Babodi dagonyapartin láttam már pár akkora körmöskulcsot ami a terepjárók rugóit hivatott állítani, hogy azzal komoly hátrányos létszámaránnyal rendelkező kocsmai verekedések erőviszonyait is simán kiegyenlítette, csak legyen lég fizikum a használatához.
Várj most a cicapopó méreteiről megy a diskurzus vagy a körmös kulcs nem kellően méretes a folyamathoz? Csak mert a körmöskulcs toldható, hosszabbítható. A cicapopóról pedig a kulturáltság jegyében nem ejtek most szót. Amúgy sincs ott semmi kivetni való részlet.
Ez jó volt.
Amúgy nem viccet félre téve naekem a súlyom miatt nagyon fel van feszítve a hátsó rugóstag. Utolsó előtt feszítettségen van nálam. de én ugye nehéz vagyok ezért ven arra szükségem. Azonban ha a Cica elviszi egy karikára akkor ez neki egyedül a kis 60 kilójához túl kemény. szinte egyáltalán nem ül össze a Honda mikor ráül. Picit ugye magas is neki. nekem meg nem volt szerszámom az állításhoz de most hogy szereztem így tudok lágyítani az előveszítettségen. Kevésbé lesz pattogós így neki a motor. Sőt így remélem mikor ráül jobban összeül neki picit a Honda. így nem okoz gondot a lámpánál megállás. Mert sokat nem kellene összeülnie mert lábújjhegy végülis leér mindkét oldalon ha már talpon van a motor. De 1-2 centi nem jönne rosszul. Ennyit szerintem meg talán lehet ezzel nyerni.
http://youtu.be/zbJ7rBjGhNE;t=64s