Hát még ha tudnád a múltját, mondjuk az egészet én sem tudom, titkolózott, de annyi tudtunk, hogy harcolászott itt-ott és amcsi fogságból keveredett haza némi sebesüléssel. Igazából senki nem tudja, hogy mit csinált az apja csak annyit amit elmondott.
Majdnem az első fiú lett, most vagy annak vagy a többi 6-nak nem én vagyok az apja. Mi 8-an vagyunk és az utolsó lett lány, akkor fater azt mondta, hogy abbahagyja a gyerekgyártást mert már csak a selejt jön.
En motoroznek, csak van egy hatraltato tenyezo... Na majd februarban, akkor mindig mentem mar egy kort, ha legalabb +1 fok volt.
De 10 fok alatt en se mentem altalaban... Most meg egesz emberes ido van, ma is lattam egy V-Stromost.
én nem beszélek a motoromról mert mindenki irigy lenne.........
ha valaki melléáll és nézi 3 percig azt hiszi még mindig a kétezres évek elején járunk, mert szinte úgy néz ki mint amikor kijött a gyárból
A túrázókról, nekem pl. -10°c nem annyira gond ha nincs vagy csak kevés jég van (bár a videóim között van némi hó is) és mivel nyáron mással töltöm az időt ilyenkor megyek inkább.
motor
az endúrósokat senki sem érti meg aki nem endúrós szóval olyan élmény nemigen lesz itt
a sportgépesek meg papírkutyák 10 fok alatt egyik se mer menni
szóval ebben a holtidényben miről menne másról a társalgás ha nem a pináról??
De 10 fok alatt en se mentem altalaban... Most meg egesz emberes ido van, ma is lattam egy V-Stromost.
20 fok alatt semmi
ha valaki melléáll és nézi 3 percig azt hiszi még mindig a kétezres évek elején járunk, mert szinte úgy néz ki mint amikor kijött a gyárból
a vér sosem válik vízzé
az endúrósokat senki sem érti meg aki nem endúrós szóval olyan élmény nemigen lesz itt
a sportgépesek meg papírkutyák 10 fok alatt egyik se mer menni
szóval ebben a holtidényben miről menne másról a társalgás ha nem a pináról??