Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vegul is megertem. En azert a harom naponta igyekszem tartani, vagy reszemrol lehetne naponta is, de a Zuram lustul jo, most nekem kenyelmetlen a novekvo pocak miatt. Azert reszben varom, hogy 'ne legyen utba'...
Viszont egyszer kolleganoim kozott szoba jott ez. Havi 1-2 alkalom a standard. Az egyik oke, huszoneves hazas, kamionsofor a ferj, de amikor itthon volt, akkor se vittek tulzasba. Masik oldalt egy velem egy idos csajszi, egy kigyurt 31-32 fasszal, es azoknal is. Nekem ez nem normalis. Nekik meg az nem, hogy min havi 10 alkalom meg van nalunk.
Barki barmit mond, havi 1-2 alkalom nem normalis. Es meg gyerek sincs. Megorulnek egy ilyen lusta pasi mellett. Sot, dobtam mar ki hasonlot ilyenert...
így 45 felé a 2 naponta kb elfogadható dolog, minden nap már kurvára unalmas ám 20+ év házasság után
ismerek olyat hogy annak örül ha heti 1 összejön neki
Á, nem kell annyit várnod....
2het alatt? Ez var ram is 10 ev mulva...?
havi 6-7 alkalom simán megvan most is 2 hét alatt zöld nélkül is
de ha a fű helyett triboostert veszek akkor a heti 6 is simán megvan még itthon is
Van is, csak egy a pocakban
Zacsival állat törölni
rajfón nem kell
de egy ipad mini-t elfogadnék, mondhattok bármit sokkal szebb a képe mint a többinek, igaz 150 ezret nem érne meg nekem de egy 50est még ma ki tudnék izzadni rá
Már most is lehetne.
Ha fuveznek, akkor minimum 2 pasit kene akkor tartanom
Ja rajfonnal meg szelfizel... jó gyerek vagy te inNi csak egy elrohadt bötű hiányzik a vasutas nikjibű!
az élet már csak ilyen. majd heti 1x nem adok enni a kutyának
Miből abból a fizuból amit összekaprol, még el is basznád?
néha 2 percig is megy az meg simán megvan 30 forint, de mivel nem vagyok sóher kiegészíteném egy százasra
Nem vagy valami gavallér - az a Te 20 másodpercedre vetítve 5,60 forint / alkalom....
ás
ezekkel a szúnyog lábakkal nem sokszor tudná letaposni a vasat
amúgy adnék az ilyenért akár 1000 forintos órabért is, de nem az ásásért
Nem ás,pózol.
Tűsarkúban ás......
Kicsit több gombócot evett a kelleténél.
Baszki 3x megnèztem èn is
Én is felgörgettem hogy most akkor melyik topikba is vagyok.
Szerintem is mulasztott!