Akkor én már majdnem két férfi is vagyok. Közel a 2 méterhez meg a 120-130 Kg-hoz. Szakáll minden. Sakkozni nálam sem kell. Avagy lehet de az egy mezős tábla
Ja hat nekem annyira fura, hogy a Zuram nem volt egy nagy vilagjaro, en meg sose voltam szende szuz. Pedig en szeretem hallgatni a hoditasokat, de tole semmi. Elottem ossz vissz 1kapcsolata volt es +2 olyan lany, akitol O tobbet akart, de a lanyoknak csak egy ejszakara kellett bar meg is ertem, lattam rola kepet, hogy nezett ki.... Hosszu haj, iszonyat vekony... Hozza se szoltam volna akkoriban kis gizda pocs volt. Mikor en mar megismertem, akkor legalabb ferfikent nezett ki, de lattam megborotvalkozva. Nem is hagyom neki tobbet. Mint egy 15 eves kis suhanc........
Nekem ferfi kell, az pedig 190 centitol es legalabb 85 kg-tol kezdodik, ezt O epp meglepi oromomre
ja, ilyenket nem kell bevallani.
nemrég én kis kimuzdultam barátnőmmel a helybeli öszsnépi buliba. Hát ott se mutogattam el neki, hogy kivel mi volt még suhanc koromban, meg utána
Ígyis sejti, tudja, hogy nem votlam angyal, meg az a hosszútávfutó. Már ami az eddigi nődolgaim illeti.
Most perzse már angyal vagyok.
Haaat teny, hogy ezt ovatosan kell kezelni. En attol jobban feltem, hogy a srac habarodik belem, mint forditva. Ismerem a hibait, 1 percig se birnam elviselni, mint pasit. Meg egy kigyurt allat, nekem alapjaraton ez nem jon be, nem sakkozni akarok egy pasi hasan.
De ennek mar uh 7-8 eve... Meg a Zuram elott 1,5 evvel volt utoljara koztunk szex, utana volt egy pasim es utana nem sokkal mar jott is a Zuram. Nem volt szuksegem haverom szolgalataira azota
Én dugtam meg már barátot, nem is lett jó vége. Belém habarodott azt az évekig nem vakartam le. Ilyenből lehet volt több is.
Fene érti, ez már gennyes dolog
Persze az elso fura volt, bar egy barat is teper annyira, mint az, aki szerelmes. Sot. Megmerem kockaztatni, hogy jobban is. A Zuram is tudja, hogy volt ilyenem, az mas kerdes, hogy ez az egyetlen olyan dolog, akit nem mondtam meg szemtol szembol, hogy kicsoda. Iszogattak mar egyutt es nem akartam, hogy rosszul erezze magat emiatt. Haverom se mondta meg az aktualis baratnoinek, hogy "nezd O itt egy kedves baratnom, Emese, es nehanyszor dugtunk is, csak ugy brahibol" es a legtobbet en is ismertem eddig
Hát most őszintén ha nincs meg az a kötelék hozzá akkor ennyi erővel még akár az is. Majd jönnek mindjárt a "Hülye vagy, meg már megint női aggyal gondolkodsz" beszólsok de letojom. Számomra dugni nem ugyan azt jelenti mint együtt lenni valakivel. Az egyik csak egy testi szükséglet amit szólóban, falon réssel egy kurvával, vagy egy pitével is meg lehet oldani. A másik ennél sokkal sokkal több. Hasonlítási alapja sincs egyiknek a másikkal.
Nekem volt olyan haverom, aki baratsag extrakkal is funkcionalt. Tobbet erzelmileg nem akartunk egymastol, baratokkent nagyon jol elvagyunk, es amikor olyan volt, akkor segitettunk egymason. Es mukodik amugy.
Ez kérdés? Nálam nem. Nincs kivel, fizetni meg nem fogok érte. Akkor már megoldom szólóban. Emberi szükséglet meg a faszom. Amúgy is mi férfiak olyan egyszerűek vagyunk mint a faék. Ha ennyire kell, elég hozzá egy rés a falon. Ha már ekkora a szükség.
Nimcs kozos kassza hivatalosan. Nincs kozos bankszamlank. Semmin nincs, hogy kozos lenne. Az elso ilyen a gyerek lesz
A haz meg alatamaszthato, hogy csak tolem van.
De nem, a Zuram nem penzfuggo, nem kene az neki jogtalanul, ami nem az Ove. Ahogy pl a Skodabol se adna a felet, de az is alatamaszthatoan az O szamlajarol lett fizetve. Na mindegy. A penzen mi nem veszunk ossze.
Nekem ferfi kell, az pedig 190 centitol es legalabb 85 kg-tol kezdodik, ezt O epp meglepi oromomre
nemrég én kis kimuzdultam barátnőmmel a helybeli öszsnépi buliba. Hát ott se mutogattam el neki, hogy kivel mi volt még suhanc koromban, meg utána
Ígyis sejti, tudja, hogy nem votlam angyal, meg az a hosszútávfutó. Már ami az eddigi nődolgaim illeti.
Most perzse már angyal vagyok.
De ennek mar uh 7-8 eve... Meg a Zuram elott 1,5 evvel volt utoljara koztunk szex, utana volt egy pasim es utana nem sokkal mar jott is a Zuram. Nem volt szuksegem haverom szolgalataira azota
Fene érti, ez már gennyes dolog
A haz meg alatamaszthato, hogy csak tolem van.
De nem, a Zuram nem penzfuggo, nem kene az neki jogtalanul, ami nem az Ove. Ahogy pl a Skodabol se adna a felet, de az is alatamaszthatoan az O szamlajarol lett fizetve. Na mindegy. A penzen mi nem veszunk ossze.