Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vannak elég durva "húzásaim"
Mert olyankor csak megpoccinted de nem huzod fel elegge a kart.
Serdulokoromban meg 3asban is indultam kocsi utan nekem nagyon szar volt megszokni a motorvaltot. De viszont volt olyan egy teli napon, hogy a kocsiban bal labbal a kuplung ala nyultam feljebb valtas celjabol
Mert?
Kéri Laci látta
látnál néha engem
Jó de Emesénél csak az 5-ből 6-ba váltáskor jelentkezik a dolog. Én 1-essel indulok ha bebambulok akkor 2-essel. De ritkán indulok 5-el meg 6-al
aztán hogy indulsz el a pirosnál
Na látod...
Na hát akkor mint kiderült akkor az egy felesleges részlete abban az esetben a járgánynak :-D
Amugy nem ovatoskodaskor sikerul, hanem amikor kihuzatom es hirtelen valtanek feljebb. Bezzeg kuplung nelkul nem valtottam meg melle
Próbálgassa a nyári villám. Nekem még soha sem sikerült két sebesség közé raknom. Nem GSF ez hogy keresgessem a két sebesség között az ürest vagy bármi mást nem GSF 750 hogy találjak 5-6 között bármit is
De ennek egyikhez sincs köze, azért tudja berakni két sebesség közé mert olyan a konstrukció hogy be lehet, valszeg az x11-en is be lehet csak óvatoskodni kell.
Ha kapcsolokorom lenne akkor kidobálná, ugrana egyet egyet.
Bakold fel a motorodat, kézzel forgasd a hatsokereket, rakd fel 5.be es onnan ovatosan probald 6.ba rakni, fogod erezni ha a kettő között van.
Na az. Csak hát ugye nem vagyok szakmabél és ez a szó nem jött a nyelvemre. De szerintem egyre gondolunk. Csak én balfaszul és hibásan fogalmazok.
akkor rossz szót használtam. Én az egyes fogak közé való villákra gondoltam.
Mert az Honda, nem?
Es nem a lepteto villa szokott kikopni hanem a kapcsolokormok szoktak letoredezni, a kopott lepteto villa mar ennek a kovetkezmenye
Es hurra, Aliennel minden ok, szepen novoget. Mar ertem az elore doleseket ejszaka felkomasan a furdobe kibotorkalva... mar tobb mint 2 kg a kis szaros
Az összeset egyszerre használod...
De az enyem egy fiatal motor (tomeggyartott fos ), az XBR meg egy majdnem 30 eves sokmilliokm-es, es azon meg nem megy koze?
Lofaszt nem, de azert fogok, ne felts Te attol
Nem velem van baja (?), miert engem cseszegetni?
Bár az 5-6 közötti léptető ritkán kopik ki. Inkább a 2-3 közötti. Azt sűrűbben használja az ember.
Hát ez kikopó léptetővilla hibára szokott utalni. De lehet hogy tévedek.
Csak úgy általában.