Mit?
Ahamm
És azzal bármit állítasz a motoron?
Babodi dagonyapartin láttam már pár akkora körmöskulcsot ami a terepjárók rugóit hivatott állítani, hogy azzal komoly hátrányos létszámaránnyal rendelkező kocsmai verekedések erőviszonyait is simán kiegyenlítette, csak legyen lég fizikum a használatához.
Láttam már akkora körmöskulcsot amit nem szívesen látnál a seggedben...
Várj most a cicapopó méreteiről megy a diskurzus vagy a körmös kulcs nem kellően méretes a folyamathoz? Csak mert a körmöskulcs toldható, hosszabbítható. A cicapopóról pedig a kulturáltság jegyében nem ejtek most szót. Amúgy sincs ott semmi kivetni való részlet.
Mér egy körmöskulcs nagy?
jah, jó
az elég kicsi
Ez jó volt.
Amúgy nem viccet félre téve naekem a súlyom miatt nagyon fel van feszítve a hátsó rugóstag. Utolsó előtt feszítettségen van nálam. de én ugye nehéz vagyok ezért ven arra szükségem. Azonban ha a Cica elviszi egy karikára akkor ez neki egyedül a kis 60 kilójához túl kemény. szinte egyáltalán nem ül össze a Honda mikor ráül. Picit ugye magas is neki. nekem meg nem volt szerszámom az állításhoz de most hogy szereztem így tudok lágyítani az előveszítettségen. Kevésbé lesz pattogós így neki a motor. Sőt így remélem mikor ráül jobban összeül neki picit a Honda. így nem okoz gondot a lámpánál megállás. Mert sokat nem kellene összeülnie mert lábújjhegy végülis leér mindkét oldalon ha már talpon van a motor. De 1-2 centi nem jönne rosszul. Ennyit szerintem meg talán lehet ezzel nyerni.
Bele akarod rakni a körmös kulcsot a cicapopóba.
Gondolod, hogy ez lesz a nyerő nála?
A lehetőség adott. Csak kivitelezni nehézkes kicsit mostanában. Mármint ezen hiányosságom kiküszöbölése megoldható csak hát ...
De ez már nem várat magára sokat. Mondtam szereztem körmös kulcsot cicapopóhoz lehet igazítani a hátsó rugót.
te sztem nem sokat láttál még úgy... nem tudod mi az
lámpánál x11-el még nem mentem
Na azt inkább hagyjuk. Néha én is rettegek a sajátomon ülve a látványtól