En meg ket sebesseg koze is tudok valtani amugy fura, hogy a GS-en sokszor beakad 5-6 kozott, de semmilyen mas motoron nem sikerult ennyire benan valtanom meg. Mitol lehet
En csak 170 vagyok. Versenysulyom a 70, de akkor mar latszik a bordam is. 56 kg nalam a csontsovanysagot jelentene.
Irtam, hogy LEGALABB 85 kg. De volt 2 m magas 130 kg-s pasim is. En szeretem a dundibbakat es nem csak azert, mert en is az vagyok.
Hát én egyenlőre mivel azért még nem készségszerű és a malac csak egy elég szűk fordulatszám tartományba viseli ezt jól. (mármint tőlem) így csak lassításnál próbálgattam mikor hosszú volt az egyenes és volt idő arra hogy fejben is végiggondoljam mit is csinálok. így még csak ott megy lefelé a kuplung nélkül. De foglalkozok a dologgal használom aztán majd idővel végiggondolás nélkül is megy készségszinten. Egyenlőre csak óvatosan mert azért lefelé jelenleg még sokkal kevésbé zökkenőmentes a dolog mint felfelé és bántani sem akarom a szerkezetet.
Na epp ezert kell mellem egy latszatra picit "termetesebb" ember. Milyen szarul nezne ki a dagadt testem melle egy hurkapalca?!
Baratnom regebben a 160 centijehez volt kozel 100 kg. Aztan volt egy pasija, aki kicsit magasabb, de ha verte az 50-et, lehet sokat mondok. Gyonyoruek voltak egyutt....... Es meg egy faszfej is volt a srac.
Én azt inkább olyankor alkalmazom amikor elkezdek előzni, és hirtelen vissza kell dobni egyett. Akkor amúgy is telin vagyok, csak elveszem a gázt egy pillanatra.
Na sikerült megszoknod tudatosra lefelé is? Múltkor még csak véletlenül sikerült. Nem kétlem hogy megy csak abból indulok ki hogy én kibaszott nehezen szoktam meg hogy tudatosan váltsak lefelé kuplung nélkül. Ellenzi az agyam azt hogy lassulás avagy nagyobb motorfék érdekében adjak egy kis gázt.
Ez még azért nem zseniség, de ha valakinek annyi érzéke sincs, hogy egy ilyen 1 bites műveletet megicsnáljon a motorján, azzal hadd ne rezegjek egy szinten
Aztán ezzel lehetek nagyképű, vicc, meg szánalom meg király
Ki van csukva.
És nincs motorod.
Van elég baja meg lesz is az aliennel.
Lófaszt fog motorozni a következő 20 évben.
Bármi lehetséges.
Lehet nincs is motorod.
Irtam, hogy LEGALABB 85 kg. De volt 2 m magas 130 kg-s pasim is. En szeretem a dundibbakat es nem csak azert, mert en is az vagyok.
Baratnom regebben a 160 centijehez volt kozel 100 kg. Aztan volt egy pasija, aki kicsit magasabb, de ha verte az 50-et, lehet sokat mondok. Gyonyoruek voltak egyutt....... Es meg egy faszfej is volt a srac.
Aztán ezzel lehetek nagyképű, vicc, meg szánalom meg király
Kétlem.
Lófaszt se tudsz annyit mint ahogy előadod magad.