Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, valami ilyesmi
Bár a veletek az főleg rád és Levire vonatkozott
Mondjuk virtuálisan motorozni sem,csak pofázni motorokról.
De ja.Annyira király vagy hogy te más szférákban rezegsz.
Veletek virtuálisan motorozni?
Mindent lehet csak azt nem...
Bár ha nem áll irányba akkor azért van némi időm mert mire megfordítod az udvarban meg mire beöltözöl az úgy is kb 1 óra.
Nem szegény ember - csak nagyravágyó!
Én nem vonatok ki. Arra a kb 1,5-2,5 hónapra nem éri meg. Meg mindig úgy vagyok ha kivonatom de egyben van tuti lesz egy olyan nap amikor tudnék menni de ki van vonatva így nem lehet. Akkor tuti levakarnám még a vakolatot is a falról dühömben.

Mondjuk ilyen nagy szétszedés esetén van értelme.
Na azért meg nem nagyon kell rohannom mert ha nem vagyok elég gyors elviszed anélkül hogy felraknálak rá
Műhelyberendezést alakítom ki.A zsiráf már kész van,kell egy 4 méteres polc,kivonatom a hondát és miszlikbeszedem.
nem vitatkozom, de legközelebb ha ölbe veszel, ne azért mert eltört a lábam vagy a testem 13% a harmadfokú égést szenvedett , elég ha felteszel az x11-re
én délután megyek. Kipróbálom a dzsekimet. Reggel paripával jöttem
Na ugye hogy ugye. Lehet itt mindent normálisan egyenrangúvá tenni. De a nők szülnek sok esetben ők húzzák haza a mamutot is. Gyereket nevelnek ha kell. Ha mindez még nem is zavarna akkor legalább annyi maradjon meg hogy ha kell mi lehessünk a lovagok. Akik jönnek és fizikai erejükkel meg tudják óvni a hercegkisasszonyt. Ha más nem maradt legalább ez legyen meg. Ne vitatkozz ezzel mert akkor legközelebb nem viszlek ki a sürgősségiről ölben többször.
Kezd elmenni a mónika show felé a duma.
Motorozni ki fog?
Ha már a janó is beadta a derekát?
én is akörül vagyok
Én ilyenkor Inivel értek egyet. Nem látom mi jó abban mikor a férfi éjszaka fuldoklik a levegőhiánytól a nagy mellek között. Nekem az nem gyere be.
Én nem akarom a jó oldalát nézni annak a nőnek i. Barátnőm 170/56kg. Nekem az az optimális
Persze szerethetik egymást. Nincs ezzel nagy baj. De bárki bármit mond, ez egy idő után feszültségeket okoz. Egyszerű hétköznapi dolgokban is. Pl kerti dolgok mozgatása esetében az géz ha a nő erősebb és neki kell olyan egyszerű dolgokat megcsinálni amit a férfi nem tud mert fizikailag nem képes rá.
de akkor a melle is nagy lehet nézd a jó oldalát, van mit fogni
volt olyan pasim, aki alacsonyabb volt , súlyban is kevesebb talán picit tőlem ez miatt, mert amúgy vékony alkat volt, és én védtem meg őt a 8. kerben, ja az elég furcsa volt
Akár csak a szomszédunk. A nőnek akkora segge van, hogy nem értem hogy szerez rá nadrágot. Az olyan szélességben kétszerese egy telt kerek fenéknek, meg még nem is annyira alacsony. Hozzá a férjae50 kiló vasággyal.
Szegény ember
Mert akármennyire is felvilágosult modern világban élünk. A férfinek ennyi dolga nem árt meg ha marad. Ha már atrocítások érik a párját (direkt nem nőjét írok mert az számomra valahol lekezelő bírtokló szó) Akkor igeni ki kell tudnia állni a párjáért. De egy 80-90 kg körüli magas nő nem fog megvédeni egy gerely alkatú 50 kg férfi. Az olyan mint amikor a nő táskából ugat a csivava. röhelyes
Jó persze érthető deazért az igazán hülyén néz ki mikor az esküvő után a küszöbön átemelésnél változik a felállás. Ne röhögj nagynéném esetében az eskövő után változott a feláláls. A Heni akkor olyan 90 Kg körüli 190 centi maga olyan tipikus tehenészlány alkat volt a férja a Tomi meg egy amolyan madácsontú ács aki ha nem lép a tetőn fix pontra sem zuhan le mert vasággyal együtt volt kb 50 Kg. És igen ott a Heni kapta ölbe a Tomit és vitte be a házba. Viccesnek hat de igazából ha jól belegondolsz kibaszott szánalmas látvány.
Most teljesen összetörtél. Szóval nincs esélyem nálad
A súly még stimmel, csak 7-8cm hiányzik. A sem a pöcsömből
a férfi nem az x cm, meg x kiló fogalma :P persze van egy "kép" hozzá , de attól még lehet pasi